Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Blood Mage #2560 üzenetére

    A paypal számla nyitásához is be kell tölteni a 18-at. Eleve 18 éves korom előtt nekem semmilyen számlám se volt. Túléltem. :DD

    de bevállalom ezt a kockázatot, nem szeretnék személyes adatot kiadni...

    Neked nem üzengetnek semmit postai úton, a pontos cím a hitelesítés szempontjából érdekes, hogy nem vagy-e kamu user. Némely országokban automatikusan egyeztetnek a bankkal a kártya hozzáadása után és a banki adatoknak meg kell egyezniük.

    Nálunk cím ellenőrzés nincs, de szerintem az 1 dolláros zárolás csak úgy működik, hogy ha a számlakivonaton szereplő nevet és címet adod meg, különben a tranzakciót elutasítják. Az accountod meg csak úgy lehet verified ha hozzáadsz egy bankkártyát.

    A kártyahozzáadásnál meg a regisztrációkor megadott vezetéknevet kínálja fel a rendszer, melyet nem lehet megváltoztatni, keresztnévnek akármit kamuzhatsz, ami megegyezik a kártyatulajdonos keresztnevével, a billing address meg az a cím, ahova a számlakivonatot kapod.

    nem szeretnék személyes adatot kiadni...

    Akkor nem is való neked paypal. Ez nem arról szól, hogy hogyan hackeljünk magunknak fiktív összegeket az egyenlegre, sőt arról sem, hogy hogyan generáljunk hamis, de még működő kártyaszámokat, ezek egy egész más lapra tartoznak.

    Szóval akármit kamuzhatsz névnek és címnek de legfeljebb csak tizenakárhány dollárokat küldhetsz /év /alkalom, a kikérés is korlátozva lesz és nem érnek célba a csomagjaid, mert vannak eladók akik csak ezt a címet hajlandóak alapul venni pl. ebayen. Vagy a top up-os átutalásod esetleg a kamu adatok miatt célba sem fog érni. Szóval próbálkozni lehet, csak nem érdemes.

Új hozzászólás Aktív témák