- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #31500 üzenetére
Így kezdtem: "ha valóban ennyivel ment".
Nyilván nem azzal van bajom, ha valaki beül a kocsiba és 1 km/évnél gyorsabban megy, hanem a felelőtlen száguldozással.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #31501 üzenetére
Akkor told privibe.
Aleister:
Párom tegnap mesélte, hogy kolléganője a hétvégén jól összezúzta magát, mert figyelmetlen volt és egy stop táblánál nem állt meg. Pont jött az autó... baromi nagy szerencséje volt.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Chapel
addikt
Nem ismertem, de sajnálom, fiatal volt.
De nem tudok elmenni mellette, hogy ha egy aktuális celeb lett volna, akkor kapná az ívet, hogy száguldzik ö és közveszélyes stb stb..... így hogy ismeritek páran, már árnyaltabb a kép. Nincs ezzel nagyobb baj, így működik az ember, nehéz racionálisnak maradni ha ismerősünk az érintett.
Ha gyorsan hajtott, ha nem, ha hibás volt, ha nem, járjon ez a fejünkben mikor bele mennénk egy necces előzésbe, vagy bármi más, gyorshajtós esetben. Legalább ennyi "értelme" legyen a halálának.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #31503 üzenetére
És?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
-
forceberg
veterán
válasz aleister #31506 üzenetére
Megint sarkosítasz, nem az a téma, amin össze kéne ugrani. Nem védem, de épp azért írtam be, hogy 40-nél vagy alatta is GTK-ra tört a LADA. Akivel ilyen még nem történt, az nem mindig tudja felmérni, hogy a fizika hogy érvényesül.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
.: JuSzT :.
addikt
BÍRÓSÁGRA .... mennék holnap. Lesz baja egy objektívnek ha áttolom az átvilágítógépben vagy a mágneskapunk megyek át vele?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #31509 üzenetére
Nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
cOxeR
Ármester
válasz .: JuSzT :. #31509 üzenetére
Repülőtéren is átvilágítják... ott sem lesz baja.
-
Chapel
addikt
Sőt, ha valamiben kárt okozna, azt elvileg ki kell hogy írják/táblázzák.
Repültem idén többször is, nem volt gond sehol, mindenhova vittem kézipoggyászként a gépet.Az a jó mikor egy francia kapuőrrel kezdtem el "vitatkozni" hogy canon vagy nikon a nyerő, miután látta a gépem
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #31500 üzenetére
Csak ha lassabban mész, egy esetleges hibát könnyebben korrigálsz. Itt, ha 100-zal mentél volna, nem biztos, hogy megúszod egy ellenkormányzással (attól most tekintsünk el, hogy ha 100-zal mész, ott se lettél volna már, mire odaért, aki eltalálta a hátsód). Persze el lehet dobni egy autót 40-nel is, de valljuk be, kisebb az esélye, mint 140-nél.
Ettől függetlenül én is (mint szinte mindenki) szoktam gyorsabban menni, mint az megengedett, de igyekszem ezt olyankor tenni, amikor nem jelent jelentős kockázatnövekedést (nem mindegy, hogy iskola előtt megyek 30 helyett 50-nel, vagy autópályán 130 helyett 160-nal)Mindezt Integrától függetlenül írtam. Nem ismertem, nem tudom, hogy vezetett, sietett-e vagy normál sebességgel hajtott. Az itteni reakciók alapján nem olyan ember volt, aki nem azt érdemelte, ami kijutott neki, nyugodjék békében.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
Dzsini látom kapod az ívet bp totyiban.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Chapel
addikt
Ez nem integrára reflektálva, csak ha már veszélyes helyzetek, normális sebességnél...
10 perce egy idióta egy ezres suzukival úgy gondolta megelőzi a buszt, városon belül, kanyarban, sűrű úton.
A kis f@sz csak úgy fért be, hogy belesatuztam mint szembejövő, szerintetek volt reakció, vagy megállt?
Mindezt úgy hogy 2 lámpa várt 200men belül és előtte buszmegálló, tehát rohadtul semmit nem nyert vele.Tovább mentem, de komolyan elgondolkodtam, hogy megfordulok és utána megyek egy egészséges kurvaanyázásra.
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz Chapel #31517 üzenetére
Vannak ilyen faszok. Egy robogóval közlekedő barátomat is hasonló verzióban tették majdnem taccsra. Csak az terepjáró, telefonáló kopasz kihaénnem csávó volt.
Hát a barátom megfordult, követte hazáig... aztán elmesélte neki hogy mit tud egy MMA edző.Szerintem emberünk mostantól odafigyel jobban.
-
Lassú Víz
addikt
válasz .: JuSzT :. #31518 üzenetére
Néha a robogós is figyelhetne a holt térre, mint ahogy én sem maradok a kis autóval a busz vagy kamion tükrének holt terében vele azonos sebességgel haladva. Jártam már úgy a Szentendrei úton egy nagy csirkével, hogy jobbra ráváltottam a sávot egy robogósra elég agresszíven mert nem láttam, hogy ott van. Szerencsénkre észen volt és volt még egy sáv ahová tudott menekülni, de utána kivert a víz.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
válasz Lassú Víz #31519 üzenetére
Tegnap voltam úgy hazafele, mikor kikanyarodtam Örs Vezér tér irányába, hogy álltam pirosnál sorban, erre hirtelen megjelent köztem és egy busz között egy motoros. Megállt, mert tükrömtől nem fért el. Húzódtam volna kicsit le, hogy ne legyek neki útban, erre következő pillanatban már előttem megy keresztbe és át a másik oldalamra a két sor közé... Mi a töknek kell keresztben cikázni? Ja és kicsin múlt, hogy ne húzza végig a kocsim elejét...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #31521 üzenetére
Korábban olyasmit olvastam, hogy a rendszámos motorok ~10%-át vezetik jogsi nélkül, ezek után a rendszám nélküliek esetén gyanítom, hogy magasabb ez a szám.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #31530 üzenetére
Senkiháziaké a
modipopszakmaEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #31530 üzenetére
Igen?
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #31535 üzenetére
Most, hogy így mondod: egy (félig) Nikonossal haverkodni nem vezet semmi jóra...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
rbalint88
addikt
[link]
tud a csávó, mi? -
Studi
veterán
válasz rbalint88 #31537 üzenetére
Nem rossz. De gitár témában ő az egyik kedvencem. Néha szinte hihetetlen, hogy egy hangszer szól.
-
Andrew31
senior tag
válasz Real_Necro #31540 üzenetére
Akkor már inkább vödör kell.
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #31543 üzenetére
Láttam, keményen nyomja nagyon a csávó
Kicsit más: Vizuál kimaxolva
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #31544 üzenetére
Akartam kérdezni, hogy a tesla lámpának mi köze az egészhez...
Olyan nekem is van/volt több is, de már csak egy működik, a nagyoknak sosem bírta a sortrafója.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest