Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pzozi

    csendes tag

    Sziasztok!

    No én is csatlakoztam a Philips LED-esek táborához. Sokáig vaciláltam, majdnem egy héten át ezzel keltem és feküdtem. Mert nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen.

    Merthát a magamfajta ember ritkán ad ki 200k Ft-ot egy TV-re!

    Először Plasma és LED között majd miután megszületett, hogy LED Samsung és Philips között évődtem.

    Sok plazmát megnéztem. Panasonic tűnt volna a legjobbnak G-s sorozat, de nekem a kontraszt az élesség a körvonalak pontossága a PC-hez való csatlakozás sokkal fontosabb, mint a színek mélysége a folyamatosság vagy éppen a látószög. Sok városi legenda már nem él. A Plasma-áknak igen is sokkal kisebb lett a fogyasztása és sokkal kisebb az esélye manapság egy beégésnek mint korábban. Szerintem a Plasma igen is versenyképes technológia még.

    A méret végig 102 cm körül mozgott. A ülőgarnitúra ahonnan nézzük kb. 2 m-re van ez pont elég azon ökölszabály betartásához, hogy az átmérőt szorozzuk 1,5 cm-el plus minusz pár centi.

    Két típusról olvastam sokat a LED-es tévék közül. Az egyik a Samsung ue40c6000 illetve a Philips pfl5605-os volt. Elinte Samsung-gal barátkoztam jobban, de féltem az EDGE technológiától meg felhősödéstől. Akkor kezdtem olvasgatni ez a fórumot és tudtam meg egyre többet a Backlight LED-es tévékről. Tetszett a Philips egyszerű távirányítója (félbevágott avocado) :D meg a 2x20W hangszóró a mélynyomóval. Az sem volt utolsó szempont, hogy így nem kellett kidobnom a WD TV live-ot, mert nincs rajta hálózati csatlakozás.

    Mindent összegezve 1 napja használom a 5605-öst és szuper. Kis család le volt hallva az Alice csodaországban movie-tól 1080p-s minőségben. Végül is a Euronics-ban vettem meg bruttó 180-ért ! plus 2 év gari törésre is 21 e volt. Így 4 év garival 201-be került! Az azért vicc volt, hogy 189-ről alkudtam le a TV-t 180-ra! Úgy látszik nagy kiárusítások vannak! :D

    MCSA, MCTS

Új hozzászólás Aktív témák