Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonDennis

    senior tag

    Na akkor ha megengeditek megosztom én is a bő egy napos tapasztalatimat.

    A gépet az iponban vettem és, gond nélkül zökkenő mentesen vettem át, reggel 11.40kor úgy, hogy november 22. rendeltem. Nem azt mondom, hogy ez fricska azoknak akik megrendelték már nyáron meg előrendelési kártya stb, de azért szerintem 1-2 ember közületek kicsit megtörtek mikor 12. este jöttek az sms-k a 17.00 átvételről.

    Tehát a konzol(KZ bundle) +1 kontroller és egy dupla kontroller töltő, volt a csomagom. Az árakról csak annyit, hogy a KZ bundle potom 6000Ft a kontroller potom 3000Ft és a kapaszkodj meg dupla kontroller töltő pontom 10000Ftal volt olcsóbb az iponban, mint más híres neves konzol boltban, így egy laza 19000Ft spóroltam. Igen ez pont +1 játék ajándékba kb, szerintem ez azért elég jó, pláne úgy ha ehhez hozzá veszem a gördülékeny reggeli átvételt is.

    Tehát a konzol.
    Nekem volt Ps1 Ps2 Ps3 de az utóbbi időben x360-n játszottam sokat és őszintén megmondom nem voltam oda attól az agyon dicsért kontrollertől. Szerintem ebből is kiderül mindenki más, nekem ott 2-3 óra után fájt a csuklóm, nagyon nem szerettem.
    Kibontottam az új DS4-t megfogtam és komolyan mintha egy F1 pilóta tomporára öntött egyedi ülésbe ülnék bele. Ennyire kézre álló kényelmes és ergonomikus kontrollert még nem fogtam. A súlya szerintem parádés, érezni van benne anyag. Egy szó mint száz, szerintem zseniális.
    Maga a konzol nekem nagyon tetszett már a képeken is élőben is gyönyörű bár kicsit nagyobb.

    Bundle csomagot vettem tehát Kínai a konzol ettől kicsit féltem szépen összedugtam mindent bekapcsoltam villogott minden, kéken fehéren stb. Megmondom őszintén nem tudom, hogy kell ennek működnie annyit tudtam lehetnek gondok, de mikor benyomta a TV-t és már láttam a PS logót megnyugodtam, hogy jó konzolt kaptam. Update beállítások gyorsan mentek hip hop és már előttem állt a friss szűz gui.

    Játékok.
    Első játék amit betettem NBA 2k14, mikor beraktam nagyon gyorsan feldobta a 41gigát, nem is értettem, hogy ment ilyen gyorsan. Viszont jött hozzá update ami 2.5giga volt ez kb a netemmel 120-s T lett volna egy pislantás, ezzel szemben a PS4 számomra még értelmezhetetlen wifije ilyen hitvány sebességgel közel 2óráig töltötte ezt az updatet ami kicsit felbaszott. De ezen túl lendülve maga a játék zseniális, talán egy problémája van az pedig, a fejlesztők részéről van. Én 5.1 házimozin játszok optikával összekötve DTS stb... na már most a 2k14 néha besistereg kicsit megakad a hang, megmondom először azt hittem valami hibás vagy a szar wifis sebesség miatt rosszul töltött le valamit. Barátunk a google ugyebár és sajnos onnan kellet megtudom hogy ez 2k14 és Knack sajátosság, hogy 5.1-n néha elmegy és recseg pattog a hang, van akinek sima HDMi összekötéssel is. Nem azt mondom, hogy zavaró mert nem tűnik fel mindig és kb 30 másodpercenként van egy két pici ha nagyon figyelsz észrevehető hang torzulás csak hát mikor az ember kifizet egy játékért 18.000Ft-t nem ezt várom, de csak annyit tudok mondani mint amit a külföldi fórumokban olvastam a hibára, az up-date-ben bízunk. De maga a játék gyönyörű.
    Az NBA ezen kicsi csalódása után jött a FIFA 14. Őszinte leszek ezt a játékot itt fórumban is ekéztem, hogy grafikailag semmivel nem jobb stb. Ezek mind igazak de maga a játékmenet és ezáltal a játék élmény olyan jó, hogy beszarás. Konkrétan tegnap spanokkal szinte csak fifáztunk pedig NBA Night-nak indult.
    A harmadik és egyelőre még utolsó játékom a KillZone. Én nem nagyon játszok FPS-játékkal csak CSS, de azzal sokat így ezek a robot ellenfelek ellen játszani kicsit fura, pláne úgy, hogy médiumban indítottam és botrányosan nehéz szerintem. Szóval a KZ állapot egyenlőre = felbaszott de ingyen volt nem játszok vele köszi. :)

    Összegezve.
    Tegnap haverokkal este 22.00tól ma reggel 6ig toltuk, néha NBA néha FIFA 1x egy kis KZ nevetés. A gép szerintem halk én nem is hallom, ehhez hozzá jön valószínűleg, hogy 5.1-n játszok és nem halkan illetve a számítógépem is olyan hangos, hogy nekem a Ps4 gyakorlatilag egy csönd és ennyi. Melegnek hát nem forró nem is hideg de, ilyen kis helyen ennyi minden szerintem ez reális.
    Kontrolleről írtam már, hogy nagyon 10. Összességében nem bántam meg a vásárlást talán nincs meg azaz akkora ugrás ami volt anno Ps1 és 2 között vagy 2és 3között, de mindenképpen előrelépés és majd idővel csak jobbak és jobbak lesznek a játékok.

    "Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman

Új hozzászólás Aktív témák