-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be az offolást és a veszekedést.
#nincsbennetarcsi
-
f3rdzs0
senior tag
válasz batai15 #4893 üzenetére
az pickel először aki pickel
Genji mainekkel nagyon nagyon sok gond van, ahogy a hanzo és widowmaker mainekkel is. lehet akármilyen jó, ha counterelik vagy nem illik a saját teamedbe, akkor muszáj váltani, és sokan ezt nem teszik meg
gyakorlatilag a competitive játékaim nagyrészét tankként vagy healerként vagyok kénytelen játszani, mert azt sose pickelnek. ennek köszönhetően nem is vagyok mobilis hogy váltsak más herora ha valami nagy gáz van, mert akkor nekem flamelnek hogy miért váltok el healerről (tank esetében mindig ott van Zarya, egy féligmeddig kompetens healer mellett elviszi a hátán a teamet)
szerk.: ránéztem Zarya statjaimra, Eu szinten top 10% az átlag energy levelem, ami elég elkeserítő (csak 37%, és ezt nagyon kevésnek érzem, még a downtimeokat is belevéve)
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
leviske
veterán
válasz batai15 #4893 üzenetére
Hidd el, jobban jársz azzal, ha competitive-en nincs a csapatodban két Genji. Nagyon jó karakter, én is lassan megtanulom használni, de arányaiban nem oszt le akkora damage-et. Seagull rohadtul ügyes és nagyon erős supportja van, azért tud ilyen játszásokat nyomni. Viszont pubon nem fogsz ilyenekkel találkozni. De még egy már működő, összeszokott csoportban sem feltétlen, ha nem szeretnének a Genji körül forogni.
Amúgy trollkodni Mei-el szokás, ill mostanság az Ana pick-kel. A Genji/Hanzo pickekre inkább az a jellemző, hogy nem mérik fel, hogy mennyire lesznek hasznosak az adott szituációban és az adott enemy ellen.
(#4904) f3rdzs0: Én is így vagyok vele, bár nem szoktam foglalkozni a flame-el, ha váltok az alacsony dmg miatt. Átlagban a nagyon salt játékosokra pár hsz után blockot nyomok, aztán lehet rinyálni.
Eleinte én is igyekeztem mindenkinek megfelelni, de rájöttem, hogy olyankor meg én leszek feszült és salt.
[ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
Leköteleznétek ha megosztanátok velem, hogy jelenleg milyen rank-on helyezkedtek el:
Válassz itt!
Csupán furdal a kíváncsiság, teljesen névtelen a dolog, szóval talán jobb mint kommentelgetni itt.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Volt-e már?
Overwatch Open.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
saen
veterán
Ismét nézem az IDDQD streamjét, érdekeseket mond a metáról:
McCree miatt kiesett Pharah és emiatt Mercy is nagyon gyenge most, túl könnyen meghal. Földön kell játszania és ez nagyon nem kedvez neki. Szerinte az alap most a McCree/D'Va/Zenyatta hármas, talán még Reinhardt a negyedik és a maradék flexibilis. Zen mellé healernek szerinte Ana most jobb, mint Mercy, bár ez nem hangzott azért annyira meggyőzőnek. Ettől függetlenül Mercy gyengeségét többször is taglalta...
Leggyengébb hős: Mei, egyedül nem sok mindenre megy.[ Szerkesztve ]
-
kuLi_
tag
McCree/D'Va/Zenyatta kombóval egyet tudok érteni, nagyon jól, sőt, túl jól sikerült számukra a patch.
TviQ az elmúlt napokban szintén aktívan streamelt. Egyik éjjel egy nézői kérdésre elmondta, hogy a csapata a patch óta kizárólag Genji/Tracerezteti. Ők is aktívan Zenyattáznak, Discorddal a Genji/Tracer pedig szétbont mindent azonnal, ami nem tank. Ami viszont érdekes volt, az azon megállapítása, hogy Ana egyelőre a nagyobb csapatoknál - beleértve saját magukat is - mintha nem is létezne, ugyanis az ESL aktuális legújabb-legjobb 100k-s ligájában bizonytalan ideig nem engedélyezett, így egyelőre nem is számolnak vele komolyabban.
Ez itt a reklám helye.
-
k-adi
nagyúr
Kipróbáltam Ana-t... Hát nem az én hősöm lesz az is tuti Már most belefutottam olyan lobbyba ahol main healernek hozták Ana-t... persze ki is kaptunk ahogy kell. De ettől függetlenül szerencsére sok lobbyban viszont már az elején írják a chatbe hogy "no Ana"
Zeny tényleg jobb lett, erősebb sokkal.
A cowboy meg szintén, végre visszatért a kedvencem így azért már elfogadhatóbb
-
törölt tag
"A cowboy meg szintén, végre visszatért a kedvencem így azért már elfogadhatóbb"
Kell a metába olyan sniper, mint pl. a McRee. Végül is ez egy FPS és annak a fogalomkörébe bele fér a skilles ~one shot. Én a widow-ot is buffolnám kicsit, nem a lövését, az jó ahogy van inkább a kötél cooldown-on javítanák.
-
-
torik
senior tag
sztornó, lehet törölni ezt a hsz-t
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz batai15 #4855 üzenetére
Bocs hogy csak most reagálok, de ritkán látogatom a topikot - egy hete én is ilyen kártyával játszok, medium-low közötti beállításokkal fullHD 100% render scalen. A kártya erőből bírna többet is, csak az 1GB RAM-ot megeszik a textúrák nagyon hamar (ezért van kikapcsolva pár effekt), így ha VGA-t cserélnél mindenképp 2 GB GDDR5-s modellt keress! Amúgy van pár benchmark a neten, 750Ti/260X kategóriás kártya már elég szép látványt varázsol röccenésmentesen high/ultra beállításokkal is, de szerintem a nagy különbség low-medium között van, onnan felfelé már nem olyan szembeötlők a plusz beállítások (epic meg kb. tényleg csak e-peen méregetésre jó, de a local reflections, dynamic ambient lighting, ambient occlusion meg egyéb dolgok sem nagyon adnak hozzá sokat az összképhez).
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Valaki meg tudná mondani hol lehet kikapcsolni a zöldeknél a szájbatekert 60fps lockot??? Akárhogyan állítom be a játékot nem engedi feljebb, pedig ki van kapcsolva a monitor képfrissítési lock is.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
törölt tag
válasz batai15 #4918 üzenetére
Én nem szoktam tolerálni rankeden ha valakinek az a kifogása, hogy nem tud játszani valamelyik karakterrel. Leoltom, hogy húzzon vissza qm-be funolni, gyakorolni. Könyörgöm mit keres rankeden valaki akkor, ha nem ismeri legalább a meta legfontosabb karaktereit játszható szinten.
-
Mottie
őstag
válasz #14955008 #4921 üzenetére
Most léptem Level 33-ra, még nagyon messze vagyok a rankedre elfogadható szinttol. Viszont rohadt nehéz rávenni magam, hogy "meta" karakterekkel játsszak, amikkel nem vagyok még annyira sem értékelheto, mint néhány másikkal. Van erre valami okos trukk? (pl mindig menjek a random sorsolt hossel?!)
Be Victorious!
-
Mister_X
nagyúr
Picsába a metával, szembe kell néha hugyozni a szélben, ha a kedved úgy tartja. Én buff előtt is imádtam D.Va-t (quick play 2nd hősöm, 1st az Hanzo, kb. fél óra playtime eltérés), pedig itt a fél topic temette. Vagy csak egy ember? Fene emlékszik. A lényeg az, hogy ez egy játék, én a többi kompetitív cuccban (League of Legends, Heroes of the Storm, StarCraft II, R6Siege, stb.) hozom azt a hőst/csinálom azt a buildet, ami nekem szimpatikus és érzem vele a kezem alatt a meccset. Ha neked nem állnak kézre a jelenlegi meta karakterek (ami nagyon képlékeny és szubjektív), akkor vagy gyakkrolsz vért izzadásig, vagy jössz azzal, amivel jó vagy/szeretsz játszani. Végtére ezbis csak egy játék.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Raysen623
addikt
válasz kemotox #4920 üzenetére
NV control panelon kellett külön elmagyarázni a drivernek, hogy ha lekapcsolom az applikációban, akkor ténylegesen legyen lekapcsolva. Hiába van applikáció szerintin, nem engedte eddig az off állapotot. Nyertem +30fps-t, így már 90-el megy Köszi.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
törölt tag
válasz Pocok256 #4925 üzenetére
Te viccelsz? Az ilyen mentalitás nagyon gusztustalan viselkedés rankeden. Gyakorlatilag elvárod 5 embertől, hogy carryzzon, mert te szórakozni akarsz abban a játékmódban, ahol belead mindenki apait - anyait???? És te szét trollkodod, mert ezek szerint countert se picklesz amikor kell o.O Amiről beszélsz az a QM semmi keresni valója ilyen gondolkodásmódnak kompetitívben.
-
whitezo88
nagyúr
az megvan, hogy Lucióból pókot csináltak a patchben? [link]
-
saen
veterán
Rank 45-ös játékossal interjú.
Szerintem elég tanulságos amiről beszélnek, főleg az, hogy megemlítették az overbuff.com nevű oldalt ahol a saját statisztikáidat nagyon részletesen össze tudod vetni a többiekével, sokkal áttekinthetőbb, mint a masteroverwatch.
Megnéztem a saját adataimat és nagyon tanulságos volt. Eddig pl mindig azt gondoltam, hogy tankokkal vagyok a legjobb, erre azzal a legkisebb a winrate-em. Igaz kevés offense-t játszottam, de azzal meg a legjobb. Közben tegnap toltam elég sok McCree-t és elég jó statokat hoztam meccseken, most megnéztem és quick play-ben pl shot accuracy-ban top 2% vagyok, critical hit-ben meg top 1%. Ez még akkor is meglepő volt, hogy a profik competitive-et játszanak már csak. Persze vannak kevésbé jó statisztikáim is Szerintem ha valaki átnézi a statjait, lehet belőle okulni, én pl sokkal jobb Roadhog játékosnak gondoltam magam, mint amilyen vagyok... -
batai15
félisten
Most amúgy hány giga a játék ? Hősökhöz új skinek is várhatóak ?
Blizzard mit ígér ? Hosszú támogatást ?
A rankeden témába eggyet értek ,kivéve ha valaki jól játszik az adott champel akkor tehet meg ezt azt .[ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
Elég clickbait a cím, szerintem túl új még a játék, hogy Elohellről beszéljünk.
Jelenleg 56 - 58 között ugrálok napok óta, ami elvileg a top 15 - 20%.
Ha megnézem ezt a százalékot, akkor elégedett vagyok az elért eredménnyel, hiszen nem veszem olyan komolyan a játékot. Mint az előbb említettem, "sok" meccset mentem e két szint között és úgy gondolom ennél jobb vagyok, viszont még nem annyival, hogy egyedül tudjak meccseket nyerni.
Az elég siralmasra sikeredett placement games után 43-ról indultam. -
saen
veterán
A video inkább arról szól, hogy milyen hibákat követnek el azok akik alacsonyabb szinten vannak.
Én anno lenyomtam a placement meccseket, 49 lettem, aztán itt néhány ph-ssal toltam egy kicsit, de visszamentem 46-ra a leaver penalty miatt főleg. Mostanában tervezek újra nekiállni, de a solo-t mindenképp ki akarom próbálni. Kiváncsi vagyok meddig tudok eljutni, tudok-e egyeltalán felfelé menni. McCree-ben most bízom, tegnap jól ment vele, volt meccs amit carry-zni is tudtam. Persze ha beválasztja valaki akkor majd mással megyek.
-
kisspeter965
csendes tag
hali
Tudtok arról hogy a közeljövőben lesz -e még "ingyenes játék" lehetőség?
Nem akarok kidobni 40 eurót, aztán meg pl nem tetszik..6 évet játszottam cod2-vel, de már unom, szeretnék váltani.
Jónak tűnik az OW, csak ha mégsem tetszene, akkor elment a semmibe 40euróm.
köszi !
[ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
válasz kisspeter965 #4936 üzenetére
Biztos, hogy nem lesz.
-
whitezo88
nagyúr
válasz kisspeter965 #4936 üzenetére
Miért lenne, már megjelent. Csak a megjelenés előtt volt kis ideig béta, de az is inkább a bait mellett a terheléspróba miatt. Nem szükséges a Blizznek ilyen free trialokat lehetővé tennie, így is hatalmas siker, óriási eladási számokkal.
(#4940) kisspeter965
6 játékkal fut most a Blizz, ebből a HS és Hots f2p, WOWban is jópár év után a számok csökkenésekor jött a Starder Edition. D3, SC2 esetén én nem emlékszem hogy lett volna, pedig azok se most jöttek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz kisspeter965 #4940 üzenetére
Mert ez Blizzard-termék
-
knoxhu
senior tag
Nem nagy rizikó beruházni annak aki FPS kedvelő, nem egy BF vagy CoD ami minden évben újra és újra másik részt ad ki.
-
Mottie
őstag
Lenne kedve valakinek kis társas gamehez (valamilyen formában jó lenne voice comm is ? Level 33 vagyok, csak QM.
Cysteine#21657
Szerk.: Majd elfelejtettem, kb mostantól éjfélig leszek
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
f3rdzs0
senior tag
most hogy sikerült visszaküzdenem magam rank 46ig (btw amíg újra nem vagyok rank50 felett addig csak solozom, ha hívnátok ), és azt kell mondjam, hogy még mindig 43-48 közt vannak azok a játékok amikre azt mondom, hogy nagyon jók. 49-52 között pedig a tényleges pokol, a játékosbázis nagyrésze. szóval az elo hell az valahol ott van vagy 40 alatt
a rendszerrel az a baj, hogy winning és losing streakeket méri, nem a skilled (4 goldos loss ugyanúgy levisz egy szintet streak alatt, mint egy 0 goldos win felfele)[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest