Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • egykori

    őstag

    válasz Gergely0809 #6984 üzenetére

    Üdv Uraim!

    Nem tűnt el a Pana, jelentkezem. A 10 napos tapasztalat nagyvonalakban a következő:

    A design, a borotva fogása nagyon rendben van. Töltéssel kellett kezdeni, mert meg se nyekkent, amikor elhoztam a boltból. A hangja igazából a szúnyogot juttatja eszembe, mert olyan, mint amikor a fülcimpád körül repked. Ja és itt jegyzem meg a hangvibrációs tisztítónak pedig olyan a hangja, mint a szúnyog kislányának. :DDD Halkabb és magasabb.

    A lényeg: nagyon jól, könnyedén vág, nyilván a 14 ezres rezgésszámnak köszönhetően. Vigyázni kell a gondosságra, mivel íves a szita, így egyrészt középen nagyon jól vág, de a két szélén talán nem annyira - ezt lehet, hogy csak én képzelem. Ki kell még tapasztalnom, hogy szisztematikusan végig menjek mindenütt. A visszaforduló szőrökkel azért nem úgy bánik el, ahogy reméltem, de borotvapengét nem kellett még használnom, mert le lehet szedni mindet. Volt 3-4 olyan szőrszál, ami laposan nőtt és visszafordult az arcbőrbe, ezt fel tudtam piszkálni a pajeszvágóval. Még eddig egyszer sem tépett, még akkor sem, amikor 3 napos volt a szőrzet. Mondjuk, ezt el is vártam.

    Tegnap este töltöttem a megvétel óta először, tehát megközelítőleg 10 napot bír. Ez jóval szerényebb teljesítmény az előző Lidl-shez képest, mert az kb. három hetet is kibírt.

    Mivel a 80%-a az árnak ajándék volt, és én 20%-kal szálltam bele a megvásárlásba, így egyértelműen jól jártam. Ám, ha nekem kellett volna állni a borotva teljes árát, akkor megálltam volna a Braun 3-asnál. Sajnos, nem tudom teljes meggyőződéssel azt állítani, hogy jó üzlet 50 ezret kiadni ezért a Panáért. Viszont maga a készülék jó, ez igaz, sőt, szerintem nagyon jó, de a valódi megítélés mégiscsak egy kicsit a pénztárca kérdése.

    Azt hiszem egyelőre a vizes vagy habos borotválkozást nem fogom kipróbálni - valahogy viszolygok tőle. :B

    Lehet, hogy kihagytam valamit, de úgy látom, így is elég hosszú lettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák