- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz White Wolf #101441 üzenetére
-
A`rpi
addikt
válasz White Wolf #101441 üzenetére
"Szerintem is meg ér,én most a vége felé tartók.Szerintem annyit simán ér.
Más:Árpi és azoktól kérdeznek.1 ps4 aktív játék listát hol találok(melyek azok a játékok amivel többet játszanak ps4 en)2 hol kell megnézni egyes játékon mennyien játszanak pc,xbox,ps4(pl:Battlefield 1,Titanfall 2 stb).A google hiába írók nem ad ki semmit."Ez csak egy maszek adatbázis,
tehát a PlayStation 4 gémerek egy szűkebb része van itt fenn:
https://psnprofiles.com/games?order=owners&platform=ps4 -
oriic
HÁZIGAZDA
Már nem PS4/Vita exkluzív a Rime. [link]
Live-Die-Respawn
-
A`rpi
addikt
válasz Becksman #101442 üzenetére
"Szerintetek valaha javitva lesz a dadogós menü? Nekem mikor lapozok oldalra a játékoknál előfordul hogy meg megakad. Vagy másnál nincs ez így? (sima ps4)"
Mindenkinél ilyen, engem mondjuk nem zavar. PRO kapott plusz 1GB rendszermamiórát, elvileg ott már nem áll fenn ez a probléma.
-
Shamat
aktív tag
válasz #45378816 #101408 üzenetére
Nekem egy Turtle Beach Elite 800 van, ez hasonlóan viselkedik ahhoz, amit te szeretnél. Miközben játszok és kapok egy hívást, akkor felvehetem közben, majd ha vége folytatódik a gamma hangja. iPhone 6S-em van, ahhoz Bluetooth kapcsolódik, a PS4-hez pedig wifin, ha jól tudom. Zenét is tudok hallgatni a telómról és vezérli is azt.
DEAD LIKE ME
-
Tuomas
addikt
Másnak se jelennek meg az US store 2. heti leárazásai? Nálam az első hét jatekait mutatja normál áron Vagy ez az akció?
We were here
-
törölt tag
-
őstag
Na bakker 10$ az untildawn meg a GOW3 remastered.... basszus már megint nem dobozos játékot fogok venni.....
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
törölt tag
válasz oriic #101470 üzenetére
Né télleg!
Én eltemettem az egészet, amikor a greyboxhoz került, azok nekem nagyon gittegyletnek tűntek, de most látom, hogy a dreadnoughtot is ők adják ki, és az komolyan megjelenésszagú (bár szerintem szar, de ez most nem lényeg ). Na! Gyöhet!/Mondjuk komolyan érdekelt volna miért dobta a sony, de nem ez lenne az első gyökér húzásuk (ld. sunset overdrive)
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Egyéni hátteret lehet már beállítani PS4 -en? (Tudjátok... letöltök egy képet, pendrive-on átviszem, aztán beállítom.) PS3 -on lehet.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
consono
nagyúr
válasz Roland861010 #101461 üzenetére
Nekem pl. tetszik Lehet majd a gyerekekkel játszani.
(Most épp a Witcher 2-t tolom 360-on, hát pl. azt csak fektetés után lehet).Ja, a Duck TV is szórakoztató pár whisky után
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
őstag
válasz RiseOfEvil #101474 üzenetére
Google a barátod
Here’s what included in the Deluxe Edition of the game:
Exclusive Deluxe Nose Arts and Warpaints (for each Titan)
Two Camouflages applicable to every Titan, Pilot and weapon
Exclusive Deluxe Call Sign
Nitro Pack
Ion Prime DLC (available in December)
Scorch Prime DLC (available in December)
The Ion and Scroch Prime DLCs will release in December and are free of charge in the Deluxe Edition of the game. These too are also more aesthetic DLCs, adding things like new sound effects and executions to the Ion and Scorch Titans.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
ImACeltic
őstag
Akik játszottat az új Battlefrontal és a Battlefield 1-el is, azokat kérdezném, hogy a BF1 is inkább casual játék lett, mint a Star Wars vagy inkább a régebbi BF 3 és BF 4-hez hasonlít a játékmenete?
Én személy szerint sokat játszottam a BF 3-al PC-n, szerintem nagyon eltaláltak annak a játékmenetét. Aztán jött a 4 PS4-en ami annyira már nem tudott lekötni (ez annak is betudható, hogy kontrollerrel nem vagyok olyan jó, mint a bill+egér kombóval), mint a 3, de azért elvoltam vele. A Battlefront viszont nekem nagyon hamar unalmassá vált és ezt több helyen olvastam is, hogy a casual játékmenete miatt valahogy gyorsan megunja az ember.
Ezért kérdezném, hogy a BF 1 az milyen lett a korábbi DICE játékokhoz képest?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Pöttön
őstag
válasz ImACeltic #101477 üzenetére
Elég sok gameplay-t néztem róla, és nekem bejön, majd ha lentebb megy az ára lehet be is szerzem majd.
A BF4-be elég sok játékórám van, és személy szerint nem igazán szeretem.
Azt hogy a tőled 20 méterre futó ellenfelet, hogy eltaláld 1 méterrel elé kell lőnöd, hogy el is találd, illetve ez a lövedék fizika ami van a játékban az is nagyon vicces (sajnos rossz értelemben), a távolra lőtt golyók úgy ingáznak mint gólya fos a levegőben... A terep fizikáról nem is beszélve, sokszor a földet, vagy a sziklát lövi az ember a helyett a cél helyett, amit lát a távcsőben...
Nem tudom, hogy anno mit gondoltak a játékfejlesztők... Azt hogy ez így realisztikusabb lesz vagy mi?
Ez inkább csak idegesítőbb..Minden esetre a bf1-be nem láttam ilyen ordas nagy bakikat (na jó a terepfizikai gondokról láttam már videót)
De az még elmegy NÁLAM.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
zuzu000
őstag
Helló!
Megtetszettek az USA storen az akciók, ti honnan szoktatok venni feltöltőkártyát aminél rögtön megkapjátók a kódot és nincs túl nagy felár?
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Előre is elnézést a hülye kérdésért!Amikor megvettem a PS4-et, az eladó azt mondta, be kell regisztráljam?
De hova? Ps Storeba?[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
MODERÁTOR
Nem nagyon volt itt szó róla, de én elkezdtem játszani a Dishonored 2-vel. Ma már az ötödik fejezetet nyomattam, de alig bírom abbahagyni. Valami eszméletlenül jó, kevés az a játék ami ennyire leköt.
Egyébként, bár olvastam, hogy Xboxon sem megy valami jól (PC mellett), de én nem találkoztam különösebb teljesítménybeli problémákkal (a második fejezetnél sem). Egyedül a mentésnél (amit sűrűn kell) várósabb kicsit, hogy bejöjjön a menü.<-ƘƘ->
-
alratar
addikt
PSN regisztrációnál Statet ker. Mit írjak be?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
unravel
őstag
Hol lehet látni az aktualis, futó letöltéseket?
Megvan. Notifications-Downloads
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok.Nekem lemezen van meg az uncharted 4.
Ha megveszem a store-ban az explorers pack kiegészítőt akkor én is le tudom majd tölteni az uncharted lost legacy-t?
Vagy ehhez digitális uncharted 4 kellene? -
hitchins
őstag
válasz A`rpi #101275 üzenetére
Megosztassal kapcsolatban lenne egy kis problemam.
A helyzet a kovetkezokepp nez ki.Gep1: account A primary, account B secondary
Gep2: account B primary, account A secondary
Ha jol ertem ezzel a felallassal A felhasznalonak gep 2-en mind a sajat mind B altal megvasarolt tartalmat el kellene ernie, vagy nem?
Ennek ellenere a sajat tartalom eseten eg lakatot latok es azt irja ki hogy nem eri el a szervert aktivaljam elsodlegeskent a profilt.
Ami vicces hogy a storeban purchasedkent szerepel es le is tudom tolteni de hasznalni nem tudom.Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz hitchins #101497 üzenetére
"Megosztassal kapcsolatban lenne egy kis problemam.
A helyzet a kovetkezokepp nez ki.Gep1: account A primary, account B secondary
Gep2: account B primary, account A secondary
Ha jol ertem ezzel a felallassal A felhasznalonak gep 2-en mind a sajat mind B altal megvasarolt tartalmat el kellene ernie, vagy nem?
Ennek ellenere a sajat tartalom eseten eg lakatot latok es azt irja ki hogy nem eri el a szervert aktivaljam elsodlegeskent a profilt.
Ami vicces hogy a storeban purchasedkent szerepel es le is tudom tolteni de hasznalni nem tudom.Mi lehet a gond?"
Megosztás esetén állandó internet kapcsolat szükséges a másodlagos fiók számára. (Ha erről szeretnél tartalmat elindítani.)
Ha nem menne a tartalom megosztás,
ahogy a részletes leírásban is javasoltam,Restore Licenses opciót kell választani.
Fentebbiekkel ha nem jársz sikerrel, állandó internet kapcsolat esetén,
akkor nem jól hajtottad végre valamely lépést.[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Szerintetek ezzel az irányítás milyen lehet?
Lenne olyan mint pc-n?
Nem akarom megvenni,csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Már fejlődök eléggé a kontrolerrel is![ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
A`rpi
addikt
válasz Rico45 #101499 üzenetére
Meg sem közelíti a PC-s élményt,
van a témának külön topikja, ott tudsz informálódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- Külpolitika
- Mercedes topic
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest