- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonye
csendes tag
Mi is így jártunk.. November ,1 én küldött pénzt még nem kaptuk vissza.. Írtunk levelet az általános kérdésekben de nem válaszolnak csak automatikus üzenetben... Aztán Supportot írtunk arra 4 órán belül válaszoltak de a válaszban az általános kérdések linkjét küldték ahonnan nincs válasz. Olyanról is halottam hogy 1 hónap elteltével sem küldték visza valakinek a pénzt csak akkor mikor személyesen hívta őket telefonról mire kapcsolták őket és lebeszélték a dolgot 7.000 ft volt a telszámla... Szóval nem biztató a dolog. Természetesen végűl vissza kapták a pénzt de a leggyorsabban úgy lehet ha felhívod őket.
De normál esetben ha minden jól megy 2 hét szokott lenni.[ Szerkesztve ]
Le is van egy út, meg fel is van egy út!
-
atala
addikt
A mi magyar számlánk (unicredit) a feleségem nevén van. Két kártya van a számlához. A paypal az én nevemen van, de mind két kártya be van regisztrálva a paypal-en. Mindkettőről tudunk vásárolni, és rendszeresen küldök pénzt a paypal számláról a magyar számlára, holott az nem is az én nevemen van.
-
pitju76
tag
Hello.
Nem ugyanaz, de hasonló és friss. A téma itt is egy visszaküldött - 1 hónap alatt kimúlt - Tablet, a másik fél a Tinydeal. A cég előbb 60, majd 70 %-os visszatérítést ajánlott, amit nem tudtam elfogadni, lévén a cuc használhatatlan, és visszaküldtem, átvették.
A PayPal bekérte a postai bizonyítékot, amit csatoltam, mellé kaptak egy TN lekövetést is dokumentálva. Erre kapok pár nap múlva egy levelet, hogy lezárták az ügyet, mert nem tudtam hiteltérdemlően bizonyítani, hogy visszaküldtem.
WTF?
Telefon a PP-nek, az üi. ránézett a sztorira és azt mondta, ez szívás, mert a meccset én nyertem nem vitás, ennek nem lehetett más vége csak refund, de valaki itt valamit nagyon elrontott náluk, ezer bocs, nézzem a fiókomat hamarosan. Kb. 2 óra múlva jött a levél, hogy full refund 3-5 nap. Rá egy órára megérkezett a pénz
Ja, mindjárt írok is a TD-nek, hogy kinyalhatják, mert elég nagy volt az arcuk, szerintem a 70%-ot el kellett volna fogadnom, mert ennél több esélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest