- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz -secret- #154850 üzenetére
Mert lehúzott ablakokkal megnő a légellenállás, és többet eszik az autó. Ez veszélyeztetné a legközelebbi benzinkút elérését, ezért biztonsági okokból nem engedi.
w333
Kábel nélkül nehéz lesz.
Közben kikerestem a fabia pontos leírását, én ez alapján csináltam 1.4-en is:
[link][ Szerkesztve ]
-
Nemt0m12
tag
válasz Nemt0m12 #154673 üzenetére
Sziasztok.
Erre esetleg valaki Kábel hibára gyanakszom de nem vagyok benne biztos.
Más:
Most a nagy eső miatt észrevettem ,hogy hátul beázik az ajtónál és szeretném megcsinálni, viszont sehogy sem jöttem rá ,hogy kell levenni a kurblit
Seat Leon 2000 évjárat.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
ujskodas
tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy Octavia II-nél a fényszóró kivételéhez a csatlakozót hogyan tudom széthúzni? Odáig minden ok., de a csatlakozót nem bírom széthúzni, hogy ki tudjam venni a komplett lámpát. Illetve egyszer már sikerült, de fogalmam sincs, hogy hogyan.
Előre is öszi a válaszokat!Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
Nemt0m12
tag
válasz Mágus2 #154856 üzenetére
Köszi, Era lesz a márka. Gyárival amíg ment semmi ilyen nem volt. Ezzel ráadásul nem is egyenletes az alapjárat melegen 764-864ig ugrálgat. Amit még megfigyeltem most,hogy padló gázon 103,5 fokra írja a fojtószelep nyitási szögét ami lehetetlen Direkt nem akartam bontottat mert ki tudja az is meddig megy el .
Persze ha kell logot tudok csinálni. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz sirszevenap #154862 üzenetére
Ez tuti nem friss, egyenletes porréteg fedi, de azért olajcserénél igazán lemoshatták volna. 1 flakon féktisztítóval Te is megteheted, utána szárazra törlöd és tiszta kell, hogy maradjon, ha sehol nem ereszt.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
-
1stVikman
senior tag
válasz Csabadi #154866 üzenetére
Szívesen!
Több fabia esetében okozott ilyen gondokat a vízhőfok jeladó, emiatt javasoltam a cserét.
Nálam "csak" többletfogyasztás és néha hibakód kísérte a meghibásodást, de csere után jó lett.
Fabián azért szokott tönkremenni, mert a termosztát szétugrik, és a rúgó odacsap a jeladónak.Itt egy videó, hogy hol találod meg a motorvezérlőben tárolt futásteljesítményt:
[link]
Annyi a különbség, hogy nálad edc 17 lesz ott.
Az én 15-ös kábelem sajnos csak edc 16-ig tudja olvasni, így én nem tudtam ezt ellenőrizni.
Amúgy ügyes tekerők itt is át tudják írni, nem csak az óracsoportban, de azért itt már nehezebb, illetve az átlag sem tudja innen egyszerűen kiolvasni.Kábellel nem volt gond a vámon/postán?
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #154713 üzenetére
Tegnap megkapta az autó az új hátsó lengéscsillapítókat(bal hátsó kinyomódni se akart nagyon), meg a fékcsövet. Annyit emelkedett az autó, hogy már látom a 17es alufelnit rajta.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
VW felnim lett nyárra, szeretnék bele SEAT kupakot rendelni az internet bugyrából, a kérdésem az lenne, hogy most konkrétan ezek alapján a számok alapján hány mm-es kellene bele? ahogy sikerült megmérnem az 57, ha rákeresek neten 55öst ír, nem akarok rosszul járni inkáűbb hallgatnék rátok, ha valaki tudja biztosra.
-
veterán
-
-
veterán
válasz molnarpeter #154878 üzenetére
Most itthon vagyok, tehát nem szükséges tűzoltás. (A fékcsőröl beszélünk.) Ha hívom a mobilitás garanciát, akkor vélhetően beszállítják trélerrel és gyorsan javítják talán. Ha magam viszem be, akkor időpont kell.
