- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakata
tag
Hááát hosszú idő után újra ellátogattam ide.Sziasztok.Én a fényezési problémákat nem veszem észre rajta( gyémántszürke) lehet ezen nem is tűnik ki annyira.Csak van egy igen erősen kivehető karc a csomagtartó tetején , hogy azt hogy tüntessem el azon agyalok,de csak vmi műhelyben fogják tudni polírozni vagy nemtudom.A fogyasztás miatt egyre jobban levagyok döbbenve.Nem olyan régen, olyan jó 120-130 as normál tempóban utazás városokon, falvakon keresztül KLÍMÁVAL 4.3 volt a fogyasztás a gyári legkisseb 5.3,de ez mellékes.Hát remélem már többet feltudok majd jönni ide a Topic-ba.És persze remélem mindenkinek még nagyon jól megy a vasparipa.
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
Kicker
őstag
válasz <>jana<> #2551 üzenetére
az semmi...
engem múlt héten hív a rendőrség, hogy XY rendszámű Seat toledo blabla... mondom mi van vele?
....
- ki van az autóval?
- fater..
- belecsúsztak az autóba.... várja a károkozó...
há de jó nem? 2 hetes autó...
egy pöcsfejű nem megjelölte, meghorpasztotta, hanem az egész baloldalát tükörrel együtt végig szántotta... a hátsó ajtón 2-3 centi mély rész is van, a többi annyira nem horpadt. civilbe rendőr látta épp, és nem hagyta hogy lelépjen a csóka.. fiatal gyerek, apuci kocsijával és épp matatott valamit, mikor hogy is ne a mi kocsinkat kaszálja szét...
egyébként ez a Seat elég nyüszögős... az ajtón amiket meg fog az ember, hogy becsukja, azok szinte ropognak ha megfogod, illetve a vezető ülésnél is nyüszög vmi... ja és klíma ilyen ocsmány melegekbe, csak mérsékeli a meleget...
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Octi
aktív tag
válasz DeadMeat #2548 üzenetére
Relatíve olcsók, és nagyon profin dolgoznak:
[link]
Nekem a kombi octaviára full körbe fóliára mondtak 32-35e -et.
Szerk: Természetesen lepapírozva, műbizonylattal.
[Szerkesztve]Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
misimagaki
aktív tag
Egy decemberi kép. Akkor még a téligumihoz használt dísztárcsával:
[link]Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
Nálam már lecsengett ez az újautó feeling. Persze vigyázok rá, de úgy van, ahogy Oly is mondta. Aminek meg kell történi az meg is fog.
Ha otthon áll az autó akkor is megtörténhet a baj. Pl. jana autójának esete a palával...Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
Oly
őstag
válasz misimagaki #2559 üzenetére
Az autó azért van, hogy használjuk és engem szolgáljon...
Én is találok rajta újabb és újabb sérüléseket, de ez az élet rendje!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
<>jana<>
senior tag
válasz misimagaki #2559 üzenetére
csak az a baj hogy az én autómmal történik meg
-
misimagaki
aktív tag
válasz <>jana<> #2562 üzenetére
Mi lettel azzal a két csíkkal a motorháztetőn?
Mennyiért sikerült végül is kijavítatnod?
Egyébként történik máséval is, csak arról nem mindig tudunk.
Szomszédom vett egy VW Transportert színrefújt lökhárítókkal. Átkozza a napot. Én sem szeretem, de hát együtt kell velük élni.
Családtag lett. A családjára meg vigyáz az ember.Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
-
<>jana<>
senior tag
válasz misimagaki #2563 üzenetére
húzom halasztom a fényezést .sajnos nincsen rá idő,túl sokáig kellene álnia a járgánynak.
-
marsu
veterán
Ma volt szerencsém kipróbálni egy Skoda Octavia rendőrautót ....
Press any key to continue ...
-
DeadMeat
nagyúr
[link]
Valaki hallott,hasznalt/hasznal ilyet?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Nakata
tag
Nektek volt már olyan gond a vassal, hogy a fedélzeti számítógép meghülyül??Mert most nekem ha rálépek a gázra, akkor 0,0-tól elindul a csillagos egekig a fogyasztás jelző, ha lelépek a gázról, akkor meg beáll 0,0-ra kicsit idegesítő,de remélem csak vmi panelt fognap kicserélni rajta,de lehet ha már ott lessz a szervízbe,akkor belerakatok egy tolatóradart
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
Nakata
tag
Háát remélem nem lessz vele több probléma,de még a szervíz közelébe se tudok jutni,mert csak a meló.Ma is Balassagyarmat-Miskolc távot kellett megtennem,de tehetkocsival,mert cementet nem árulnak olyat amit mi használunk máshol és nem tudtam mással menni érte És tök jó volt.A cementgyárba amíg vártam egy rakat Octávia ment be.Szóval nem fájt a szívem annyira csak a klíma mentes fülke a tehetbe vmi kegyetlen volt
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
Nakata
tag
válasz <>jana<> #2584 üzenetére
Ezt nem értem miért utálja sok embe a klímát??Nekem állandóan megy a kocsiba a klíma.Én csak akkor érzem jól magam, ha hűvös van,,,kirándulni is Anglia, Skócia, Finnország,stb jöhet csak szóba, meleg helyekre kizárt, hogy megyek.De sajnos már nagyon rászoktam a klímára már ez sem jó.És mivel itthon nincs( de nem is bírnám fizetni,mert egyfolytában menne ) kicsit rossz a közérzetem mostanság
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
Nakata
tag
válasz beencee #2586 üzenetére
Nah jó az lehet,de nem úgy hogy megyek x sebeséggel és leveszem a lábamat a gázról és abban a pillanatban 0.0-lessz.Az tény hogy van olyan, hogy nagyon hosszú lejtő több kilóméteren át tudok gurulni és olyankor üresben gurulok,de a motor jár és akkor sem lehet 0.0 mert pöfög a motor szal vmennyit akkor is fogyaszt.Olyankor szépen csak csökken a fogyasztás,de 0.0-ra sohasem mehet le, max ha Hibrid lenne és csak elektromos motorral mennék szép lassan
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
Nakata
tag
válasz <>jana<> #2587 üzenetére
Jaaaah, hogy úgy Nekem mióta megvan a kocsi az ablakemelőhöz vagy 3 szor nyúltam hozzá Csak a levegőzaj jön be onnan az meg csak zavar.Akkor inkább csak a levegőt fújatom,de álltalában meg a klíma megy.De bánom, hogy nem kértem digit klímát,mert soxor lekell állítanom, mert nem bírja vmelyik családtag
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
Kicker
őstag
szerintem is 0.0 a helyes, amennyiben sebességben gurulsz, ha üresbe gurulsz akkor fogyasztja az alapjárati pár decijét...
üresben gurulni akkora baromság....
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
beencee
őstag
Ez ''C''. Iskolás-egyetemista koromban a teszteknél volt ilyen, hogy az állítás mindkét fele igaz, de semmi összefüggés nincs köztük, az volt a ''C'' megoldás. Tehát neked is igazad lehet, csak én teljesen másról beszéltem.
Az általad írt üresjáratban értelemszerűen nem nullát eszik a motor, hiszen normál működésben, alapjáraton megy, ekkor ki is jelez vmit a pillanatnyi fogyasztásmérő a board computeren.
Amiről én írok az az, amikor sebességben leveszed a lábad a gázról, ekkor (a VW-nél biztosan a tapasztalat alapján 2 Polo, 1 Golf, 1 Touran, 1 Passaton észlelve ezt) az injektor lezár, ezért értelemszerűen 0,0-át mutat a BC. És azért írtam ezt, mert ezt kérdezted, nem pedig az alapjárati fogyasztást. -
Nakata
tag
Deeee nem értitek úgy ahogy én akarom értetni.Most az, hogy fogyasztás 0.0 az azért sem( lehet szerintem) Mert a motor jár szóval fogyaszt ha 0.1 et akkor annyit. 0.0-nál nem járhatna a motor, báááár úgy fogyasztana,DE A MOTOR JÁR HA GURUL IS.A másik meg nekem eddig normálisan működött vagyis elindítom szépen elindult a fogyasztás mérő és egy idő után beállt egy átlag fogyasztásra ami 4.3-max 6-ig.De nem ugy, hogy elindulok rálépek a gázra és a fogyasztás jelző 2-3 literekkel elindul felfele másodpercenként a végtelenbe.ha lelépek egyből nullázódik.AMIT EDDIG NEM CSINÁLT.És nekem Diesel a kocsi azt hozzáteszem.Ami az üresben gurulást illeti sztem meg nem marhaség,mert ha megyek 180-al és előttem nem megy senki és egy baszott hosszú út van előttem,akkor nem fogok motorfékkel gurulni minek, és így üresben pedig több kilómétert tudok megtenni.
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
beencee
őstag
Szerintem írd azt, amit mondani szeretnél és akkor könnyebb megérteni, ez már sokszor bejött.
Nekem idáig csak benzines tapasztalataim vannak és ennél számomra teljesen logikus a 0,0 fogyasztás abban az esetben, ha sebességben lelépsz a gázról és motorfékkel gurulsz. Ebben az esetben ugyanis nem a motornak a benzin elégetéséből származó energiája mozgatja az autót (ezért is veszik el az injektortól a benzint), hanem az autó lendülete. Tehát a ''...DE A MOTOR JÁR HA GURUL IS...'' nem teljesen igaz ebben az esetben...
De természetesen annak is van valószínűsége, hogy mi tudjuk rosszul (a mi ebben az esetben én és a teljes VW konszern) és neked van igazad. Ebben az esetben viszont épp most indikáltál egy világméretű visszahívási kampányt, illetve a hibás tervezésért, illetve az ebből származó károkért, hibás vevői tájékoztatókért pedig számos per, vér verejték, csecsemőhalál lesz, esnek a részvények, szegény Ferdinand Porsche professzor úr pedig kikél a sírjából...
Ráadásul a motorfékkel való közlekedés sem Isten ellen való vétek szerintem, én például szoktam használni kis mértékű lassításnál, amikor még nem kell/akarok fékezni. De ez is egy régi iskola, lehet, hogy már nem divatos így vezetni. -
Kicker
őstag
na elmondom mégegyszer, az injektor/vagy akármi/ lezár, így a motor nem kap benzin/gázolajat sebességben, ilyenkor a lendület hajtja, illetve a kerekek pörgése mozgatja a motort, termeli az elektromos energiát... csodával határos módon ezért működik pl a szervó is...
megyek 180-al és előttem nem megy senki és egy baszott hosszú út van előttem,akkor nem fogok motorfékkel gurulni minek, és így üresben pedig több kilómétert tudok megtenni.
ez milyen gyakran fordul elő? ja és ha 140el mennél végig állandó tempoba akkor kevesebb a fogyasztás, mert azzal, hogy 180ig felgyorsulsz sokkal több anyagot égetsz el...
De nem ugy, hogy elindulok rálépek a gázra és a fogyasztás jelző 2-3 literekkel elindul felfele másodpercenként a végtelenbe.ha lelépek egyből nullázódik.AMIT EDDIG NEM CSINÁLT.
ez pedig több mint valószínű azért van, mert elnyomtál valamit és pinanyalatnyi fogyasztást mér, nem 100-on átlagol...
nem kell mindent érteni, én sem értek mindent, de azokban a dolgokban nem is okoskodom...
-
Nakata
tag
Na jólvan most én nem akarok ,,vitatkozni'' csak azt mondom, hogy eddig szép normálisan mért, úgy ahogy ,,kell neki''és egyik leállítás után csak egyszer elkezdett brutális értékeket mutatni és nem áll meg reális értéken vagyis megyek normálisan eddig volt 5 liter fogyasztás most meg 30 liter és nem városban.Szal vmi biztos rossz és nem nyomkodtam el szal nem az a gond.Ami a motorféket illeti én is szoktam használni,persze hogy szoktam,de ki nem?? Jajj nem irom tovább mennem kell még kocsival egy kicsikét el.
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
parandroid
félisten
Elnézést, ha beleoffolok valami konstruktív témába, de ezt nem bírom magamban tartani.
A Skodát azért (is) becsültem, mert képes volt kiskategóriás kombit kínálni, ami ráadásul egy teljesen divatos kis autó volt. Aztán jött ez az ormótlan gnóm rúmszter, ami jó poénnak tűnt, amíg tanulmányautó volt, jót kacagtunk, aztán a torkunkra forrt a kavaj, amikor kiderült, hogy kmoolyan gondolták.
Most meg itt van ez:
Hát normálisak ezek? Már az új Fabia is egy vicc volt, de ez... Milyen arányai vannak már ennek a szerencsétlen autónak? Hogyan néz már ki, hogy a hátsó túlnyúlása nagyobb, mint az első? Ha nem lennék teljesen elképedve, akkor kiröhögném, de így...
Ehhh, mindegy, kidühöngtem magam.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
marsu
veterán
válasz parandroid #2598 üzenetére
Nekem minden nap bent áll majd a szalonban ... Egész nap nézegethetem!
De majd jöhetsz tesztvezetni!Press any key to continue ...
-
zfarkas
senior tag
'99-es VW Polo Classic jobb oldali gyári elektromos ablakemelője megadta magát.
Holnap ide viszem: [link] (a telefonban messze korrektebbek voltak, mint más szervízek). Ugye nyugodt szívvel vihetem?Raw Dark Pure
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest