Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #20844032

    törölt tag

    válasz A`rpi #101298 üzenetére

    Én még a 3d érában kísérleteztem vele. Sajnos nem sok sikerrel. Mármint maga a technológia működik természetesen, nem túl bonyolult a működése, de a játékok nem igazán voltak erre felkészítve. Anno volt pár játék ami működésileg támogatta, de a gyakorlatban ez csak akkor ad használható eredményt, ha a két képet torzítva renderelné a játék (mert a félképek vannak teljes szélességre kinyújtva), de ilyet egyet sem találtam sajnos. Ma már a 3d szitokszóvá korcsosult, úgyhogy semmilyen oldalról nem támogatja semmi. A 3d-t támogató játékok mára szinte teljesen eltűntek/átvette a helyüket a VR.

    kevepapa:
    - elsősorban az, hogy nem egy játék, amiket anno nem túl jó futás mellett játszottam végig, azok rendre jobban futnak patchelve. Nem garancia ez minden címre, de tapinthatóan van kraft a rendszerben. A magasabb felbontásban futó játékok is nagyon szépek egy 4K tévén, bár ebben nagy meglepetés nem volt, a pécéről ez amúgy is tudom. Igen, látom, hogy ez itt sokaknak nem ugrás, hát...mindegy. Nekem hótmindegy ki és mit lát vagy nemlát. A hite méginkább.
    -Végre van egy csendes gépem. Evvel nagyon sokat kínlódtam a régi gépeknél. 7db-ból nem sikerült egy elfogadhatót találnom. Szegény n000rbi 4db pro-ból nem talál jót, szal vannak nálam is pechesebbek :)
    -Nálam komoly szempont a végre elfogadható minőségű stream/remoteplay. Én viszonylag sokat remoteplayelek, végre sikerült elérni a pro-val a sok évvel ezelőtti szintet(fhd@60fps).
    -Egy jobb gép jobb. Mindig. Nekem ennyi elég. Ez a hobbim 30 éve. Mamár a gyerekeim is játszanak. A két gép közti árkülönbség a leseszarom kategória. Van jobb, innentől egyetlen okot nem tudnék, miért vegyem a gyengébbet. Amikor az jött, azt vettem első nap. Most ezt. Ha kijön a köv. széria, azt fogom megvenni azonnal. Én ebben nem mérlegelek. Nem kellenek súlyos indokok a miértre. Van ls jobb. Ennyi until elég nekem :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák