Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Ezt a kört sajnos kihagyom. Sajnos ehhez a témához nagyon-nagyon kevés vagyok. Régről nem találtam egyetlen képet sem, ami picit is megütné a szintet, új képre meg nem volt időm. És az időjárás sem igazán a barátom.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
L4mie
veterán
ohh leizzadtam az értékelésben.... :[
sunyiban melóhelyen, tényleg erős mezőny volt, a végére már kifogytam az építő hozzászólásokból. sorry.Árnyék....hát előreláthatólag egy korábbi kép lesz, ami szvsz nem a legjobb, lehet nem is indítom, rontana a színvonalon, ide mindenképpen belinkelem majd
egyszerűen összejött minden, meló, magánélet, összecsaptak a hullámok.A bosszantó, hogy szokás-szerint próbáltam nyitott szemmel járni, és persze amikor nem volt nálam még telefon se akkor sorban jöttek szembe a jó kis témák.
btw Számomra azért hasznos az egész kezdeményezés mert mozgatja az agyam és nyitottabb szemmel járok, szóval még ha nem is indulok akkor is hasznos.
(csontig benyalás done)Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
TayRol
nagyúr
amennyire pocsék képet tettem be annyira jófejek voltatok az értékelésnél, köszönöm mindenkinek!
-
t_a_m_a_s
addikt
Köszönöm szépen a vizes értékeléseket, és örülök, hogy azért többeteknek tetszik így, zöldséges előtérrel is
Igazatok van abban is, hogy nem sok kreativitás szorult belé(m), de hát ez vanMajdnem leírtam, hogy az általam kedvelt táj- és épületfotózás nem egy nagy varázslat, és sok kreativitást nem lehet belevinni, de aztán eszembe jutottak eastsider kolléga képei, így inkább nem írok ilyen hülyeségeket
Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz ballington #3364 üzenetére
Ja, láttam a fészen, meg kéne hallgatni
-
David33
csendes tag
Köszönöm az értékeléseket!
Mikor megláttam, hogy ennyire intenzíven esik az eső nem sokat gondolkodtam, fogtam az esernyőt és spuri ki fotózni. Fél kézzel szó szerint kapaszkodnom kellett az esernyőbe mert akkora szél volt, másik kézzel pedig próbáltam ügyeskedni a fényképezővel,persze közben ügyelve arra, hogy ne tartsam sokkal lejebb az esernyőnél. A szél hordta az esőt rendesen, válltól lefele el is áztam. A lényeg, hogy a gép pár vízcseppel megúszta.
-
total90
veterán
Eh, erről a fordulóról lemaradtam, most értem haza
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
L4mie
veterán
Urak mivel elég kevés pályázat jött az árnyékra, ezért és csak kizárólag ezért beteszem nagy topicba a képet amit a témára találtam amúgy elbújhat az eddigi pályázatok mögött, magamhoz viszonyítva se nagy szám, de legalább árnyék tessék nem komolyan venni.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
priusz
aktív tag
Hasonlóképpen az én képem sem egy remekmű, az első szűrőn(az én vagyok ) éppen átcsúszott.
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
j.bravo
addikt
Srácok, még mindenki összekaphatja magát és feltehet egy képet... estig még van idő! Sőt, ez egyszer akár kitolhatjuk holnap reggelig, ha valaki bagoly.
Whatever.
-
L4mie
veterán
válasz j.bravo #3372 üzenetére
na azért szerintem most majd jön még néhány kép árasszatok el minket srácok értékelni valóval!
btw: [link]
a csíkok azok a spriccentőből jöttek, eső-pára jellegűt akartam produkálni, sajnos még kellett volna valami fény hogy szépen látszódjon.Ezúton, köszi mindenkinek az értékelést.
-
spanyoll
addikt
Biztos hülye kérdés és én vagyok a writeonly de a topic jelenleg miben különbözik a haladó képrakó topictól? Tehát bennem az volt anno, hogy ez versenyzős lesz
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
j.bravo
addikt
válasz spanyoll #3374 üzenetére
Különbségek:
- irányított témaválasztás, nem teljesen random képeket tesz be mindenki
- a feldobott téma és agyalás hatására hátha elkészítesz egy olyan képet amit amúgy nem készítettél volna el
- bár vannak lusták akik csak 3 képre írnak, azért mégis benne van hogy kötelező részletes értékelést adni, annyi képre amennyire csak tudsz - a haladó topicban nincs ilyen szabály, teljesen opcionális a dolog
- most ennyi jutott eszembe de biztos van még.Hamarosan lesz egy kérdőív, a java már megvan, ami feszegeti a versenyzés kérdését is.
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
L4mie
veterán
válasz spanyoll #3374 üzenetére
+ ha jól tudom ide bárki rakhat képet akinek csak kedve van és úgy érzi sikerült a témával kapcsolatos képet készítenie akár telefonnal is. Ezért is mertem ide képeket feltenni mert még az amatőr fotósok képei topicba is csak félve töltögetek fel néha.
-
spanyoll
addikt
Oh I see. Jogos, igazatok van
-
j.bravo
addikt
Emberek, készítettem egy kérdőívet hogy nyomon követhető formában kiderítsem hogy mit hogyan szeretnétek a topikkal/játékkal kapcsolatban.
Töltsétek ki légyszi! Így majd kiderül az is, hogy lesz-e versenyzősdi, és ha igen, milyen formában.
Köszönöm előre is!
Whatever.
-
cOxeR
Ármester
Szerintem csak azért van ennyire kevés kép... mert kivételesen nem portrét tettem be, és nincs értelme harcba szállni remek békás képemmel....
Tessék belehúzni a képmutatásba!!! -
j.bravo
addikt
aleister fórumtárs, az itteni értékelésedet (köszönöm!) akkor most pozitívan vagy negatívan értsem? Sikerült-e extrát belevinnem szerinted?
Whatever.
-
Real_Necro
veterán
Eddig még nem írtam, de a tárgyam egy pohár volt, nem palack.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cOxeR
Ármester
Aleister
Tévedsz, tudatosan erre lőttem, nem régi kép, tegnap végeztem a sorozattal, még át sem adtam a párnak a képeket.
Amúgy sokan másképp értelmezik a témát, én sokkal elvontabban és sokkal szabadabban veszem figyelembe a kép megalkotásakor. Nem röghöz kötött, nem feltétlenül annak kell a kép témájának lenni.... ez az én véleményem.
E heti képem is ezt tükrözi... csak nem ember van rajta. -
Real_Necro
veterán
válasz j.bravo #3378 üzenetére
Köszönjük, már ki is töltöttem.
(#3382) cOxeR
"Amúgy sokan másképp értelmezik a témát, én sokkal elvontabban és sokkal szabadabban veszem figyelembe a kép megalkotásakor."Azért azt vegyük figyelembe, hogy (velem együtt) van pár amatőr, aki még nincs olyan magas szinten. Éppen ezért jó ez a kreatívkodás, idővel meglátjuk a lehetőségeket és van hova fejlődni.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #3383 üzenetére
Nem is írtam senkinek sosem olyat, hogy lefotóztad a vizet és kalap.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #3383 üzenetére
Bár én most pont lefotóztam a vizet és kalap támogatom a téma szabad értelmezését, ezt párszor már említettem
Nem feltétlen kell profinak lenni, csak kis bátorság kell hogy engedj az agymenésnek. Pár forduló után többen felbátorodnak, remélemWhatever.
-
Real_Necro
veterán
válasz j.bravo #3385 üzenetére
Én még agyalok mit tudok ma felrakni, meg átbújom a régi képeket is, mert vakum sajna nincs, reflektorom inkább szórt fényt ad, most meg megyünk el itthonról megint esküvői dolgokat intézni...
-
spanyoll
addikt
Töltve
-
zool1
őstag
Jo otlet. Kitoltve!
-
Zozzer888
addikt
Srácok, ne haragudjatok, de ez a hetem nagyon káosz, megpróbálok valamit keresni régebbről...lenne ötletem de időm nincs megcsinálni, így estére meg már erőm se Remélem a következő fordulóra már lesz kapacitásom, az azutánira már tuti
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Real_Necro
veterán
1,5 óra utómunka után felraktam egy régebbi, júniusi képet. Most úgy érzem kreatívabban telt a feldolgozás, fejlesztettem a tudásom egy kis segédprogrammal.
-
L4mie
veterán
aleister:
Kérdésedre:
igazából mivel nincs nagy fénytechnikám (beépített vaku ^_^), ezért egy taktikai lámpával világítottam srégen felülről az üvegre, közben virágpermetezővel próbáltam locsolni,
alap elképzelésben egy párás felhőben (gőz mint 3. halmazállapot) fürdött volna az üveg.
De a spriccencs nem porlasztott eléggé, amikor meg igen az meg a képen nem látszott kellett volna egy erősebb fényforrás. Végül nem bántam hogy ilyen lett.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
priusz
aktív tag
A víz témakörében kapott értékeléseket köszönöm mindenkinek! Nagy általánosságban a kép hibáival tisztában voltam. Mivel ez egy elkapott pillanat volt egy rendezvényen, és a kislányt sem ismertem így sem nagyon helyezkedni sem újralőni nem tudtam a képet.
Persze ettől a kép még nem jobb, a hibái megmaradtak
A témába tartozás szerintem adott attól, hogy nem a víz a fő téma még a kép szerves része.Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz j.bravo #3378 üzenetére
Kedves kolléga, kedves mindenki,
a kérdőív kitöltve!
Pár dolgot leírnék ide is, amolyan beszélgetés generálónak. A kérdőívbe is beleírtam, hogy tök jó ez a rendszer így (szerintem), az átláthatóság érdekében annyit esetleg lehet tenni, hogy komolyabban venni a moderálást, tényleg csak a képek és az értékelések maradjanak! Többségünk most is figyel erre, és az ott kapott kritikára, véleményre most is ebben a topikban válaszol, linkelve az ottani hsz-t, amire reagál. Ha ezt tudjuk tartani, jó ez a rendszer.
Nem lenne rossz, ha a nevezett képek egyszerre, a forduló lezárásával egyidejűleg kerülnének fel, ám ez elég sok munkát adna a kedves topikgazdáknak, nem tudom, bevállalnátok-e ennyi plusz feladatot... Bár van ötletem a megvalósításra: lenne mondjuk egy "phkreativ@gmail.com" mailcím, amihez a topikgazdák tudnak hozzáférni. Erre mindenki elküldi a nevezett képet (szigorúan egységes, x*y felbontásra leméretezve, az alkotóra és a fordulóra utaló névvel, a könnyebb beazonosíthatóság céljából), majd ekezet a topikgazdák egyszerre feltültik a gmail címhez tartozó picasa/google+ fiókba. Így a képek egyszerre lennének láthatók, és talán nem akkora meló...
Írtam azt is, hogy én nem vagyok barátja a versengésnek. Nekem sokkal több pozitív energiát ad, ha páran megdicséritek a képemet, esetleg írtok hozzá valami konstruktív véleményt, mint az, hogy hébe-korba ötödik leszek a 17 nevezésből. Ezen kívül sokat tanulok (de talán azt is írhatom, hogy tanulunk) a többiek kompozícióiból, maga a tematikus képnézegetés szintén sokat jelent.
Annyira szubjektív dolog ez a fotózás, és mindenkinek annyira más a szép, a jó, ezért sem látom sok értelmét pontozgatni.
Ki mit mond?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851