- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
scope2007
addikt
üdv!
tudnátok segíteni, hogy hol tudnék beszerezni seat leon 2006ra hátsó lökharítót és abba való prizmát?
belénkjötték hátulról, és ezek elreccsentekpl konkrét bontó is jól jönne
vagy akár újonnansoupochoux.free.fr/voitures/leonII/Leon2.JPG
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Dr.Zoo
őstag
válasz freaghill #51291 üzenetére
Nem vészes. Ha 5.-ből 4.-be visszaszúrom, akkor látok kis füstöt, de nem az egyes vagy kettes golf 1.9 PD blokk, iveco turbóval. Szóval nem durva.
Narancsnn: jaja, mondtam én. Ha nem pékek, meg cukrászok írják, jó lesz az..
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz tomcsi23 #51308 üzenetére
Kb. fingom sincs. (ült benne egy papa, meg egy mama. a papán látszott, hogy ő most lenyom, mint a bélyeget, alapból nem érdekelnek már az ilyen dolgok, de tennap egy régi kedves ismerősömnél voltam kórházban, és onnan visszafelé talált meg..)
de van róla videóm..[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
net84
őstag
válasz Dr.Zoo #51309 üzenetére
van videód róla és csak mondod?
Én megmondtam már korábban, hogy az öregek a legdurvábbak. Tegnap is összefutottam egy 50 körüli nénivel és a matizával. Pirosnál rágurultam a seggére, jelezvén, hogy sietek. Elötte volt egy jobbra kanyarodó. Zöldnél megvárta, míg lekanyarodik és úgy elrongyolt, hogy egy pillanatra köpni-nyelni sem tudtam. Legyorsulta a belső sáv sorát, majd bevágott a legelső elé (70-ig biztosan eltiporta a holnap11 lelkét). A következő lámpánál jobbra kisívbe elkullogtam.
Read only...
-
Dr.Zoo
őstag
Még meg kéne vágni, mielőtt feltöltöm a youtubéra...
Csak annyi látszik, hogy pirosnál begurul mellém az ezüst orrú valami, (subi), aztán egy fél autóhosszt előrébb gurul, hogy ő most majd megaláz. Aztán nem.
Pont rossz passzban talált meg az öreg, utána picit lemaradva jött utánam."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
siti
őstag
válasz Dr.Zoo #51312 üzenetére
én is szoktam előrébb gurulni, hogy:
ne süssön szemembe a nap
pont bezavarja a háztömb a helyi rádiót
megbámuljak egy csajt,
de azért hogy én akkor itt és most megalázlak, na azért nemFüle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
FoBCRaistlin
őstag
Tegnap este...Valami ősöreg narancssárga Opel 3 személlyel meg egy nagy kályhacsővel bekóstol... hát mondom ilyen nincs.
a legnagyobb vicc az egészben. Elkezdi tolni neki, egész szép hangja volt.. forog forog, ledadog neki, de a hülye váltás helyett még vagy 2 mp-ig hagyja dadogni mire elváltja... Noooormális?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #51318 üzenetére
Az szép ha ~80-nál akarta tenni a kettőt
Újabban ez a kedvencem, hogy nem nyomom le elsőre, hanem megyek csak mellette/mögötte egy kb fix távolságra. Aztán amikor már azt hiszi, hogy nem megy jobban a gép, akkor kap egy padlót
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #51319 üzenetére
Haver vitt egy kört a zúj ford kókusszal, most vette. 2008-as 1.8tdci 72 000 ropogós km, minden pöpec, erre kamion sor előzés közben padlógázra vészmód. Jöttek szembe. Na mondom, kellett nekem beülni egy fordba. Kamionos bácsi megszánt minket.
Ami viszont jó hír, megvan az eladás oka. Kettőstömegű cserés benne, meg még valami nem OK a motorral.
[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
Megint kérdezek
Mágus ajánlására nézegettem pd elemes passatokat, lenne egy egész jónak mondható vétel két bajom van vele, 5 sebességes és csak 101 lovas.
Van különbség a 6os és 5ös váltó vég áttétele között? 101 ló meg 101 ló, kipróbálás után kiderül, de ahogy nézegetem azért jobban megy mint a 110 lovas adagolós, de javítsatok ki ha tévednék.
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Mágus2 #51324 üzenetére
Amiről beszélek is 5ös váltóval van, igazából arra voltam kíváncsi, hogy mekkora hátrány az 5ös a váltó, mert hát nem sokkal drágábbak a 130 lovas 6os váltósok.
Az a nagy bajom hogy gyorsan el kellene döntenem hogy kell-e, még ma. És nem tudom mi legyen. Egy 2001-es kombiról van szó egyébként. Belseje is egészen egyben van.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #51327 üzenetére
khm...Kabbe. a passatban nincs ilyen hosszú hatos amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #51319 üzenetére
Az egy régebbinél lazán benne van, hogy ott kéri a kettest.
Majd amikor már oda is eljutsz, hogy nem nyomod le egyáltalán, na az a fejlődés.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
net84
őstag
Ez 5. vagy 6. ?
Ha jók az emlékeim, akkor nálam 6. fok / 3000rpm / ~160km/h...de régen voltam pár pályán, így az emlékek megfakulnak.(#51312) Dr.Zoo - még meg sincs vágva? ...és itt emlegeted?
Én sem mondom, hogy fel lett maricázva a gép. Tudom, hogy képet követelne a nép. Majd ha lemostam és kiglancoltam az egész autót, akkor lesz új kép...[ Szerkesztve ]
Read only...
-
net84
őstag
-
törölt tag
-
siti
őstag
szegény bömöst meghajtották majd csodálkoznak. ilyenek után szoktam értetlenül nézni azokat, akik festék réteg vastagság alapján döntenek egy kocsi megbízhatóságáról, miközben senki nem mászik be a csapágyak közé.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
-
freaghill
őstag
A pirosan jelölt alkatrész miért ugrál mikor jár a motor? Nem szeretném, hogy kifeszítse a szíjat, és gondolom nem is egészséges ha így hagyom.
Mit kéne cserélni hozzá, hogy ne ugráljon?Ha bubis az üa az mit jelent? Csak egy szűrőcsere és ennyi?
Taat: Mi a kéziféket úgy állítottuk be, hogy felemeltük a hátulját, és addig tekertünk a 2 anyán, míg pont nem kezdte el fogni az egyik kereket se 0 kattanással, így most sokkal hamarabb is fog.
Nálad elég lazának is tűnik, hány kattanásig szoktad húzni mikor megállsz?[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
ha valami kéne a kocsidból azaz
aluminium taposo, kormanyvedopacik és a hosszú váltó baromira jó lehet h halka otopalya tempo(felett )[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest