- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz narancsnn #51747 üzenetére
Szeretném én is, de én úgy vagyok vele ha már szétszedetem az ülést, akkor át is húzatom valami ilyesmire:
Nem pont ilyen anyagból, de ilyen mintával és varrással szeretném. A gyári nagyon jó állapotú, de gagyi (kék, ami egyébként sem túl szép és nem is megy az autó színéhez ) Szóval a lényeg az, hogy így egybe drága volna, ennyi mánim meg egyenlőre nincs Úgyhogy halasztom ezt is, mint annyi mást.Renault Megane IV Limited
-
-
TaaT
nagyúr
válasz palesz22 #51748 üzenetére
Nem véletlen hogy nincs ilyen szívódízel átalakítás, mert kb nincs értelme, egy JÓ 1.6 GTD kb megeszi az SDI-t. És igen, biztos nincs még egy az országban.
Én mondjuk kíváncsi lennék mit muzsikálna az 1.6 16V-s motorom egy kettesgolf kaszniban (-250kg), ha sok pénzem lenne akkor egyenesen 1.2 TSI-t faragnék bele
bitpork:
MasonryMansory am nekem sem tetszik ez a stílusú varrás, talán egy lámbóban elmenne nagyduzogva alcantara-val... talán [link]14adam: sztem a 250kg nagy része itt van elrejtve, és úgy hívják euro ncap 4****
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
palesz22
csendes tag
Azért ennek az átalakításnak is megvan (vagy inkább volt) a maga oka, de aztán félúton abbamaradt...
1.6 16V Lupo GTI 125 LE és 985 kg. És még az euro ncap négy csillagod is meglesz...
Egyébként az 1.4 TSI 170 lovas változata lenne az igazán vadállat egy ilyen kaszniban. De mondjuk golf 1-ben még nagyobbat ütneRedmi 4x
-
-
TaaT
nagyúr
Egy olyan régebbi (melós) jellegű autóba vmi szolidabb (gyárias) varrásban gondolkoznék [link]
bitpork: akkor újra [link]
palesz22: régebben gondolkoztam lupo-ban, de vmiért mégis g4-let.
14adam: inkább vmi erősebb motor kéne, igaz, ez drágább és bonyolultabb megoldás a tiédnél.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
ha nincs benne alapból motor akkor ha jól emlékszem a gyárinak passzolnia kell bele. "Ebbe az első lámpába a gyári magasságállító motor átszerelhető."
Give them hell Ukraine!
-
Dr.Zoo
őstag
válasz janos666 #51743 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, de már eldöntöttem, hogy veszek 4 egyforma új gumit, az a tuti..
VR6-fan: Ők sem voltak teljesen biztosak benne, állítólag még addig nem láttak ilyet élőben....
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
ßrainiac
addikt
Uuuu.. Akkor ott is engedely kell mindenre
Minden nap mutatok valamit a felesegemnek h nezd milyen jo ez a g4 ezert meg azert, meg h de faszan megoldottak ezt, stb.
Puhitani kell mert ha nagyon ramjon majd vmi akkor lehet mire hivatkozni, hogy "de tudod ezt beszeltuk meg tavaly hogy de jo lenne.." ahah!
Nem konnyu VW-s es hazas lenni egyszerre, az biztos.
-
palesz22
csendes tag
válasz VR6-Fan #51771 üzenetére
A legdurvább autó amivel mentem eddig, egy octavia RS kombi volt a 200 loval TFSI-vel. Úgy ment mint az állat, pedig az vagy másfél tonna. Iszonyat durva lenne egy g2-ben még tuning nélkül is
De az 1.7 SDI is király: elmondhatod, hogy csak neked van ilyen az országban...
tomcsi23: Ez durva. Amúgy se láttam még PD TDI-t kettesben, de hogy még 200 lovas is legyen
[ Szerkesztve ]
Redmi 4x
-
Dr.Zoo
őstag
válasz palesz22 #51776 üzenetére
Eccer ha a XXII. kerület felé jársz, kéreckedj be Mathyas-hoz... Passat dyno projekt
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
zetecR
addikt
Ez tényleg bitpork színvilág.
-
Jaded
őstag
Nem rosszak azok. 20" az 20" Adták a kulcsot, beülök. Mondom gyerünk, de hova dugjam a kulcsot? Azt sehova, csak nyomjam meg a gombot. Beindul, a kormány és az ülés beáll magától a navi kijelzője meg jön kifelé. Ja, a magassugárzók meg úgy emelkedtek ki a műszerfalból Azt hittem besz@rok..
Mod: visszatérve az Inca üléseire, mikor fog az enyém így kinézni? link
[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
-
nagyúr
Sziasztok!
Skoda Ovtavia 1.8 Aut 1999
Azt tudja esetleg valaki,hogy miért felejti el a beállított időt és nullázza le a napi számlálót a műszerfalon minden egyes kulcskivétel után ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
narancsnn
senior tag
Nem tökéletesek a videók, de észre lehet venni a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest