Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • éN79

    addikt

    válasz Henker2 #19909 üzenetére

    Nem pontosan a konkrét típusokkal rendelkezem, mert a hálóban egy LG 43-as UHD van, a nappaliban meg egy 55-ös 7363-as Philips, de azt kell mondjam, hogy az Ambilight amennyire feleslegesnek tűnik amíg nem tapasztaltad milyen jó is tud lenni, annyira hozzászokik az ember. Én már csak ezért is a Philipset venném.

    Ugyanakkor kétségtelen, hogy nekem az LG WebOS rendszere jobban bejön, legalábbis vannak olyan, általam gyakrabban használt részletei, ami jobb, mint a Philipsé. Gondolok itt olyanra, hogy hálózaton keresztül lejátszott filmnél, ha bele kell tekerni, akkor a philips csak a "valahányszoros" tekerést tudja, míg az LG-nél lehetőségem van a lejátszási sávra ugrani, és ott lényegesen nagyobb léptékekkel gyorsabban, gyakorlatilag töredék idő alatt oda tekerni, ahova akarom.
    Ez marginálisnak tűnik, csakhogy olykor a philips a film közepén jön rá, hogy ismeretlen formátum, és megszakítja a lejátszást (apropó, el is felejtettem kihúzni a tv-t a konnektorból, merthogy ezekre a hibákra ez a varázsszer állítólag...). Na ilyenkor jönne jól ez a hiányzó készség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák