- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Halik!
Gondoltam karácsonyra megdobnám magam valami multis mókával s van egy csomó jó game, pl az ARK vagy a H1Z1, de ezeket már most sem tolják olyan sokan s az ilyen játékok hajlamosak kihalni, szóval kezdek az Overwatch fele hajolni, mivel szinte biztosan időtálló.
Viszont a másik kettőhöz képest, meg úgy amúgy is, ez a blizz oldalon 30 euró picit sok. Szóval a kérdés, hogy tudtok valami más helyet ahol lehet kulcsot venni vagy akárhogy olcsóbban?Boldok karitgyúljon rátok a fa!Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
Üssekő megvettem
eccer élünkBagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
Akkor viszonylag szerencsém volt egy tracer jingle + zeynatta ra + zarya mistery gift emote + pár epiccel az öt ládából
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
válasz Sirandrish #8255 üzenetére
S plusz hét db szintlépéses ládából is esett még 1 legendary 2 epic Kezdők szerencséje Hearthstoneban két év alatt több ezer packból sem nyitottam golden legendaryt s fél éve játszó haverjaim már 2-3at is.. .D
-
alpihun
senior tag
7, mindjárt 8, de gőzöm sincs még, hogy ez mit jelent a gyakorlatban, nem néztem még utána a lvl-xp változási fgvnek.
btw nem reklám, de ráírtam magam a pc spreadsheet aljára, szóval aki még új az jelölhet nyugodtanBagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
Nekem abból kezd elegem lenni, hogy casualen (még 20as vagyok csak) nem akar senki se supportolni. S mivel max egy darab tankot vesznek ki (tehát nem éri meg mercyvel jönni), kb. muszáj vagyok minden meccsen luciozni s vagány hős s minden csak 5-6 meccs után már laposodik el. Ott van még ana s zenyatta tudom, de még annyia nem megy velük, s nem is annyira primary healerek.
S néha szívesen játszanék valami pharaht, junkratot vagy bármilyen tank hőst, de minden tizedik gameben jön ez össze, kétszer annyi luciom van mint az összes többi együtt..Másik meg, de ezt már elbőgték sokan, rohadt idegesítő, hogy képtelenek herot váltani meccs közben s néha még spawn szobából is alig tudunk kimenni annyira counterelve vagyunk, s akkor bőgök team chaten hogy váltsanak herot s az egy véletlen reinhardtunk átmegy hanzora (persze van amikor ez jó lenne) s én suicide...
De amúgy tetszik a játék, csak remélem 5 szint alatt belejövök annyira, hogy rankeden majd tudjak értelmes ratingen játszani.
-
alpihun
senior tag
válasz f3rdzs0 #8383 üzenetére
Akkor szerintem elkezdek Anat is tanulni, legalább eggyel több valami. De ahogy nyxnyxnyx elvtárs is megfogalmazta, itt aki nem tank, az szinte instant hal általában, azon meg max lucioval tudok segíteni, de lesz jobb is.
Buékok
-
alpihun
senior tag
válasz Trk.Adam87 #8409 üzenetére
Akkor bóvli, rohadt rossz sniper vagyok 1.6-os cs óta
-
alpihun
senior tag
válasz sirszevenap #8442 üzenetére
A másodikat kerek egyszer használták eddig, gondolom rohadt kiakadtál rajta még akkor
-
alpihun
senior tag
válasz Jinxb1rd #8446 üzenetére
Lőni s ütni gyorsabb, mint kétszer lőni vagy többet sebez vagy valahogy az ütésanimáció elfér két lövés közt vagy hogy van ez?
(#8444) sirszevenap
Azt viszont támogatnám, kár hogy oda nincs hatalmad
Amúgy ha már van language filter, meg lehetne írni azt, hogy te is adhass hozzá számodra szűrendő szavakat, mégsem láttam még hasonlót sehol sem.[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
De nincs annál nagyobb satisfaction, amikor lucioval körbetáncolod roadhogot csak azért, mert tudod, hogy úgyse tud behookolni s inkább veled foglalkozzon, mint soldierékkel, s 20ból egyszer mégis beránt s egyből knockbackeled a szarba
-
alpihun
senior tag
Itt is olyan rohadt elképesztően lehetetlenül nehéz kis ratingről fejlebb jutni rankeden, ha az elején elcseszted a besoroló meccseket?
Meglettem 25 és szeretnék nekikezdeni, de igazából nem tudom, hogy kész-e rá a tudásom. Várjak még, vagy toljam nyugodtan s majd ha javulok akkor feljebb tudok kerülni különösebb gond nélkül?Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
válasz xPraetoriaNx #8464 üzenetére
Ott lent, ezek az emberek nem csak ellened, de veled is vannak.
Nincs dotás múltadBagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
Na, 1739-re rakott be. Az még talán nem teljesen a világ vége. De izgi meccsek voltak, főleg a king of the hill mapok, mindig 99%nál fordított az épp vesztes csapat.
Meg volt egy hatalmas ulti "kombó" az egyik meccsen, azon vagy 5 percig le voltam fáradva, most láttam először.
Sad but kinda fun: "Heroes never DIE DIE DIE"Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
-
alpihun
senior tag
Valaki magyarázza el, hogy mi a logika abban hogy ilyen szarfos arcadeket egyből megszakít ha valaki lelép viszont rankeden muszáj toljuk az 5v6-t két percig (ami általában a fél meccs) s azután is csak loseval leavelhetünk? Ahonnan valaki kilép oké hogy szopja penalty miatt, de a csapata meccsének is annyi..
-
alpihun
senior tag
Hát nem tudom, de nagyon szar rendszer ez így. Kétből két meccsen leaver nálunk s mindkettő csak kb ezen múlt, mert addig vezettünk..
Más játékokban meg van ez oldva. Amilyen cuki casual meselövöldének tűnt vásárláskor annyira rohadt idegesítő most ez az egész, komolyan, emellett az oroszokkal dotázás is harmonikus lelkigyakorlat.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
válasz xPraetoriaNx #8605 üzenetére
S ha jól értelmezem, ez amcsi, vagy az mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest