Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aethel

    aktív tag

    Üdv nektek!

    Eddig Sony tulaj voltam és tökéletesen meg voltam elégedve vele de szüleimnek adományoztam lévén az övék elhalálozott (samsung volt). Én viszont most a telekomtól szándékozom beújítani egyet, nincs kedvem 300kilót kézbe kifizetni :D .
    Körültekintően kiválasztottam az utódott, itt is sokat olvasgattam róla. Philips 55PUS6561/12 az android rendszer miatt, szeretem ha buherálható valami.
    Ma voltam a szervízbe ahol a samsungra adtak egy jó vastag árajánlatot és ha már ott voltam gondoltam megkérdem mi a véleményük erről a TV-ről. Meglepődésemre mind a két szervízes fazon egyöntetűen azt mondta hogy messziről kerüljem ezeket a mai philipseket mert rengeteget viszik hozzájuk őket és baromi drága a szervízeltetésük, törökországban gyártják és hulladék az elektronika (legalábbis ebben az árszegmensben). Illetve az LG-nek szebb képe van, de ha jót akarok akkor Panasonic, az a tuti.

    Na most f*szán elbizonytalanodtam :D

    Ambilight nem fontos, bár biztos jópofa. Android rendszer sem lételem, de az LG, Samsung webos-s meg smarthub rendszerétől a hideg kiráz, annyira hülyebiztos és unalmas. Panasonic kicsit érdekesebb a firefox rendszerrel, de a Philipsé tetszik a legjobban.
    Elsősorban ami kiváltképp fontos az a NAS-ról való tökéletes film lejátszás. Megegye hálózatról a 60 gigás BR anyagot is ha épp úgy akarom. Ez a legfontosabb.

    Bocs a hosszú meséért, a kérdésem az lenne tőletek mint tapasztalt Philips tulajok, mennyi a valóság tartalma a szervízes véleménynek, és valóban ér annyit az LG szebb képe vagy a Panasonic ajánlása hogy beáldozzam a Philips androidos rendszerét? Sajnos mivel rohadtul a periférián is túl lakom vidéken, nem opció egy Media Markt meglátogatása hogy helyben megnézzem magamnak.

Új hozzászólás Aktív témák