- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki kiszámolta olyan 71-75% WiN ratiod kell legyen, hogy előre haladj. Addig zuhansz amíg ezt el nem éred. Csakhogy 60-70-80 szinten, aki lehozza az félisten. Meg is ragadnak max 85 lvl-nél (lehet nem annyi de nem nézek utána most.).
(pl. akik nem akarnak váltani és görcsösen ragaszkodnak a saját kis karakterükhöz vagy az örök duplikátorok akik akkor is hoznak egy karaktert ha már van a csapatban egy olyan...vagy csak a szimpla retardáltak akik az ölésre mennek és nem tolják a kocsit/foglalják a CP-t, stb)
Ezek ki fognak szelektálódni. Egyre kevesebb az ilyen. Ugyan nem játszom halálra magam, de mikor bemegyek kezdi elérni a réi PTR színvonalát, ahol nem az ment behozott egy karakter és lövése volt hogyan kezelje.
Úgy veszem észre a játékosok már qm -ben is ismerik a tréképeket, bár ott több az szerencsétlen pick. Mégis lehozom nekik sokszor a meccset. Az egyikben szerencsétlen widowt megsajnáltam, mert csak rá mentem. Kapta is az oltást a végén, hogy useless sz*r. *** szinten
-
pachito
őstag
Pedig a duplikáció nem rossz, sőt....sokszor 2 Pharah vagy 2 Reaper átmegy az enemyn, mint kés a vajon...vagy épp 2 Toblerone fedezi egymást...én pont azt látom, hogyha valamiből már van 1 akkor rögtön elváltanak, nehogy kettő legyen, pedig ez nem feltétlen célravezető szvsz.
-
.LnB
titán
-
k-adi
nagyúr
válasz pachito #4502 üzenetére
Igen, néha valóban jó ha valakikből kettő van EGY IDEIG (amíg az adott akadályt le nem győzi a csapat), de sajnos sokszor tapasztalom azt, hogy dupláknál nem jól választanak a playerek, hanem pl. dupla mercy-t / symmetra / widowmakert / tracer-t / zenyattat hoznak és emiatt sokszor szimplán low team dmg van.
De persze ettől függetlenül néha vannak jó kombinációk, ahogy írtad is csak én ritkábban találkoztam eddig ilyennel, azért írtam amiket.
Pl. support oldalról nézve a dupla Lucio-t is még csak-csak megérteném ha összhangba dolgoznának - de persze ilyenről szó sincs. -
kuLi_
tag
~Rankhuszár.
Eredete: nincs adat.
Forrás: nincs adat.A gamer társadalom azon szűk szegmense, ahol a rang mindent felülbíráló, státusz-szimbólumként kezelt érték. Online eredményekhez görcsösen ragaszkodással kizárólag a legoptimálisabb módon hajlandó részt venni bárminemű rangot befolyásoló tevékenységben, ezáltal kizárván ismerőseit és tágabb baráti körét, amelyet idővel - nála alacsonyabban rangsoroltnak lévén - titkon mély megvetéssel kezel. Leggyakrabban CS:GO berkekben előforduló jelenség, ahol a korábban igen alacsonynak mondható "Silver" rang immár mint durva, sértő szitokszóként funkcionál.
Ez itt a reklám helye.
-
Pocok256
veterán
Jelen Viccet félretéve én sem szívesen játszom rankedet olyannal aki láma mert visszahúz és csak felidegesít, mert képtelen azt a taktikát vagy mozdulatot megcsinálni amit a meccs megkövetel. QM et szívesen játszok bárkivel, de az más tészta. Az olyan lámákkal sincs bajom akik habár alacsony rankon vannak, de ha javaslok neki valamit akkor megcsinálja vagy legalább megpróbálja.
Számomra nem élvezet az, hogy más miatt kikapok mert annyira alacsony rangja van, hogy lehúz. Az sem élvezet, hogy noobhentet tartok mert rank 30 as enemyket kell ölnöm, ott semmi szépség és élvezet nincs. Ez nálam minden játékban így van ha játszok valamit és van ranked akkor én ott maximumot akarom nyújtani amiben nem fér bele az, hogy más radikálisan gyenge teljesítménye miatt kikapjak.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
saen
veterán
Letudtam végre én is a placement meccseket, 5-5 lett a meccsek eredménye és 49-es ratinget kaptam. Anno azt mondtam, hogy olyan 40-45 közé várom magam, így ezt most jó eredménynek könyvelem el, még akkor is ha ez picit átlag alatti (top54%). Ez az első FPS-em az utóbbi 15 évben és már nem vagyok 20 éves, szóval ez így szerintem korrekt. Innen lesz szép fejlődni
Főleg Roadhoggal nyomtam, a vesztes meccsek nagy részén is elég jól ment a játék szerintem, legalábbis az érmeket (főleg ezüst és bronz) osztogatta rendesen. Cserébe viszont amiben a többség gyenge volt az a hero választásban. Úgy vettem észre, hogy az emberek nem tudják/érzik még, hogy milyen egy jó csapatösszeállítás, mit mivel lehet counterelni. Nem tudják, hogy melyik hősnek mi a feladata a pályán. Engem nem zavar ha valaki mellélő, én se vagyok egy Seagull, de amikor az ember már tudja, hogy a csapatösszeállításnál elmegy a meccs, ott néha azért ideges vagyok. Volt hosszabbításos meccsünk, mi kaptuk a defense-t, erre hoznak két Junkrat-et. Nálam már ez a kategória is a Hanzo/Genji main szint... Van a másik véglet, aki minden halál után hőst vált, nem szól és teljesen összezavarja a saját csapatát... Utolsó meccsre meg jött egy Tracer aki a Hanamura attackon az ajtón kívülről lövöldözött befelé... Ráadásul volt a csapatban egy Tracer main aki könyörgött, hogy váltsanak, mert ő be akarna menni az ajtón, persze ez se történt meg.
Ami jó volt, hogy leave nem volt egy sem, vagyis pontosan kettő, de még meccs előtt, így azok a meccsek elmaradtak és nem számolta meccsnek, legalábbis a 10 placementbe nem számított. Beszélni nagyon kevesen beszéltek, de azért időnként igen.
Most lesz egy kis competitive pihenés, elkezdek DPS-ekkel is gyakorolni picit, egy meccs volt csak ahol DPS-t kellett játszanom, Reapert választottam, elég jól ment, POTG is enyém lett ulti nélkül is Néha vannak meccsek amikor úgy érzem, hoyg a tank helyett jobb lennék DPS-sel, mert a saját DPS-ek semmit se csinálnak... -
whitezo88
nagyúr
Fun fact: a legmagasabb rankos karakter a bottom 1%-ban van (valszeg osztott acc) [link]
-
.LnB
titán
A Reunited pedig ezt a 17 éves srácot próbálgatja a napokban. Ranked alapján keresték meg: [link]
Látszik is a statjain, hogy mikor kezdett a csapattal játszani.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sirszevenap
addikt
Itt láthattok 2 óra 14 perctől két csodálatos rankedet Zsozeatyával és Velem! EMS majdnem elájult és rögtön kedvet kapott a rankedhez!
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
Raruh
tag
Én 44 vagyok most, ha jól emlékszem (hétvége kimaradt), 14 es szint alatt jött egy symm legendary, majd a motoros torbjörn és a stunt rider 76 egy ládából. 30as szintig semmi. Majd jött egy legendary pénz, kalóz torbjörn, junker mei, asszem itt a vége egyenlőre. Szerintem ez átlagon felülinek számít. A pénzből pedig bevásároltam már reinhardt-ra
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
whitezo88
nagyúr
én itt fejeztem be a rankedet. 3ból 2x troll miatt volt vesztés, 3 rankot zuhantam már vissza. Semmi értelme. 0-2nél a Mei elkezdi befagyasztgatni az ajtót KOTH-en... Kurva vicces... reportoltam meg a csapattársam is, meg All-on is jeleztem hogy jelentsék bár nem tudom mi haszna lesz. Nem tudom honnan szedtek páran jó embereket így solo-duoba, de ez nekem játszhatatlan és élvezhetetlen. Semmivel se kevesebb a barom mint QM-ben. A korábbi egy Bastion volt aki csak azzal akart jönni Nepalon. Elmondhatom hogy 5v6 volt. Egy darab számért meg haszontalan hülyeségekért én nem fogok szenvedni és idegeskedni.
(Forsent nézem a napokban, csak soloQ, és már 70+... nála sose láttam trollt, meg leavert, így lehet haladni. Meg nem is supporttal megy.)
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Valaki tudna nekem olyan oktató vidit adni, amiben megmutatják, hogy hogy kell a Genji-vel OP módon menni? Mert én csak olyan taktikát találtam, amit még a AI Hard is kicsinál. Arról nem is beszélve, hogy valahogy a képesség idők és visszatöltődések se tűnnek azonosnak.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz leviske #4520 üzenetére
Genji olyan mint Tigris a Micimackóból: folyamatosan ugrálni kell vele, ulti alatt meg pláne (de nyílván úgy, hogy kardsuhintásnyi távolságon belül tudj lenni, ha kell). Legalábbis én úgy látom, hogy minnél több az airtimeja valakinek, annál jobb vele (meg persze kell ismerni a menekülőútvonalakat, reflectelni, stb., de az ugrabugra a karakter kulcsképessége)
[ Szerkesztve ]
-
kuLi_
tag
válasz leviske #4520 üzenetére
A legjobb módja, ha nézel streameket (Shadder2k, Pokelawls 90%-ban Genji only stream), illetve játszol, játszol és játszol. Legfőképp a mozgást érdemes ellesni, a double-triple jumpokat muszáj elsajátítanod, folyamatosan mozgásban kell lenned.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
.LnB
titán
Amikor valaki a skill ratingedről kérdez: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
knoxhu
senior tag
Leaver system fix?!
http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20745646508?page=11#post-207 -
Rison77
senior tag
Jó lenne, ha már működne... Tegnap este enemy-ben volt egy leaver, örültünk mert mi is olvastuk ezt, aztán jött a koppanás, hogy ment a rating úgy 3 mm-t, utána zsinorban 4 győzelem után nagyon szoros meccsben vesztettünk 2-őt, az a 2 vesztes meccs pedig elintézte azt mintha 1 meccset se játszottam volna, csak úgy süvített a 3/4 szint visszafele /lose .
-
whitezo88
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Ma én is megtapasztalhattam ezt a csodálatos competitive játékot. Ha nyerünk, akkor ellenfél kilép, alig megyünk felfelé, ha vesztünk akkor teljes szint bukta. Elvileg jött már erre patch, én még nem érzem
Ja és elkezdtem Genji/Tracer gyakorlást, háááát még nem végeztem
-
törölt tag
"..we made a change to Competitive Play so that if a player leaves during match, it will no longer affect how Skill Rating is adjusted at the end of a match."
Hogy működik ez, mert nem írják le a blue-ban pontosan. Elég nagy baromságnak tűnik. Tegyük fel egy ember beáldozza magát, ha loss van és a többinek nincs bünti?? Rohadtul nem gondolták át.
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
TBT
Topikgazda
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
whitezo88
nagyúr
korábbi spekuláció, ami igaznak tűnt: [link]
Azt hittem Sombrát teszik be.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Azt írják PTR-en már ma elérhető lesz, szóval hetek kérdése és élesedhet. Le is kapom a klienst, megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
jöhet a hero duplikálás eltörlése competitiveben [link]
-
TBT
Topikgazda
Ana:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
torik
senior tag
Mekkora rage-elések lesznek itt, előre látom a karakter egyébként érdekesnek tűnik, rendesen felforgatja majd a dolgokat az a heal block meg..szép
All that and a bag of chips
-
saen
veterán
válasz whitezo88 #4547 üzenetére
Ez is lényeges a cikkben:
"Zenyatta is getting a little more shields, and he goes a lot faster when he uses his Ultimate.
"D.Va's Defense Field, instead of clicking it and it lasting three or four seconds and having a long cooldown, it's now something where you can toggle it on and off and there's a meter that runs that."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest