Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Santiagain

    senior tag

    Jármű

    (#1356) MC Pite: Jó kis járgány! Kár hogy ennyire ferde. A horizont mehetne a felső harmadolóba. A kép világossága és színei rombolják a lánctalpas keltette komor hangulatot. Én sötétítenék rajta és a shadowst nyomnám följebb, hogy ne tűnjenek el a részletek, valamint visszavennék a szaturációból.

    (#1357) total90: Szép BMW, bár egy picivel többet talán kaphattunk volna az oldalából is. A háttér az életlenítés ellenére ront a képen. Jellegtelen és nem válik le kellőképp.

    (#1358) Throme: j.bravot tudom csak ismételni. A sztori adja el a képet, pedig a képnek kéne mesélnie. Sajnos, a kompó sem túl ideális.

    (#1360) Sucuka: Bocs, de ez most nagyon nem! Zajos, életlen, a hölgy fejét égeti a reflektor. Ráadásul a párocska kitakarja a témát.

    (#1361) nesa: Szépek a színek. Nekem jármű témában a Ladás képed jobban bejött volna. Itt elsikkad picit a járgány. Az ég nálam foltos, a Hold pedig PS. :)

    (#1362) Omen: Nálam ez a kép a nyerő. Szerintem direkt jót tett neki, hogy megcsúszott a kezed a clarityn és az élességen.

    (#1363) Retro11: Én voltam, aki leszóltam a 3 képedet a másik topikban, hogy túlságosan óriásplakátosra vannak komponálva. Ezt most is tartom. Valamint egy szokványostól eltérő perspektíva (lejjebbről) is jót tenne neki. CPL is segíthetne az üvegeken.

    (#1368) zool1: Szép táj. Bár valami miatt olyan érzésem van, hogy enyhén balra dől. Valamint kivakuzhattad volna a bringás sötét oldalát. :)
    (A marketingesek meg nyaljanak sót, hogy így belerondítanak a tájba!)

    (#1369) Zozzer888: Tetszik! Egy ici-picit mozdult csak be. Mondjuk szólhattál volna a füstnek, hogy kevesebbet takarjon. :) Illetve tágabb rekesszel talán szebben mosódik a háttér.

    (#1370) End-ru: Nekem ez is bejön. Talán egy picit világosítanék rajta, valamint elbírna egy kevés vágást jobbról és alulról.

    (#1372) Freddy76: Megint j.bravoval kell egyetértsek. (Általában nem olvasom el mások kritikáját, mielőtt megírom a sajátomat, hogy ne befolyásoljanak, de most a fentí úrtól másoltam a számokat és nickeket, így belefutottam ebbe a hibába.) Egy kicsit nagyobb látószöggel nem kellett volna félbevágni a hajót, vagy ami még jobb lett volna, ha megvárod míg egy vonalba érnek veled. Akkor lőhettél volna egy igazi Laokoón-csoportot.

    (#1373) sphe: Jókor voltál jó helyen.

    (#1375) cattus: Az EXIF-ből nem derül ki, mivel lőtted. A mélységélességből kompaktra következtetek, így fölöslegesen tanácsolnék tágabb rekeszt. A zavaró képelemek ellenére hagyhattad volna picit tágabbra. A perspektíva viszont tényleg jól el van találva.

    (#1377) MrBean55: Nekem a vágás és a háttér nagyon lerontja az amúgy egyedi járművet.

    (#1378) Kazimír: Vicces a korláton sétáló ló. A hölgyet, a tetejét és az alját vágtam volna, a korlát teteje és a ló bőven elegek lennének.

    (#1379) t_a_m_a_s: Remélem komoly, mert viccnek kicsit durva! :)

    (#1380) aleister: + 1 szavazat a Mazdára. Ha már HDR, akkor az ég lehetne sötétebb, hogy kevesebb legyen a kiégett rész. A hátsó lökhárítón tetszik a tükröződés, oldalt már kevésbé. A szekeres meg hozza azt, amit nem kedvelek a HDR-ben, a természetellenességet. Életlen, az ég meg olyan mintha vízfestékkel lenne szétkenve. (Ez mitől van? mert nem zajnak tűnik.)

    (#1385) j.bravo: Tetszik az ötlet! Kár, hogy a kikötő fényei becsúsztak a horizont alá. A víz miből van? A kétharmad részt hidrogén választ nem fogadom el.

    IMHO

    http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/

Új hozzászólás Aktív témák