Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Úgy látom haldoklik egy kicsit a fórum.
Amíg nem jön a VB, addig itt egy kis nézni való:
www.dartsvideok.huhttp://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
BBéci
legenda
válasz Amarton #3751 üzenetére
Köszi!
A VB előtt még lesz néhány nagy verseny: European Championship, World Series of Darts Final, Grand Slam of Darts, Players Championship Final.
Múltkoriban kérdezted, mi a véleményünk a videóidról. Már akkor szerettem volna reagálni rá, de éppen nem volt egy perc időm sem, aztán elfelejtettem.
Tehát: rengeteg a szóismétlés, engem kifejezetten zavar. Például a padlószőnyegek összehasonlításában néha mondatonként kétszer szerepel a szőnyeg szó, de szinte minden mondatban benne van - érzésem szerint feleslegesen.
A szőnyegnek van egy nagyon erős gumiszaga. A szőnyeg kellően hosszú... 60 centiméteres szélességével nincs olyan széles...
Inkább cipőben célszerű használni, mert nem olyan kényelmes sétálni rajta cipő nélkül, mint a puha szőnyegen. Mindkét szőnyegnek van előnye és hátránya, azonban...
Ha tetszett a videó, akkor iratkozzatok fel a csatornára, mert hamarosan egy újabb videóval jelentkezem.
Amin fennakadtam: "a steel hegy hegye nem tud rajta áthatolni".Remélem, jobbító szándékúnak veszed a megjegyzéseimet és nem támadásnak!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Amarton
tag
Köszi az észrevételeket. Mondjuk egyébként is szerintem érzékenyebb vagy erre, mint a többiek.
Gondolok itt arra, hogy nem nézed a Sport TV közvetítéseket, mert szerinted a közvetítés nem megfelelő. Azaz a riporterek nem úgy mondanak pár szót, mint ahogyan azt kellene.
Én szeretem őket hallgatni, és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
A szóismétlésben valamivel egyet értek, valamivel nem igazán.
Pl. nehéz egy termékről úgy beszélni, hogy közben nem mondom ki többször, hogy milyen termék.
Az indokolatlan szóismétlésekre már én is csak akkor figyelek fel, amikor készen van a videó. Addig rengeteg más dologra kell figyelnem.
Amikor készen van, akkor pedig már túl nagy munka lenne rajta módosítani, így általában úgy marad.
De igazad van, lehetne jobb és választékosabb a beszéd alatta.
Érdekelne, hogy a grip-re milyen szinonímáid vannak?http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
BBéci
legenda
válasz Amarton #3753 üzenetére
1999 márciusa óta dolgozom újságíróként, teszteket, bemutatókat is írok, 6 éve korrektúrázom az AV-Online összes cikkét. Nem kell minden, vagy minden második mondatban megnevezni a tesztalanyt, egyértelmű és világos, hogy minden arra vonatkozik.
Szívesen korrektúrázom a videóid szövegét, ha elküldöd valamilyen Word formátumban.
A Sport TV darts közvetítéseivel több bajom van, leginkább az zavar, hogy nem arról beszélnek, ami a képen látható. Másodsorban az intelligencia és a fogalmazás-készség hiánya bosszant, ami szinte az összes mondatukból sugárzik. Kivétel VL, Ő kimagaslik a társaságból, nem csak fizikailag. ZM rendszeresen félbehagy mondatokat, se füle, se farka annak, amit mond.
Csaknem az összes internetes közvetítést nézem, nagyjából értem az angolt, ég és föld, példát vehetnének honfitársaink.
A darts klubban ahová majd' négy éve járok, gyakran beszélünk erről és egy véleményen vagyunk.
Attól függ, milyen grip, darts-szal kapcsolatban nem jut eszembe semmi. Surf bum gripje az borítás, pingpongütőjé is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
b4zsi-
őstag
válasz bosmajor #3755 üzenetére
-Meg 2-3 éve biztosan mondja ZM a vb közvetítésénél, hogy van egy holland ismerőse akitől majd megkérdezi a Raymond van Barneveld helyes kiejtését.
-Szerintem túlságosan is Taylor fanatikus. Már az első tripla 20-aknál mondja, hogy jajj de jól dob most Taylor. Jajj de jön Taylor. Micsoda körök Taylortól
Viszont a kedvenc kifejezésem a "most megfricskázhatja"
Mindent figyelembe véve én jókat derülök a közvetítéseken.
-
BBéci
legenda
A holland játékosok nevének helyes kiejtését meg lehet hallani a YouTube-ra feltett hollandiai versenyek videóiból. Persze elsősorban azokból, amiket holland anyanyelvű kommentátorok, hollandul közvetítettek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
g.v
újonc
Sziasztok!
Kezdő dartsos vagyok, időnként dobálunk családdal barátokkal soft táblára (maradnék is ezen a szinten). A jelenleg valami gagyi, talán tescós táblám van. Az eredeti nyilai eltörtek, és vettem hozzá újakat, amik kicsit nehezebbek (hogy hány gramm nem tudom, nem is figyeltem rá) folyamatosan kipattognak a táblából. Most szeretnék egy új táblát venni, de gagyi táblához (nekem nem kell nagyon jó tábla) gagyi nyíl van, ami gyorsan eltörik. Hogy tudnám elkerülni hogy újra úgy járjak ahogy korábban? Honnan tudhatnám hogy mikor kompatibilis a táblámhoz a nyíl amit szeretnék venni.
Vagy milyen táblát ajánlanátok, amihez normális nyilat adnak? Ránézésre (mert nem értek hozzá) a dartsexpress.hu-n található harrows electro 3 nekem megfelelő lenne. De ha utólag veszek hozzzá nyilat akkor az kompatibilis lesz? Vagy érdemesebb drágább táblát venni (nekem olyan kell ami gondolkodik helyettemhttps://www.dartsexpress.hu/tablak/harrows-110/harrows-electro-3-999
Köszönöm a segítséget!
-
BBéci
legenda
Aki egy picit komolyan gondolja a dartsozást, bottal sem piszkálja meg a táblákhoz csomagolt vacak nyilakat.
Vegyél valami számodra megfelelő árú nyílkészletet, hozzá tartalék szárakat és hegyeket!
Táblából sem érdemes megvenni a legolcsóbbat, mert csak bosszankodni fogsz a játék élvezete helyett.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Amarton
tag
Az olcsó rosszabb minőségű táblák nem nagyon szeretik, ha 16 gramm feletti nyillal dobsz rá.
A komolyabb táblákon is 18 gramm szokott lenni a felső határ, bár az egyik ismerősöm 20 grammos nyillal dob a nem túl komoly táblára és még nem ment neki tönkre.
Ezt csak azért írtam, hogy nem mindegy milyen nyilat veszel. Ami a táblákhoz van az valami pille könnyú nyílkészlet.
Szerintem jobban járnál egy belépő szintű szizál táblával. Arra bármilyen nyillal lehet tobálni. Nem zörög úgy mint a soft gép és szerintem olcsóbb is.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
g.v
újonc
Köszönöm szépen a válaszokat, tanácsokat.
Tudnátok olyan táblát linkelni ami már nem "gagyi"? 20-25 a felső határ amit rá szeretnék szánni, de ez a max. És fontos lenne hogy számoljon, elektromos legyen. Ahogy én nézegettem nem igazán van nagy választék. Amit korábban linkeltem az nagyon gagyinak számít?
-
BBéci
legenda
Magamnak ezt venném. Nem vagyok nagy soft kedvelő, de ez olyan tábla, amire szívesen dobálnék és még strapabírónak is tűnik. Nem kép alapján mondom, hanem élőben alaposan megvizsgáltam.
-
Amarton
tag
-
BBéci
legenda
válasz Amarton #3763 üzenetére
Egyetértek, hozzátéve, hogy fejben is lehet számolni, ha az ember egyedül dobál és azzal gyakorlatot is szerez, amire feltétlenül szükség van a meccseken.
-
Cheif
tag
Ha ragaszkodsz a softhoz, akkor én ezt venném ennyiből:
http://jateksport.hu/webaruhaz/termekek/bulls-elektromos-darts-tabla/bulls-flash-elektromos-dart-tablaA legtöbb amit ennyiért kapsz nagyobb, tripla,dupla, és bull szektorral rendelkezik, a normál steel táblához képest, ez pedig standard méret.
Ráadásul Russ Bray adja a hangotKabinettel sem sokkal drágább
http://jateksport.hu/webaruhaz/termekek/otthoni-elektromos-darts-gep/bulls-lightning-elektromos-darts-tabla-kabinetes-ver[ Szerkesztve ]
-
bosmajor
tag
-
Cheif
tag
Tegnap kezdődött a Players Championship, voltak is meglepetések rögtön, kiesett Anderson és Wright is :-O
-
Cheif
tag
És végre kijött neki úgy egy sorsolás, hogy csak a döntőben jöhet Gerwen.
Valószínűsíthető is egy Cross-Gerwen döntő az eddig látottak alapján. -
BBéci
legenda
válasz f(x)=exp(x) #3775 üzenetére
Könnyen lehet, hogy meghívják a PL-be, pláne akkor, ha a VB-n jól fog szerepelni. Viszont számomra egyáltalán nem szimpatikus, majdnem annyira taszít, mint MvG.
-
Cheif
tag
Most nagyon jó formában van szinte mióta megjelent a köztudatban, ha nem kerül valami nagy hullámvölgybe könnyen ott lehet. Taylor már nem lesz. És most sokkal jobb formában van, mint akik már kaptak esélyt, Bunting, Thorthon, Huybrechts, stb.
-
Cheif
tag
Na ezt kicsit elkiabáltam, Pipe tobább ment :-O
-
BBéci
legenda
válasz bosmajor #3782 üzenetére
Az legalább annyira borzalmas. Amikor fórumon, blogon ír valaki ekkora böszmeségeket, az is kiakasztó, de amikor élő adásban, az megbocsájthatatlan. Az illetékes főnök helyében lépéseket tennék az effélék kiküszöbölésére.
Ha nem sajnálnám az időt, megszámolnám, Szujó hányszor mondja az egyelőre szót egy F1 közvetítés során. Saccra 40-50 között lehet. Ez még mindig jobb, mint a sporttévések rendszeres egyenlőrézése.
Azt tudjátok, hogy a lejátszott meccseket meg lehet nézni a PDCTV-n, kiváló minőségben? Érdekessége, hogy nem osztott képet mutatnak, hanem a játékost teljes képen és a nyíl epengedése pillanatában váltanak a táblára. Ez nekem tetszik, mert megfigyelhető, kielemezhető a dobástechnika.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nem kopaszok fognak döntőt vívni, megszületett a sokadik váratlan eredmény. [ Szerkesztve ]
-
Trash
tag
Hello!
Tudja valaki a választ a jateksport mostani nyereményjátékára?
Ki a háromujjas fogás legismertebb, legsikeresebb képviselője? -
adrian360
őstag
igazából teljesen hülye kérdés, mert simán lehetne mondani hogy Taylor két ujjal fog eggyel meg támaszt, és értelmezés kérdése a többieknél is hogy most a támasztó ujj az fogásnak számít vagy nem, vagy hogy mondjuk ha mutatóujj tövéhez szorítja a nyilat, akkor most az fogó ujjnak számít-e
-
bosmajor
tag
Ráadásul az, hogy ki mennyire ismert, az bizonyos fokig szubjektív.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Grand Slam meccseket valahol vissza lehet nézni? Letölthető verzió is megfelel.
Ui: Remélem Wrightnak nincs komolyabb baja.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz f(x)=exp(x) #3794 üzenetére
YouTube-on fent van az összes, talán a PDCTV-n is.
Mi történt Wright Petivel?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mela Kehes
addikt
válasz f(x)=exp(x) #3796 üzenetére
Remélem nem fogja befolyásolni a játékát. Szurkolok, hogy elkapja Gerwent. Egy Taylor-Wright elődöntő jó lenne, csak hogy a papi is méltón búcsúzhon.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
BBéci
legenda
válasz Mela Kehes #3797 üzenetére
Minimum döntőbe kellene jutnia a méltó búcsúhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jubileumi Carcassonne társasjáték Fesztivál kiegészítővel 2011
- Oral-B Pulsonic Slim Luxe 4200 Travel Edition (Platinum) elektromos fogkefe új fejjel
- Stella (Estelle) Lady Női borotvapenge 8db-os, Új, gyári dobozában
- Festina vadonatúj karóra számla garancia
- Spawn Kezdetek 1-7 keménytáblás képregények Spawn 1-44 HC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest