- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
98-as benya témához. Itt a könyv előttem, ahol a műszaki adatoknál: "Üzemanyag: 98 oktános ólmozatlan szuper plusz benzin."
Alább a lábjegyzetnél: "Amennyiben nem áll rendelkezésre ez az üzemanyag, akkor 95 oktános ólmozatlan szuperbenzin is használható, de ekkor a motor teljesítménye kismértékben csökken."
1,6 16V-hez is ezt írja....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #18547 üzenetére
franc tudja az ilyen kokány progikat, inkább nem erőltetném, VAG-Com
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz VR6-Fan #18553 üzenetére
Nekem tetszetős. Ha csak majd hibakódot olvastatok ki vele, műár akkor is megéri.
A progi meg "ingyen" van a telómon.VAG-os progit nem hiszem, hogy tudnék ingyen.
Szerk: hogy ezt miért írtam külön hszbe?
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #18555 üzenetére
sarki fűszeresnél minden van kicsi pénzé
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #18555 üzenetére
Nekünk is VAG van progival együtt szereztük.
Konkrétan 9e volt
De volt már aki azt mondta drágán vettük.
Ezt a fajtát én se ismerem ettől még lehet jóRenault power
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #18554 üzenetére
Hát nemtom, lehet van különbség. Egyszer kéne már 95-öst is tankolni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
törölt tag
válasz FoBCRaistlin #18561 üzenetére
Hagyd neki az asszony tankolja...
-
AMD Power
titán
Hivatalos: Frankfurtban jön a Volkswagen minije
Érdekes egy szerzet.
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #18561 üzenetére
Egy gyors számolással kijött, kb 2000 Ft havi pluszt jelent.
Dodi: hápersze.
On: tegnap láttam egy ilyet: ABT Eos VS4. Egész pofás volt, csak nem sikerült rájönni, milyen motor.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Boxer001
veterán
Golf 4 1.9 Tdi van itt valamelyikőtöknek?
-
Manitou
veterán
válasz Boxer001 #18572 üzenetére
Én ezt ajánlom neked, kényelmes családi autó
no meg van benne erő is ha kell
Ez mit mehet?[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
asszem mától érdemelte ki az összes BMW-s 1-1 csapágy golyót a szélvédőjébe
-
VR6-Fan
veterán
válasz Templomegere #18576 üzenetére
majd nem lezuztam a kocsim...., es par tized mm gumit elfustoltem...
-
dízelracer
őstag
válasz VR6-Fan #18577 üzenetére
Dehát övé az út te kis butus hát nem tudtad? Érdekes amikor az S8 feltűnt a tükrükben akkor meg mind takarodtak félre az útból, még a virslinyakú kopaszok is. Egyszer nem vágtak elénk. A tipikus "bunkó bmw-s" titulus sem véletlenül kúszott be a köztudatba, bármennyire is nem tetszik ez 1-2 bömi tulajnak. Ezvanik.
szerk: előbb utóbb majd pofátlanul elévág egy olyan embernek akinek nem kellett volna. Nem kell messzire menni, lőttek már le embert Magyarországon közlekedési nézeteltérés miatt. (Trabant vs kamion ha jól rémlik)
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz dízelracer #18578 üzenetére
beszéltük egy foswágenes haverrommal a story-t neki is az jutott egyből az eszébe ami nekem is, kell egy turbo, bár konkrétan lenéztem a pedálra ránéztem a km órára, hogy lenyomtam e a gázt és hogy gyorsulunk e, nem volt azért kis pályás bömbölő, de kívülről akár 520i is lehetett volna, fékeket meg nem láttam...
na mindegy kell egy turbo 300-340le/1100kg aztán nem lesz gond megkerülni az ilyen idiotákat se
nem tudom kimondta itt a forumon hogy nem azért kell a sok paci hogy száguldozzál hanem hogy védeni tud magad, igaza volt....
-
aphra2
senior tag
válasz VR6-Fan #18580 üzenetére
300 körüli lóhoz már négykerékhajtás kéne, főleg ha bődületes kanyarsebességet is szeretnél nem csak az egyenesbe nyomni, meghát első kerékre levinni annyi lovat, kb a jégautózás
(saját példa: kanyar 130-al 2 sáv , 4 kerekessel egy sáv 160km/ó , az autó egy integrale)Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
AMD Power
titán
-
aphra2
senior tag
válasz VR6-Fan #18584 üzenetére
A jelenlegíből nem vesztenél , csak 4WD-vel gyorsabb lennél mint egy hátsókerekes bömös, mind kanyarban , mind kigyorsításkor, és ugye az a cél hogy mindenkit lenyomjon az ember
Volt turbo uno-m, még másodikban is leforgatta a kereket ha nagyobb gázt adtam, és nem figyeltem,.... kipörgésgátló meg ugye nem volt.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
VR6-Fan
veterán
válasz aphra2 #18585 üzenetére
szar minőségű aszfalt és én is leforgatom neked a 2.-ba, ha nagyon kell még tán fűstőlni is tudnék gázból szívó 4 henger...
hát a kanyartempó ezekkel a gumikkal is elég jó már legalább is szerintem, frissebb gumival még jobb lenne, esetleg ha nem elég lejebb rakom, és keményítek a rugózáson, ill jöhet még a tömör gumi (majd esetleg az után a poliuretán) szilent
vissza térve a kanyar tempora valószínűleg jelenlegi BMW-s barátunk se lett volna ennyire virgonc ha kanyarba lettünk volna (persze ott eszem ágába nem lett volna megkerülni) ahol én még vígan állok a gázon ő vagy elveszi, vagy elveszi neki az ESP .
de term abban igazad van 4WD-nél gyorsabb megoldás nincs kanyarba, csak közútról beszélünk, ahol az emberek 90% kanyarba a gázhoz nem mer érni, de a legtöbb ilyen raj csávó/csaj is belefékez előtte egy jó nagyot, mert nem mernek/nem tudják hol a kocsi ill saját képességeinek határa.
-
VR6-Fan
veterán
válasz rob210 #18588 üzenetére
akár Xi is lehetett, de esélytelen volt, +200le volt részéről innentől kezdve felesleges firtatni, tudom hol vannak a kocsim határai és sajna nem itt, de hogy minek kell kétszer megmutatni hogy fasza csávó vagyok, bezzeg ha kilo80-al másztam volna rá és combosabb lendületből meg előzőm akkor nézett volna, na mindegy megpróbálom nem tovább idegesíteni magam a hülyéken
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
A változatosság kedvéért megint van valami az én oldalamon lévő ajtózárammal.
Se nem nyit se nem zár. Belülről ha lenyomom akkor jó. Az anyós oldalon lévő ajtó viszont nyitja és zárja is.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz VR6-Fan #18589 üzenetére
Én nem szoktam foglalkozni az ilyenekkel.
Régen amikor az ifijonti vér hajtott a favorittal én is volt, hogy beleálltam az ilyenekbe de azt a kocsit nem sajnáltam az széthajtásra volt, meg, hogy meglepjem az arcokat, hogy mire képes a berhelt öreg technikaMostanra lenyugodtam és mivel nekem csak egy jogsim van, ha jön egy ilyen barom lehúzódok és hagyom hagy menjen a francba.
Nem éri meg idegeskedni az ilyeneken esetleg belemenni egy drága szituációba.
Mert, hogy nem elég ha összetör még a rendőr is kérdőre vonhat.
Költséges sportág a hülyeség, így meghagyom a jaszkari gyerekeknek.
Ettől persze tudom, még, hogy vannak olyan szituációk amikor jó lenne lenyomni a nagyképű papa kedvenceit, de nem érdemes én már rájöttem.
A turbót fogja bírni a motor?Renault power
-
Zewa
senior tag
válasz VR6-Fan #18574 üzenetére
Azé' nah,,, Sok idióta birtokol bömbit de azért nagyrésze normális, kulturált társ a közlekedésben. Hozhatnék ugyan ilyen példát egy matt fekete S8-ra, AMG E63ra, GTi Golf V-re stb.. Bár én az Alfásoktól kapok agyf@szt.
On: hazafelé menet egy A7 dügörgött el melettem ezüstben. Bár nem a zsánerem ez a szín illetve a máska sem kifejezetten de erre még én is azt modntam hogy "tyűűűűű #&@!!!!!! "
Ilyen volt ni'![ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
VR6-Fan
veterán
válasz rob210 #18591 üzenetére
low-boost-on elmegy ahogy most van, de ilyen 170 helyet 190le ért felesleges az erőt belefeccölni, az 5hengeres turbos audi kb mindene jó bele, (S2, RS2), azzal befecskendezőktől fűggően 260-380le körülre lehet felhúzni őket, meg ilyen 350-450nm, úgy már egész haladós
-
VR6-Fan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest