Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz #2840 üzenetére

    Ma olyan hülye voltam. Szépen ment a póker (mostanában 3-4 SH-es játékokban játszom) Két asztalnál is lefosztottam a népet, aztán a harmadiknál emberemre akadtam, el is kapott egy szép tilt, és a napi nyereményem meg némi aprót átjátszottam neki. AQ ellen mint egy hős lovag betoltam mindent A4-el Q64 flopon. Mondanom sem kell, nem jött 4-es. :)
    Gyorsan ittam is egy kis bort a vacsorához búfelejtőnek. :)

    Amúgy aki szeret játszani, és nem idegenkedik a nagyos short handed játékoktól (3-4 játékos) annak érdemes kipróbálnia az ongame termekben lévő néhány ilyen asztalt.
    Nem tudom ki csinálhat saját asztalt, de vannak néhányan akik PL10-en csinálnak 3-4-es asztalt. A játékosállomány vegyes, de inkább többségben vannak a gyengébbek. Egy jó agresszív játékkal szép profitot lehet csinálni.
    Érdekes módon viszonylag sok magyart látok ezeknél az aztaloknál. Általában fél-harmad beülővel ülnek, és nagyon féltik a kis pénzecskéjüket.
    Kipróbálni érdemes, nekem ez most nagyon bejön. Nem olyan unalmas mint a Full ring, és elég gyorsan kiderül ki a jobb játékos. És persze nem elhanyagolható az sem, hogy elég sokszor én vagyok a jobb. :)
    Nekem egyenlőre csak egy asztal megy egyszerre, de órabérben nem sokkal rosszabb, mint FR-en megfeszülve 4 asztalon. És sokkal izgalmasabb.

    [ Szerkesztve ]

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák