Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gorgo

    őstag

    Hát, hazánkban rendre 130.000 ember hal meg évente (KSH adata). Azaz havonta is meghal ~10.800 ember, csak mert eljött az ideje/beteg volt. Ehhez képest 10 ember már meghalt koronavírusban. Vagy inkább EGY, az a 39 éves brit követségi faszi, aki nem volt halmozottan krónikus beteg. Az legalább tiszta, hogy aki "koronavírusban" hal, meg az rákban, cukorbetegségben, 200-as vérnyomásban, mittomén miben hal meg, ez kerül HELYESEN a statisztikába. A követségi faszit be lehet sorolni koronavírus áldozatnak.

    A széles körű tesztelés tulajdonképpen akkor hasznos ha a pontos terjedési ütemet akarják számolni, különféle körülmények között. M.ország ott b*ssza el, hogy közli ezeket a fals barom adatokat (X fertőzött), ami még a nemzetközileg elfogadott ~15/85%-os igazoltan/feltételezhetően fertőzött aránynál is torzabb, félrevezetőbb. Az is tetszik, hogy azt aki szándékoltan fals adatokat / rémhíreket terjeszt, lekapcsolják, megbüntetik. A kormánynak persze kötelessége a faszsság terjesztése, akkor is ha céljaival ellentétes. Mert ugye meg kell győzni a népet, hogy veszély van, otthon kell maradni. Össze is szarja magát mindenki 10 halott / 300 fertőzött hallatán... Kicsit hatékonyabb lenne ha 20-30.000 fertőzöttet kommunikálnának. Vagy kussolnának erről, mint ahogy sok más helyen (finnek, japánok, stb.) Ismerve hogy ezerszer annyi ember hal meg természetes úton, és hogy a háziorvosi/szakorvosi rendelés gyakorlatilag vészhelyzetre korlátozódik, az e következtében többlethalálozás sztem többszöröse lesz a koronavírus miatti halálozásnak (ezt persze nem mérik, sőt, ha valamit, hát ezt eltitkolják). A csődbe ment > öngyilkos lett is lesz annyi mint a koronás.
    Az emberiség nem a vírusba, éhínségbe, háborúba pusztul bele, hanem abba, hogy aki a hatalomban van az félrevezeti, és manipulálja. TRUMP, Orbán, stb. A kozmetikázott statisztika nagyobb hatalom már a médiánál is. (Gazdaság, politika, környezetvédelem mellé felzárkózik az egészségügy, meg MINDEN). Meg abba, hogy nagyrészt már annyira hülye, hogy eleve nem is kell félrevezetni, nincs elég intelligenciája az adatok értelmezéséhez.

    Az azonban megdöbbentő, még akkor is ha várható volt, hogy kedves pártunk és kormányunk meghatározatlan ideig szükségét érzi a diktatúrának... :(

    [ Szerkesztve ]

    "Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Új hozzászólás Aktív témák