Jövő hétvégén muszáj autó, vidékre. Pünkösd után elutazok egy hétre...
A kábel végét nem látom aláfeküdve.
A másik oldalon normálisan mennek.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz focvis #154879 üzenetére
Pont azt néztem, hogy ez a fékcső -e, de így már bizonyos. Ezt nem pár km alatt dörzsölte ki ennyire, így alighanem egy darabig bírja még, de a fékcsőről lévén szó, én ASAP cserélném. Ha van ilyen garid, próbáld ki. Egyébként nem tűnik sok munkaórás javításnak, így lehet a szerviz is tud adni időpontot.
-
Doki16
addikt
válasz 1stVikman #154868 üzenetére
Köszi szépen ezt megnézem. Nem volt semmi gond simán atjott a kábel és a program is a vámon. Egyelőre hibát töröltem vele meg beállítottam a cseptorlest az ablakmoso utáni plusz egy törlést. De ez nem akart működni, úgyhogy inkább majd vissza rakom alapra
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
veterán
-
Speeedfire
félisten
Ma kötöttem volna be az új fejegységet, viszont valami nem jól sikerült. Valami miatt a gyújtáskapcsoló száron, ráadott gyújtás mellett csak 0.1V van. Néztem a bizti táblát, de nem találtam kiégett biztosítékot. Szerintetek mitől lehet? A föld és a fix 12V rendben vannak.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
veterán
válasz SzlobiG #154886 üzenetére
Valóban nem rossz; hívtam a központot, elmondtam a bánatom, pár perc múlva hívott egy ügyeletes szerelő, átküldtem neki Viberen a fotókat, itt volt rá 35-40 percre, szűk félóra alatt rendbe tette. Mindezt szombat délután.
Ellenben:
1. Nincs ingyen, az éves revízió alkalmával ~ 7000 Ft-ot fizettem pluszban az assistance (mobilitás garancia) hosszabbításáért.
2. A Porsche Budában cseszték el, mikor bevittem, hogy "zörög" a futómű (szétszedték, megkenték litiumos zsírral (?), majd rosszul tették vissza a vezetéket, az dörzsölte ki). Azt a szervizt nem ajánlom senkinek, ez volt a 3. csalódásom ott - tróger, öntelt banda.Fizetős szervizre nem oda hordom.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz focvis #154891 üzenetére
Hát ez remek, ezért utálom ha valamit megbolygatnak a gyár után és nem úgy rakják vissza ahogy az ki volt találva.
Úgy néz ki, hogy elmarad a Golf vásárlása marad a mondi, mert ma lefoglalóztam egy garázst pont ott ahol szerettem volna kivételes ajánlatért szóval így nem marad most della a Golf-ra max ha hitelt vennék fel, de azt meg nem akarok. Ettől függetlenül hétfőn vagy kedden elmegyek kipróbálom azért amit linkeltem, mert nagyon kíváncsi vagyok rá élőbe, hogy milyen a mondihoz képest hátha beleszeretek azt jön a hitel.
-
SzlobiG
félisten
válasz focvis #154893 üzenetére
Én is így látom ráadásul fűtött,aknás,villanyos 10 perc sétára van.
Igen, 1.3 lesz és még ma döntetnem kellett, mert vagy 10-en álltak sorba...sajna kb kihalásos dolog ez itt nálunk.
Hogy on is legyen voltunk ma Hungaroringen a tanpályán most csak kísérőként és a háttérbe csapatták az új Golf GTI-kkel brutál mit leműveltek a nagy pályán mentek vagy 30 kört tuti meg még talán Arteonok voltak a csapatba. Szóltak is hogy szigorúan tilos fényképezni a főpályán közlekedőket.
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Ate caramic betét - tárcsa kombot használ valaki?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
-
Gyula84
veterán
hali ismeri valaki ezt az oldalt?
[link]Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest