Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Crow #2550 üzenetére

    Én úgy tudom, hogy van.

    Számlatörténet biztos. De az csak napok múlva jelenik meg, a kártyatörténetben meg azonnal ott vannak a kártyás vásárlással kapcsolatos infók.

    Milyen összegnél?

    Az lényegtelen. Főleg miután rájöttem, hogy neked nincs külön számlád, ahonnan az internetes vásárlásokat intézed.

    Most nem akarok itt nagyon kampányolni a cib bank mellett, de szerintem jobban járnál vele, főleg mert a fiatalok számára is elérhető a cib internetkártya, ami Mastercardnak felel meg és a mögötte lévő számlára annyi összeget vezetsz át, amennyi éppen az adott helyzetben szükséges. Az otp mindezt legalább 600 Ft/hó-ért nyújtja.

    Na meg én is otps voltam ugye és már kezdett tele lenni a hócipőm, hogy egy netbankban bankon kívülre kiadott átutalás 180 Ft plusz minden pénzmozgásról jövő sms 13 Ft/ üzenet. Meg 0 db ingyen kp. felvét, legalább is anno még így volt, azóta bevezették már ezt is.
    Aztán betöltöttem a 24-et és úgy döntöttem, hogy nem óhajtok a gagyi tempójukra átszerződni, aminek a havi díja alapjáraton netbankkal min. 328 Ft, ha még számlakivonatot is mersz kérni és merészeled nem teljesíteni az ostoba feltételeiket, akkor ugyanez (tehát hogy csak úgy VAN a számla és a netbank) csupán 698 Ft. Hát elmennek ők valahova. Úgyhogy én léptem tőlük, amíg lehetett, hát nehogy már havi 700 Ft-ba kerüljön a számla puszta léte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák