Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacess

    tag

    válasz _NCT #186671 üzenetére

    Szia!

    Az Octavia Combi egy nagyon jó irány.
    Szerintem ennyiért az 5E-t még nem kellene erőltetni. Ezért a pénzért csak a legolcsóbbakat kapod, kérdéses előélettel, magas futásteljesítménnyel és ki tudja mennyi várható kiadással(gondolom házvásárlás környékén pont erre nincs szükséged)

    Viszont az 1Z faceliftjéből ennyi pénzért már a legjobbak közül választhatsz. Kiforrott konstrukció, hatalmas csomagtartó és fenntartása sem borítja a költségvetést 10évre előre. Erre a felhasználásra mindenképp az 1,6MPI (nem FSI!!!) motort tartom a megfelelőnek. Nem lesz egy versenyautó, nem is fog egy ekkora kasztniban 5litert fogyasztani (főleg nem megpakolva), de egy egyszerű motor (nincs turbó, közvetlen befecskendezés, etc.) amelyet már "ezer éve" gyárt a konszern. Minden szerelő látott már ilyet és olcsó hozzá az alkatrész.
    Még találhatsz belőle bőven 10évnél fiatalabbat. De, ezt a "mennyi idős" témát én nem venném olyan véresen komolyan. Egy idősebb autó is lehet nagyon jó állapotú minden szempontból, és új/fiatal autót is le lehet puffantani nagyon rövid idő alatt. Érdemes inkább az állapotra rámenni.

    Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.

Új hozzászólás Aktív témák