Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Tik-Tak-Tek [link]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rbalint88
addikt
Ötleteket várok: olyan hagyományos mobiltelefonkészüléket keresek, aminek sokáig bírja az akkuja, lehetőleg van benne bluetooth (és/vagy 3,5mm-es jack kimenete van) -eddig egyszerű- és lehetőség szerint tud kezelni google accountot névjegyzék miatt, hogy ne kelljen bepötyögni mindenkit egyesével.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #31305 üzenetére
Ők sem a kínai ajtót vásárolták, amit még egy kiscsaj is kinyit...
És sokan mennyire bedőlnek, hogy 70eFt-ért már szuperhiper 16 helyen alul felül záródó pillangó kulcsos ajtót kapni...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #31306 üzenetére
Ja, behoztam 350 hsz-nyi lemaradást.
real_necro : Kérdés mi van ha cserélni kell a zár betétet, illetve ha kizárod magad.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #31314 üzenetére
Nem az olcsó Józsit hívod, aki 2 csavarhúzóval szétfeszíti az ajtót úgy, hogy utána vasaltathatod vagy cseréltetheted (sajnos személyes tapasztalat a korábbi ajtóval), hanem felhívsz egy normális zárszervizest aki drága felszereléssel kb ugyanannyiért kifúrja neked a zárat és beenged lakásba. Egyébként zárbetétet ugyanúgy kell benne cserélni mint a többiben, nem kell hozzá diploma, de még érettségi sem.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #31317 üzenetére
Az első rész evidens, a másodiknál azért kérdeztem, mert azt hittem valami spéci standardtól eltérő cucc van benne, zár betétet már 1000x cseréltem, előző lakásban tapétáztam, gletteltem, a @ burkoló után a konyhai csempét is én fejeztem be (rusztikus volt így pár mm pontatlanság nem látszott ) de a mostani lakásban a szobák 220-as alu kábelének cseréjét is én csináltam, szóval nem esik le a gyűrű.....
-
spanyoll
addikt
Power bankból 5K-s max rászánt pénzért mit érdemes venni?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #31318 üzenetére
Nálunk Nivo ajtó van.
Anno megkérdeztem a rendelésfelvételnél a fickótól, hogy mitől jobb az ő ajtajuk a kínai 14 ponton záródóaknál. Azt felelte, nem az a lényeg, hogy 1 darab kulccsal mennyi ponton záródik. Náluk 3 külön zárbetét van az ajtón, amit akár 1 kulccsal is nyithatsz egymás után, vagy 3 eltérővel. Ezek megfelelő távolságban vannak egymástól, viszont egy-egy zár is külön elég védelmet tudna biztosítani. Leemelés ellen szintén tüskék vannak az ajtóban amik megakadályozzák, de ezek nem ugrózárasok, hanem fixek, becsukáskor kerülnek a helyükre. Az ajtókeret 7 ponton van 25-30cm-es vasakkal a falba rögzítve, valamint az ajtólap is bitang nehéz. Én az alap elzett zárak helyett is mauer zárakat kértem. Elvileg csak kártyával másoltathatóak, de sav meg törés ellen védettek. Kicsit túl van ez így biztosítva, egyszerűbb a betonfalon bejönni mint az ajtón...Olyan szakit nem ismersz, aki erkély beépítéssel foglalkozik, profin végzi és garit is vállal a munkájára?
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #31324 üzenetére
Nálunk alapból Mauer zárak vannak az ajtóban (mármint amikor vettük a lakást arra cseréltettük) + kiemelésgátló vasak és egy hevederzár.
Nem, az erkély nálunk nyáron üzemel, ott KV-zom ébredés után télen meg mindegy, van elég hely a lakásban, és drága lenne beépíteni szerintem.
A jó tündér megy az erdőben és találkozik a nyuszikával:
- Ma jó napom van, teljesítem két kívánságod!
- Nem lehetne három!? Annyi szokott lenni!
- Rendben, legyen három, mi a másik kettő?[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #31325 üzenetére
Hevederzár fa/műanyag ajtónál nem sokat ér, fémnél meg nincs értelme. Flórián térnél ismerős lakásába amikor betörtek átszakították heveder fölött az ajtót.Szerencsére megzavarták őket. Régi ajtónál nekem is volt, szerencsére nem annak a zára ment tönkre, különben korábban kellett volna ajtót cserélni a beszakítás után.
Az erkély nálunk már be volt építve, valamelyest visszaalakítottuk eredetibe, de a külső ablak még meg van. Azt akarom cseréltetni, ha adnak rá megfelelő ajánlatot.
-
spanyoll
addikt
-
Mercutio_
félisten
Pörgessük meg kicsit.
-
.: JuSzT :.
addikt
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz Mercutio_ #31332 üzenetére
Rosszabb pillanatokban befigyel ez a zene is Kaukázus - Bazmeg
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz rbalint88 #31322 üzenetére
Vagy tőlem.
(#31324) Real_Necro
Ezt jó tudni, hogy miként van a falban. Mikor betették a heylére pont el kellett mennem itthonról, mire visszaértem, már végeztek.
Amúgy már nem Mauer zárakat használnak, hanem ISEO-t. Szintén kártyás, meg a többi kutyafüle.(#31327) aleister
Nem erre gondoltam, hanem amit Studi is mondott, hogy szürke kisegér szerepet kapott, plusz ugye a háttér.(#31328) Real_Necro
Magyarán ablakost keresel?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
Mercutio_
félisten
válasz .: JuSzT :. #31334 üzenetére
Hegyalja, huhh, '89-től '99-ig jártunk le, azóta nem voltam csak szigeten párszor, a szám klassz, meg a KavKaz is, utóbbi kicsit Hyperkarmás feeling.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #31338 üzenetére
Azaz?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #31342 üzenetére
Tokaji rockfesztivál, vagy mi a fütty volt a neve, de a lényeg nem nagyon változott.
Ott nyitott annó Irirgymirigy meg más akkor még alig ismert zenekar, mondjuk mi nem annyira a zene miatt mentük, lévén én épp DM korszakomat éltem
Viszont, a bor, dinnyepálinka, csaj mennyiség több mint ideális volt.
Ja és ott szoktam rá a sörre, amit addig nem csíptemJuszt: De azóta behoztad szerintem a lemaradást
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Nézegetem itt a zenéket, ilyen név, hogy Kelemen Kabátban, meg Mary Popkids és társai meg ugye a Punnany....ez a DiazMentha meg a negaRAP-utánérzéssel...valami tényleg van a levegőben, de...fene tudja.
madgie: Mi májerek voltunk, opellel mentünk, de előtte még beugrottunk Erdőbényére az egyik tanárunkhoz, és persze eltévedtünk így késő este értünk a faluba, sehol egy lélek - kocsma már zárva - így mi is beleheltük a kasznit, éjjel meg vacogtunk, mert nem volt pénz benzinre így állt a motor
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz forceberg #31346 üzenetére
Mind a négyen acélbetétes bakancsban, negyven fokban. Ihajj, a szúnyogok sem mertek beszállni, olyan szag volt. Az egyik haver reggel beköszönt hogy vagyunk, lehúztuk az ablakot, behajolt, majd elfordult hányni. Akkor realizálódott bennünk, hogy nem rólunk fog parfümmintát venni a Chanel. Mondjuk Ottó haveromat megtámadta három lyány dezodorral, mikor elment vízért
Valahol mókás, hogy "öregedve" már azon nyávogtunk, hogy soha többé sátor, a huszas éveink elején meg a túrót nem érdekelte, hol alszik el az ember.
Merci: második hegyaljámon vittem az első digitgépem, Kisvárdától Tokajig minden kocsmában (!) megálltunk inni (igen, a sofőr is), az egyik hely előtt nem akart megállni egy metállyány fotózkodni, utána dobtam a gépet. Pattant kettőt a betonon, de akkor nem realizalódott bennem, hogy épp a hitelre vett százezres masinát reptetem (azóta nem dobtam el egyiket sem, esküszöm ).
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz fi:zi'k #31337 üzenetére
Jaaa...ez nálam nem szempont. Szeretem a szürke kisegereket. Pl a Shield ügynökeiben is a tudoscsaj volt a kedvencem. Vagy az Arrow-ban a számítógépes lány.
Csak ki ne derüljön a végén, hogy az okos lányok jönnek be!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest