- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fury71
aktív tag
válasz Real_Necro #11137 üzenetére
Nem vagy fekete bárány, igazat is adok neked, de valami kémszervezetnek dolgozol.
Szinte pontosan leírtad az itthoni körülményeket. Tényleg van hús és édesség majdnem minden nap, a bevásárlások is 10-15 körül alakulnak, van lapos tv, asztali pc, laptop, 100ezres teló (aláírásomból láttad). Mondjuk nincs szifon, tablet, de tényleg van hitelmentes autó, több befektetés, kamattámogatott devizahitel stb. és a hobbim a HiFi, meg ha minden jól alakul akkor a fotózás lenne.Én azért vagyok bosszús, mert már elértünk egy életszínvonalat és fizetést és ebből kell valszeg. visszavenni, meg hogy nem lehet tervezni hosszútávra mert valami mindig beüt. Mondjuk már megtanulhattam volna, hogy ma Mo.-n nincs biztos munkahely. Még a multi cégre sem lehetek dühös, mert ő csak költséget csökkent a kiszervezéssel.
Mindenesetre előre kell tekinteni és optimistának lenni, csak kicsit panaszkodtam.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
spanyoll
addikt
válasz Mercutio_ #11119 üzenetére
Nos akkor szépen sorjában:
Eneloopot itt vettem, korrektek, itthoni árakhoz képest olcsók.
@(#11134) m3ss: es spanyol te hogy latod, iyf kovetkezo eleteben mas testben fog tovabb trollkodni? mit szivtal te hogy ilyen rozsaszinben latod a vilagot? nekem az antilopos, legelos vonal hihetobbnek tunik
TL, DR következikÉn a szubjektum végtelen erejében hiszek, ami annyit tesz a gyakorlatban, hogy a halálod után egy ideig olyan körülmények között leszel amit elhiszel. Ha
vagy olyan hülye, hogyabban hiszel, miszerint te egy gonosz ember voltál és a pokol tüzén fogsz elrohadni, akkor bizony egy ideig olyan körülmények között leszel.
De mivel minden, ez is csak átmeneti, így lassan rádöbbensz, hogy ez bullshit és nincs szükséged erre a hazugságra, erre az álomképre.
Hiszek a reinkarnációban, bár nem ezzel a lineáris hülye felfogással, miszerint ha most gonosz vagyok akkor jövő életemben hű de kiszúrnak velem és macska leszek (tök jó lehet macskának lenni pedig). Én inkább egy olyanban hiszek, hogy HA a reinkarnáció mellett döntesz ("életek" között), akkor te átlátod, hogy mit kéne megtanulnod, mire van szükséged, stb és olyan életet választasz magadnak. Ha pedig nem a reinkarnációt választanád, akkor meg abban a világban tanulod meg azt amit amúgy reinkarnációk során tanulnál meg.
A reinkarnációt pedig inkább párhuzamos valamiként fogom fel, mert a mi lineáris időfelfogásunkban nem hiszek.
Ezo, meg összevissza baromság? Lehet. Fiatal vagyok és megeszek minden ilyen hülyeséget? Lehet. DE úgy, hogy látom reálisan a magam körüli világot és hogy miket kell / kéne tennem is sokkal boldogabb vagyok ezzel a hittel mint amúgy.
(és akkor még nem mentünk bele, hogy milyen istenképben hiszek )TL, DR vége
@(#11137) Real_Necro: Van némi igazság abban amit írsz, meg abban is amit freddy írt rá. Mert ugye aki jobb módon él, az szintén láthatja, hogy szarság van és ezt meg is jegyezheti, csak a kérdés az, hogy mire fel? Másnak lakása / munkája / spórpénze / kilátása a jövőre nincs (most nem magamról beszélek, bár tehetném), és mégsem sír a szája, mert az nem sokat visz előre.
A sírás-rívással sokra nem megyünk sajna. El lehet menni ha nem tetszik, vagy lehet próbálni változtatni rajta. Viszont ha az egyik sincs meg akkor minek rinyálni? Én is _próbálok_ inkább kussolni, mert változtatni sokat nem tudok (se politikusi befolyás, se tőke bármilyen nonprofit segítő alapítványra, se idő ilyenhez befektetőket keríteni, mert első körben az asztalomra kaja kell), külföldre MÉG nem megyek, túlságosan szeretem M.o.-t ahhoz, akkor meg mire megyek a sok jaj és óóó-val?
Utálom, ha egy férfi rinyál!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #11147 üzenetére
Nem volt célom senkinek címezni.
Sajnos itthon azért nagyon sok ember azt sem ismeri, hogy "addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér". Persze, körbe vesz a szar, de abban sokan elég mélyen (vagy inkább mondjuk azt, nálunk mélyebben) vannak. Talán éppen önhibájukból, mert olyan is akad bőven.
Én sem értek egyet vele, ellenben sokat tenni sem tudok ellene.... megszökni azért még nem fogok.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Freddy76 #11147 üzenetére
...és Necro
Én is igazat adok neked, de amit reagálni akartam azt Freddy nagyon frappánsan leírta (hiába no, tanult ember... )
kb. négy éve egy helyben járok, és a célom az, hogy ne menjek vissza, arra, hogy előbbre jussak, nem is gondolok
Pontosan ezt érzem én is. És az egy helyben toporgásom sajna valamelyest visszalépés, mert közben öregszik az autóm, amortizálódik az otthonom, avul az öt éves laptopom, a fényképezőm. És nem látom ezek pótlására, fejlesztésére a keretet. Oké, nagy igazság, hogy ezek nélkül lehet élni, sokan élnek is, de igenis szar megélni azt, hogy ugyanúgy, ugyanannyit gályázol mint 5-6-7 éve, és akkor bele tudtál/mertél vágni új(abb) kocsiba, hobbiba, most meg baromira nem. Ebben az is közrejátszik nyilván, hogy alapvetően biztonsági játékos vagyok, de pl az évenkénti telefoncserén vagy egy 35/1,8-on pár éve nem gondolkodtam. Mostmeg... Igaz, azóta lett gyerek, aki mindenben prioritást élvez, és cseréltük a lakást szebbre-jobbra, de ezek a mindennapi kiadásokat nem érintik olyan rettenetesen nagy mértékben (a lakáscserével "csak" a biztonságot jelentő megtakarítás esett ki a seggünk alól...). Mégsem látom, hogy miből fogom lecserélni az autómat, amikor már előjönnek rajta azok a dolgok, amik miatt jobb szívvel cserélném, minthogy havonta költsek rá kisebb-nagyobb-még nagyobb pénzeket.
Tök jó lenne, ha Tamás is azt írná, hogy Dunaújvárosban annyi meló van, hogy nem bírják a mérnökök a munkát, de közben olvasom, hogy ott a város fele hetek óta gyomorideggel él, hogy kirakják-e a Dunaferrtől vagy sem.
Valóban... Igaz, a magyar olyan, hogy akkor meg arra panaszkodnék, hogy megdöglök a sok munkától, öreg vagyok, nem bírom már úgy De az kellemesebb teher lenne...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #11153 üzenetére
Most éppen azon puffogok, hogy már a békemenetesek is a Kúriát basztatják a devizahitelesek miatt. Mégis, mit vártak? Mondja ki a kúria, hogy érvénytelen minden devizahitel, nem kell visszafizetni? Helló, ez kitolás velem, mert én anno nem vettem fel devizahitelt, nekem miért nem engednek el semmit! Van egy ismerősünk, mellszélességgel támogatta a kormányt a devizahitelek elleni "harcban", csak sajnos mára elhitte, hogy tényleg áldozat, és tényleg a bankok a genyák, most már azt várja, hogy legyen érvénytelen a szerződés. Korunkbeli házaspár, vidékről feljöttek, összeraktak nekik kábé húsz millát. Emellé felvettek 40 devizahitelt, és 60-ból vettek Óbudán, Csillaghegyen egy házat. Én őket pl. rohadtul nem segíteném, mert húszból Budapesten is lehet normális lakást venni, de tegyen mellé csak tízet, és 30 millából már jók a lehetőségei. De nem, és most ő az áldozat... Sok ilyen van, az ilyet én sem sajnálom.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
fury71
aktív tag
válasz Real_Necro #11153 üzenetére
Sajnos itthon azért nagyon sok ember azt sem ismeri, hogy "addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér"
Mi anno 2007-ben mikor felvettük a lakásra a hitelt, nagyon sokat gondolkodtunk, és annyit vettünk fel, hogy ne legyen több a részlet mint a bevételünk 1/4-e. Azóta jött két gyerek és sajnos a bevétel is csökkent és még lehet tovább fog. Ezt előre nem tudja senki, csak sejteni lehet.
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
m3ss
veterán
válasz aleister #11150 üzenetére
detto. ismerosok belgiumban, skociaban, angliaban. fel ev utan auto, igaz uk-ban ingyen vannak hozzank kepest az autok is...evente 1-2 nyaralas ibiza, spanyolorszag. hobbik finanszirozasa nagyon siman belefer. nem atomfizikusokrol beszelek amugy...pincerek, soforok, biztonsagi orok, autofenyezok.
van ertelmisegi munkaban is ismeros, o sem keres rosszul nyilvan...az a baj, hogy pl tavolrol nehez jo melot talalni. parom most nezegetett melokat angliaban, es semmi. igazan jo melokat nem szivesen adjak oda hipphopp...talaltunk vkit aki kint tervezokent dolgozik es o is ugy kezdte hogy kiment mosogatni, es utana tudott "szemelyesen" intezni vmit maganak...valszeg lehet benne vmi hogy a jo melokat probaljak maguknak megtartani? mondjuk ez itthon meginkabb igy van. nem sok olyat ismerek aki ismerettseg nelkul, allashirdetesben talalta volna meg a qravjo melot
(#11153) Real_Necro en ezzel a felfogassal nem ertek egyet. oruljunk, mert afrikaban rosszabbul elnek?
spanyol "Ezo, meg összevissza baromság? Lehet. Fiatal vagyok és megeszek minden ilyen hülyeséget? Lehet. DE úgy, hogy látom reálisan a magam körüli világot és hogy miket kell / kéne tennem is sokkal boldogabb vagyok ezzel a hittel mint amúgy."
ez igaz, valahol ez lehet az ertelme. olyan mint a vallas. igaz baromi nagy suletlenseg, de ha hiszel benne erot adhat, utat mutathat, hitet adhat stb..kar hogy ilyen realista vagyok, sokkal jobb lenne en is hinnek vmi megmagyarazhatatlan, minden logikanak ellentmondo dologban[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
spanyoll
addikt
Ha hinni akarsz benne akkor higgy! Én is csak olyan dolgokban hiszek amiket számomra logikusnak tűnő magyarázattal alá lehet támasztani, csak én nem olyan magyarázatra vágyom, hogy "na akkor hadd lássam", és ami számomra hihetőnek tűnik azt el is hiszem akár
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz fury71 #11157 üzenetére
2006-ban vettem fel hitelt, jóformán állásom sem nagyon volt, havi 100-ból kellett kijönnöm. ~17eFt-nak megfelelő devizát fizettem havonta, aztán szépen lassan emelkedni kezdett. Amikor ~2-3 éve vissza lehetett fizetni ~34eFt volt a havi befizetni való, a fizum meg kb 2/3-a a mostaninak. Ok, gyerekkel nem számolunk, de már akkor is úgy vettük fel a hitelt, hogy ha megemelkedik ne terheljen agyon. Nálunk ez volt a biztonsági tartalék. Félre rakni nem tudtunk, de volt lakás, kaja, meg ruhákra is tudtunk költeni.
Kollégám egyedüli kereső (ő nem főiskolát végzett), otthon asszony 4 gyerekkel. Megélnek. Igaz felesége "megélhetési FB-ozó", azaz havonta "nyer" tv-t, tabletet, utalványt, stb... Leleményes a magyar...
Szerk.:
M3ss:Maradjunk határokon belül és a saját országunk problémáit próbáljuk először megoldani...
Egyébként nem az írtam, hogy örüljünk, csak hogy ne sírjunk. A kettő nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #11160 üzenetére
Én ott sz*rtam be, mikor kicsit fentebb be lett írva, hogy nem lesz 400 ezres Cafeteria... hólisitt.
Az összes hasonló ismerősöm sír, hogy kevés a fizu... mindig megkérdem, hogy ugyan már, a Cafeteria, a két EP kártya, a ruhapénz nem számít? Mert én egyiket sem kapom, mégsem sírok (pedig lóf*szt sem fizetnek errefelé az okkulárégyárosnak sem) -
Freddy76
addikt
válasz spanyoll #11164 üzenetére
Miért ne? Ha ő dolgozik, és tegyük fel, becsületesen összegrundolja egy hajó árát, megveszi, majd holnap hoznak egy jogszabályt, hogy magánszemélynek nem lehet hajója a Dunán, az nem sírhat jogosan?
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #11165 üzenetére
Nem. Az szépen örüljön, hogy van lyuk a seggén, örüljön, hogy nincsenek igazi problémái. Tudom, mindenkinek az a legnagyobb probléma ami vele történik, de azért az ilyen kaliberű dolgokat ne nevezzük már problémának, amikor mások éheznek, nincs munkájuk, nem tudják eltartani a családjukat, miegymás.
@fi:zi'k: Persze, hogy van, de egy "járt nekem valami és elvették, tehát jogosan sírok" meg egy "bárcsak a fele járna nekem mint a másiknak aki sír és ezért sírok" között van különbség, és amikor arról van szó, hogy jaj itthon szar akkor ne ezeket emlegessük már.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #11163 üzenetére
Persze, szép összeg, én is örülnék annyinak. Nálunk van, de eléggé be van korlátozva mire használhatod. Én ilyet alapból üdülésre meg szórakozásra nem kérek, akkor már kaja meg egészségpénztár. Utóbbi jól jön ha szakorvoshoz kell fordulni és nem akarsz állami helyen tölteni fél napot. Persze ára is van.
Egy volt kollégám mondta mindig: "30 fölött már nincs egészség csak tünetmentes nap..."
spanyoll:
Recesszió idején pont beszéltünk a megszorításokról cégnél. Erre a logisztikai vezető megszólal: "Igen fiúk, minket is elért, idén mi sem voltunk asszonnyal nyaralni sehol" (de azt nem tette hozzá, hogy év elején Svájcban síeltek 2 hétig, év végén meg franciáknál...)
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
válasz Freddy76 #11156 üzenetére
Egyetértek.
Nem tudom azokat az embereket sajnálni, akik ész nélkül vettek fel hitelt. Az pedig, hogy most saját magukon kívül bárki mást kiáltanak ki hibásnak, és mindenféle kártérítést követelnek, pedig egyenesen antipatikussá teszi már számomra őket.
Ismétlem, a meggondolatlanul hitelt felvevőkre gondolok. Akik hosszas mérlegelés után, más lehetőség nem lévén kockáztattak, azok valóban áldozatok ebben a történetben.Kb 4 éve vettem részvényeket. Az egyik fajta most a felét éri, a másik a vásárlási névértéke körül ingadozik. Szervezzek felvonulást? Mutogassak másra, mert én nem voltam elég körültekintő?
Sajnos az igazságérzet valahogy nem fejlődik ki manapság az emberekben.
(#11168) Real_Necro:
Bizony-bizony. Meg vannak számlálva a napjaink.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Freddy76
addikt
válasz spanyoll #11167 üzenetére
Aha, értem. Tegyük fel, híres fotós leszel, művész, akinek a képeit milliókért veszik meg. Veszel magadnak egy Leica gépt két milláért, mert tetszik, megteheted, és megdolgoztál érte. Veszel esetleg egy kisautót, majd egy nagyobbat. Ezután ellopják az autódat a Leica-val együtt, akkor szerinted hepiség van, boldogság, mivel afrikában éheznek, és az mennyivel szarabb.
Értem.
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #11170 üzenetére
A kettő más dolog. A miért sír a szám és miért szar az ország meg az elloptak valamit két kérdés. Ha ellopnak valamit az mindenképp fáj, akár egy pénztárcát benne 5 ronggyal akár egy 2 millió leicát. Viszont ha az általad említett körülmények közé kerülök, akkor ne sírjak már, hogy mennyire szar itthon, hogy nem tudok három stúdiót venni és fenntartani, csak kettőt, bezzeg külföldön és jaj de nehéz nekem szegény magánvállalkozónak amikor leicát veszek csak úgy.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #11169 üzenetére
Jobban szerettük a másik szava járását, mikor csinos csaj jött céghez.
"Szép ez a kislány, csak kicsit testi fogyatékos. Hiányzik belőle az, ami belőlem kilóg..."
Spanyoll:
Kicsit mintha szúrós szemmel tekintenél a vállalkozókra. Azért egy vállalkozás nem megy magától, elég sok energiát kell belefektetni. Lehet az a fotós gürizett eleget a Leica-ért, vagy éppen az oda vezető útig. Attól mert valaki vállalkozó, nem jelenti azt, hogy gazdagság is van.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #11172 üzenetére
Ez annyira nem begyere. Túl hosszú ahhoz, hogy frappáns legyen.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #11172 üzenetére
Dehogy, semmi bajom a vállalkozókkal, csak egy példát mondtam most. Anno úgy volt, hogy mi is indítunk fotós vállalkozást, akkor utánanéztünk, tudom, hogy rengeteg szopás van vele meg millió egy kiadás.
Amúgy ahol valaki össze tud rakni 2 milliót egy Leicára ott gazdagság van, akármit is mondunk (és most ne arról beszéljünk, hogy 20 évig gyűjtött rá, mert Freddy nem azt vázolta fel)."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #11160 üzenetére
Az ember már csak olyan, hogy nem az abszolút helyét nézi, hanem a folyamatokat. Az, aki most sír, mert elvették az x százezres céges juttatását, lehet, hogy pár éve még annak örült, hogy nettó 5000 Ft-tal többet keresett. Akármilyen szinten van az ember, lemondani sokkal nehezebb valamiről, mint valami újat megengedni magunknak.
Meg aztán ez viszi előre az emberiséget, hogy nem a lemaradthoz hasonlítjuk magunkat, hanem az előttünk lévőhöz, és a sírás mellett esetleg teszünk azért ,hoby mi is előre jussunk (és szerencsés esetben nem is hiába teszünk érte). Ha hátra nézünk, hogy másnak mennyivel rosszabb, akkor elkényelmesedünk."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
psycroptic
őstag
Egy a lényeg: itthon mindíg az van megsegítve aki vagy szarrá adósítja magát vagy nem tesz a közösbe sose. Mindenki más megdögölhet, mert kevés az a dolgózói létszám a fentiekhez viszonyítva aki/ami beleszólhatna a szavazásba.
PSNID: Tomy83PS
-
aleister
veterán
válasz spanyoll #11174 üzenetére
Hát akkor legközelebb jobban nézzetek utána. Ha ésszel csináljátok nincs vele szopás, és kb semmi kiadás. Egyszeri kifizetnivaló az elején a vállalkozói igazolvány kiváltása (ami 6500 körül volt 7 éve). Meg 2 éve a férgek kitalálták a kötelező kamarai hozzájárulást (5000 huf/év)...mondjuk jövőre kipróbálom, hogy mi van, ha ezt nem fizetem be.
A lényeg, hogy kiegészítő tevékenységként kell csinálni. Az elején úgysem lesz vele annyi megrendelőd, hogy teljes napot igényeljen. Ehhez diáknak, nyuggernek kell lenned, vagy heti 38 órát meghaladó munkaviszonyodnak kell lenni. Megéri ezért még egy közepesen szar állást is bevállalni, annyi előnyt ad vállalkozóként.
(#11176) psycroptic:
Sajnos ez igaz.[ Szerkesztve ]
-
PRO-peller
senior tag
Általában 1 gondolat: Ha a sokat emlegetett átlag nettó 150 kopek benne lenne a borítékban, akkor mindenkinek lenne suzuki és balcsi ha 2 gyerekes a családmodell. De ezért az átlagért megszakadni sem lehet, mert nincs hol. Azaz van de nem ez a jellemző.
-
aleister
veterán
válasz spanyoll #11180 üzenetére
Akkor el kell menni szart lapátolni. Mindegy a meló, csak be legyél jelentve 8 órára.
A főállású vállalkozóság valóban nehézkesebb. Klientúra nélkül, telített piac mellett, elég hamar orális kalandba fulladhat a dolog.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
PRO-peller
senior tag
válasz Freddy76 #11111 üzenetére
Ez a stadionberuházási őrület tisztára agyrém. Évtizedek óta be van bizonyítva h a magyar foci nem azért szar mert nincs hol focizni. Rohadtul nem lesz nagyobb a GDP meg az export ettől a "fejlesztéstől". Ráadásul a magyar focinak a "rajongótábora" azaz a kemény mag külön érdemel ennyi figyelmet adófizetőktől. Rohadtul meg fogják köszönni egy két falfirkán és feltépett paddal. Pont ez hiányzott az életünkből, h legyen hol kulturáltan vandálkodni! Ha az EU adta az apanást akkor oké. Megköszönhetjük neki a korrupt hiénák támogatását, kímélve a magyar családokat.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Na, hogy az előző sírásomat teljesen hiteltelenné tegyem, és becsúsztassam magam a Necro-Spanyoll féle feleslegesensíróvállalkozó skatulyába, előadom, hogy a legsúlyosabb problémám: mi a fenét vegyek a feleségemnek karácsonyra
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Freddy76 #11184 üzenetére
Nem e-book olvasót akartál? Esetleg óra-nyaklánc-karkötő-fülbevaló vonal? Vagy egy 85-ös fixet, annak biztos örülne
Vagy viccen kívül: tegyétek le Julcsit 2 napra a nagyszülőkhöz és menjetek el kettesben egy ottalvósra pihenni-romantikázni. Persze ez is csak akkor működik, ha megvan rá a befogadó készség, hogy gyerekmentesen menjetek valahova... Vagy menjen ő, te meg addig tartod a frontot otthon
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Freddy76 #11184 üzenetére
B+, címlapos írás az indexen: ajándék ötlet generátor
-
*Ropi*
félisten
válasz PRO-peller #11185 üzenetére
"Vmi sárga csillogónak mindig örülnek a nejek."
Vizeletmintának nem hiszem...
(#11188) t_a_m_a_s: "Kicsit" genyó...
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
-
Balinov
titán
hamar ajandek, hirtelen felindulasbol majdnem rendeltem egy sima Kindle-t a nemet amazonrol magunknak, de halistennek megsporoltak 49€+PK-t, mert nem szallit a nemet ,csak az angol ide hozzank Kindle-t.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Freddy76
addikt
Köszi.
Tamás_: Az e-book a tesómnak lenne. Julcsi még nem aludt nélkülünk, ezt először tisztázni kellene... Az index generátorát kipróbáltam, usb-s öntöltő volt a tipp, szerintem hanyagolom.
Propeller: nem hord éxert a feleségem.
Eperke: van tabletje.
Crey: ez nem hülyeség.Amúgy volt egy ötletem. Annak idején egy szórakozóhelyen találkoztunk, ami bezárt. A cégér azóta is kint volt, gyakran láttam kocsiból. Blue Monkey volt a hely neve, a cégér egy kék majmot ábrázoló neonos izé volt, tudjátok ez a négszögletes biszbasz, ami világít a falon. Nos, gondoltam, azt megszerzem, és csináltatok belőle egy lámpát, vagy valamit. Megkerestem az épület tulajdonosait, ment az alkudozás ezerrel, sikerült a biznisz. Na persze, ahogy móricka elképzeli, lentről a kocsiból kicsinek nézett ki, amúgy konkrétan baromi nagy a cucc, a kocsim csomagtartójába nem fért bele... Most otthon van a garázsban, majd a teraszra csinálok belőle valami hangulatfényt, de akkora volt, hogy nem tudtam dugdosni, fa alá berakni pláne. Így ez lelőtt meglepi lett. Itt a kép, viszonyításképpen, a doboz mögötte egy 42-es plazmatévé doboza...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Freddy76 #11194 üzenetére
Freddy, próbáltad már az index ajándékötlet-generátorát ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest