- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
Srácok,
Honnan veszitek ezeket a tök jópofa avatárokat?
Halo,Vadőr,Donkey Kong?[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
semmi
[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
Köszönöm a felhomályosítást
[ Szerkesztve ]
-
neato3loco
senior tag
Két napja nem olvastam a fórumot. 200+ hsz. Most elkezdtem egy kávé mellett, majd azt vettem észre, hogy a TV árak fikázásától, a drága kocsikig, az ismételt "Most vettem konzolt -daii- milyen játékot ajánlotok -daiiii-" kommentekig, a "Hogyan kérhetek avatar-t?" kérdésig bezárólag mindennel találkoztam. Oriic törte meg néha valami érdemleges információval.
Ja, az én kommentem is felesleges, csak gondoltam off topicba leírom, hogy akit a PS érdekel nyugodtan áttekerjen felette. ~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
saviola83_21
csendes tag
válasz Neoteric #133342 üzenetére
Köszi a válaszokat. Még lenne pár kérdésem bocsi ha nagyon bugyutának tűnnek d enem nagyon vagyok otthon egyenlőre a konzol kérdésben. Úgy néz ki mégis kitoldom kicsit a keretet így valószínű egy ps4 pro lesz a nyerő. Gondolom annyival amivel több a sima ps4 nél többet is ér ahogy olvasgattam. Ha online szeretnék játszani a játékokkal (jelen eseteben PES2018 és NBA2K 18) ahogy olvastam valami online előfizetést kell csinálnom. Ha ezt az előfizetést megveszem akkor tudok játszani a játékokkal online de más játékot esetleg onnan az online áruházból le tudok tölteni? Ha igen akkor ezek teljes árú játékok mintha megvenném lemezes verzióban vagy van rá valami kedvezmény vagy teljesen ingyenesek? Vásárlásra főleg akkor a konzolvilágot javaslod? vagy böngésszem az áruházakat hátha valahol lesz akcióban olcsóbban mostanság?
-
Neoteric
addikt
válasz saviola83_21 #133360 üzenetére
Ha nem teher az a pár 10 ezer extra, akkor érdemes a Pro-t venni, 1080p-re is akár. Online játékhoz kell PS Plus előfizetés, igen. Ingyen a storeból legfeljebb ingyenes játékokat és demokat tudsz letölteni, illetve azokat az ingyenes játékokat amiket a PS Plus mellé kapsz minden hónapban. Tartalmilag semmi különbség nincs a lemezes és a storeban vásárolt játékok között. Van pár megbízható konzolbolt, a Konzolvilág egy közülük. Nincs varázsgömböm az árakat illetően, de értelem szerűen ajánlott nyitott szemmel nézelődni a webshopok között.
PSN: ne0teric_sAN
-
SH4D0W2011
őstag
válasz sp8787 #133331 üzenetére
Ezt én is köszönöm!
Egyébként erről az A Way Out-ról azt írják, hogy ha online akarunk játszani egy baráttal, nem kell mindkettőnknek megvenni, a második játékos egy friends pass free trial-lal be tud szállni. Ez azért elég szimpatikus.
A Way Out Hits PS4 March 23, Online Co-op Playable with One Copy of the Game -
ProEvoFan
nagyúr
válasz TazLeacher #133361 üzenetére
Oh...azért szerintem tuti lesznek még tömeges akciók.
Nekem még megvan a Star Wars BF2re félrerakott pénz jelentős része.Eddig a Witcher 3 Gotyt vettem meg belőle.Szvsz jöhetnek a fasza akciók. -
Bati0501
őstag
válasz neato3loco #133359 üzenetére
Hol vannak a drága kocsis hsz-ek, azok nekem kimaradtak?
Am store-n ez a '2 napig akciós egy játék' akció keretén belül már hanyadik napja ez az NFS van? Sztem legalább már vagy 3. napja ez van.
-
Bencus88
nagyúr
Skacok ez a Monster Hunter USA storeból is elérhető? Sajna ott van plusz a magyarról nem tudtam leszedni
-
válasz 3L1T3 #133345 üzenetére
Én elég ritkán használom PS-en a Store-t, de eddig mindent megtaláltam ott is. Sokkal egyszerűbb telefonon bedobni a kosárba ami kell és kifizetem vagy PC-n vagy PS-en ha valamiért szórakozna mobilon.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
3L1T3
addikt
válasz Bobbysolo #133371 üzenetére
Én a magyar menüt is csak 2 napig tudtam használni. Egy két dolgot máshogy fordítottam volna , vagy nem tudom de számomra angolul egyszerűbb a settingsben való kereségélés is. Az Update History-t nem is találtam magyarul pedig majd kiverte a szemem.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mcwolf79
veterán
Hellblade SC 6490 Ft a magyar store-ban. Lehet el fogok csábulni
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Trash
tag
Lehet kicsit láma kérdés lesz, de azt szeretném megkérdezni, hogy a 14 napos próba időszakot hogy kell megszerezni aktiválni? (PS plus)
Én a készülékhez nem kaptam ps plus kódot. Mi ennek a menete? -
mcwolf79
veterán
válasz slloyd #133374 üzenetére
Hát a harcrendszert leszámítva én még csak jókat olvastam róla ,mind user ,mind online sajtó oldalról.
tuki2200:
Én ezt már behúztam az 576-os 9999 Ft-os akcióban. Ma jött meg. Még sokat nem játszottam vele, de így 1 óra után elég jónak tünik. A grafika meseszép, a hangulat elég jól adja az ókori egyiptomi hangulatot.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz TazLeacher #133361 üzenetére
A winter sal vagy Holiday Sale nekem legyen dec 20 és január 5 között. bőven elég.
-
marilllyo
veterán
Egyébként nem értem a világot... miért kellett ezt a Need For Speed Payback-ket halálra fikázni. Ezek a fejlesztők azok...akinkek sikerült megírniuk azt az algoritmust ami kocsit, sebességet, mindent számításba véve kiszámolja, hova kell tennie egy traffic cart az útra, amibe halálbiztosan beleütközöl.
Komolyan mondom...egy szívműtéten nincs ilyen szintű pontosság...
Gratulálok!!!
Ennél nagyon rage-gammel nem mostanában volt dolgom.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Atomgeszi
veterán
Hogy lehet előcsalogatni, hogy mutassa, hogy épp hol tart a lemezről való telepítés?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
sutyesz96
őstag
válasz Trash #133341 üzenetére
Én nem kísérleteznék ilyen olcsó megoldásokkal.
30€ környékén van a hivatalos Sony töltő DS4-hez. Még mindig olcsóbb mint egy új DS4, ha ezek a kínai vackok nem olyan hatásfokkal töltenek esetleg, ahogy azt a Sony eredetileg eltervezte.Atomgeszi: Én utoljára Lego Star Warst telepítettem lemezről, ott rámentem a játék -ideiglenes- ikonjára, és mutatta a töltés aktuális állapotát.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Atomgeszi
veterán
válasz sutyesz96 #133396 üzenetére
Itt egy update-t szedett le. "Szélsebesen" le is jött az update, aztán azóta ott az ikon, bal oldalt kergeti a kígyó a farkát, mellette meg Start. A játék el is indul, de azért jó lenne látni, hogy milyen gyorsan halad a telepítés.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs