- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiabloCorsa
őstag
Szily!
Akkor egy jó tanács a továbbiakra, bár milyen gép elött ülsz:
Amikor a gépeden elindítasz valamilyen programot, az teljes egészében a gépen van. Az oparációs rendszer látja mekkora az adott fájl mérete, mennyi memóriá van szükség és azt lefoglalja illetve felszabadítja, ha szükséges.
Amikor a netről töltesz le olyan adatot, melynek mérete ismeretlen, hiszen a szerver folyamatosan küldi és a böngésző már megmutatja azt, soha ne kattins azon az oldalon SEMMIRE.
Több program kiírja ilyenkor, (böngészó oldalon feltünteik) hogy az adott ablakban a kattintás adat vesztést, állomány sérülést okozhat. Ez nagyjából természetes és csak egyféle képen lehet kivédeni. Megvárjuk míg a letöltés véget ér. A böngésző alsó állapot során kijelzi: Kész.
Akkor már katinthatsz, ahová csak akarsz.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Szily
csendes tag
-
Belba
őstag
Én belátom, hogy az osCommerce-ben elég randa kis ikonok vannak, ezért is cseréltem le én is újakra az enyéimet...
Van egy nagy gyűjteményem ilyenből, ha valakinek kell, szépen egybegyűjtöm, és szívesen elküldöm, használjon belőle kedvére! Komolyan!!!!!
(Lehet, még jobbakat is talál, mint ami éppen nekem tetszett.)
Vagy fel is rakhatnánk a HOST-oldalra, használja mindenki, aki osCommerce webshopot használ.
Szerintem, ha segítjük egymást, azzal hosszú távon többet érünk.< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
Igen, ez tényleg egy nagyon jó gép!
Mégis, (te is látod!) valami nagyon lefoglalja a memóriáját.
Nem csak olyan programok mennek ám a gépeden, amiket te bekapcsoltál, hanem mehetnek rajta olyanok is, amiknek a működéséről nem is tudsz!
Ezt nekem egy számítógépes pasi mutatta meg, kis híján elájultam, hogy akkor éppen vagy 15-18 program futott a gépemen, pedig LÁTSZÓLAG csak a Windows-t kapcsoltam be.
Hidd el, nem rosszindulatból írtam, hanem tapasztalatból : nálam is volt már hasonló!
Fogalmam sincs, hol és hogyan kell beállítani és mit, mert nekem tavaly ezt megcsinálta a gépemen az a pasi.< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
OK! Rendben, lechekkoltalak...
Nem találtam lopott holmit.
==========================================================
Viszont egy jót nevettem :
Kosárba raktam a Közeledő termékeknél talált Kozák tér 0Ft nevű terméket és ezt írta ki a rendszer :
Az így jelzett termékünk *** nincs raktáron a kért mennyiségben.
Ellenőrizze , hogy mennyi van raktáron a termékből és akkora mennyiséget kérjen amire még van fedezetünk így azonnal postázni tudjuk.
Szegény osCommerce erre nincs felkészülve!
Most látom, nálad mennyi minden van ingyért!!!!!
Azt hiszem, itt mindjárt bevásárolok.
[Szerkesztve]< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
accesid
csendes tag
eloszor is tartozom Belba-nak egy nagybetus koszonommel, tehat KOSZONOM BELBA!
nalam nem megy az excel.php nem tudok adatokat feltolteni vele sot menteni sem mert a shop felvan toltve de nem listazza ki a termekeket
Manufacturer Name Manufacturer Image Main Category Sub Categories Sub Sub Categories Product Model Product Image Product Price Product Weight Product Name Product Description
RUHA Nadrag
RUHA Sapka
RUHA Kesztyu
RUHA Zokni
....
csak ennyi, ez mitol lehet? a masik hogy nekem ketnyelvu a shop, hogyan lehet megadni hogy mi az egyik es mi amasik nyelv? -
vereslaszlo
csendes tag
válasz vakondka #2593 üzenetére
Bármilyen másolás a szerző tudta nélkül (engedélye nélkül) törvénytelen.
A szerző engedélye meghatározza, a másolt mü ujra felhasználható-e, reprodukálható-e, modosítható-e!
1 kép egy önálló egységnek számít! Igy arra is vonatkozik a teljes szerzői védelem.
Os-commerse eredeti programjai, oldalán megjelent verziói, ikonjai szabadon felhasználhatóak, modosíthatóak!
Az abból készült áruház elemei teljes progija már nem másolható és használható fel szabadon, mindaddig, amig a szerzői jog tulajdonosa azt nem engedélyezi.
Ami ezen a forumon bárki is bemutat, az a bemutatott program rész erejéig felhasználható, modosítható.
Vakondka verziói is szabadon felhasználhatóak, amennyiben legalább az impresszumban megemlititek a nevét, kérésének megfelelően.Veres László
-
vereslaszlo
csendes tag
válasz DiabloCorsa #2602 üzenetére
Bocs, de ez elégé félrevezető.
Amit a böngésző már meg tud mutatni az oldalon és, ha ahhoz link is van rendelve, az müködöképes.
Semmilyen más programnak a félig letöltött ablaknál való kattintásnál nem tudsz (rendesen beállitott oprendszer és védelmi progik) esetén adatvesztést okozni.
A kész felirat megjelenése, csak az oldal letöltés végéhez kötött esemény lefutatására van közvetlenül hatása.
Adatvesztés akkor következhet be más programokban, ha a kattintásra a teljes oprendszered akad ki, ez egy rendesen beállított linux, vagy xp esetén nem fordulhat elő explorernél, operánál, firefoxnál is csak a firefox akad ki néha, de kilöhető adatvesztés nélkül.
Amit páran esetleg adatvesztésnek gondolnak, az a törelmetlenségük eredménye, mivel explorer esetén hajlamos a rendszer 100-os cpu felhasználás közelében, vagy azon is futni, ilyenkor egy idő után plusz virtuális memoria foglalás történik, ha nincs türelmed ezt megvárni, (néha 1-5 perc!), akkor kilövöd a rendszer, és az fogja okozni az adatvesztést.
A biztonságos böngészés alapja a megfelelő virus és reklám védelem. + sok memoria, gyors cpu és sok lemez kapacítás,..
[Szerkesztve]Veres László
-
vereslaszlo
csendes tag
Bárkinek szivesen adok technikai segitséget, akinek kell, de akkor keressen meg magánban, mivel ez a forum nem erről szól.
30 4624-580Veres László
-
vakondka
őstag
válasz vereslaszlo #2613 üzenetére
Hű, ezt nagyon precízen megfogalmaztad, köszi
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Jag
senior tag
válasz vereslaszlo #2620 üzenetére
Öööö...
Sztem fenn van az, csak kicsi a tárhely és a sógorom nem nagyon ért a dolgokhoz.
A képeket már Ő rakta fel. Sztem csak rosszul tömörítette. -
DiabloCorsa
őstag
válasz accesid #2612 üzenetére
accesid!
Két nyelvű a shop.
Admin oldal/ Helymeghatározó/Nyelv
Ha már 2 nyelvű a shop (?), ott lesz a 2 nyelv.
Az egyiket, gondolom magyart állítsd be a szerkesztésre kattintva alapértelmezettnek.
Ha két nyelvű a shop, minden termék leírást kétszer kell szerkeszteni két nyelven.
Minden termék ismertető a nyelve szerint azonosítót kap. Sok excel feltöltés ezt nem tudja!
Tehát excel feltöltés általában csak 1 nyelven történik.
A kimentésnek azért működnie kéne, függetlenül a nyelvtől.
Javaslom, előszőr 1 nyelven tanuld meg a shop működését. Aztán legyen 2 nyelvű.
Nem tudom milyen excel feltöltés próbálsz, amit a demo áruházamban látsz, az akár több nyelvű feltöltésre is képes. (amit beidéztél az nem) Ehhez tudni kell a nyelvi kódját minden nyelvnek melyet az áruházban használni akarsz.
Itt (http://www.pasztoy.hu/oscommerce/) találsz egy termek.zip fájl. Kicsomagolva betudod másolni az admin könyvtárba? Megtudod hívni böngészőből a termek_mentes.php-t?
Mi történik?
[Szerkesztve]Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
vereslaszlo
csendes tag
-
Bonasera
tag
válasz vereslaszlo #2624 üzenetére
Azért nem látszik a kép, mert ékezettel van feltéve!!!!!!!!
tál.jpg helyett tal.jpg legyen
A képek elnevezésében ne legyen nagybetű, szünet, és ékezet!
/konkrétan nem Veres Lászlónak szántam/
[Szerkesztve] -
accesid
csendes tag
válasz DiabloCorsa #2623 üzenetére
Koszi Diablo, lementettem de csak kb 5-6 nap mulva tudom kiprobalni, csak ha hazaertem.
Kiprobalom es utanna jelentkezem
Megegyszer Koszi -
Bubukain
senior tag
Megcsináltam a fórumon talált leírás alapján a vásárlók név és idő szerinti szétosztását az admin felületen.
A kérdésem az lenne hogy az idő szerinti kijelzésben hogy tudnám a sorrendet megfordítani, mert most a legrégebbi vásárló van elöl.
Nekem pont fordítva kellene.
De lehet hogy csak elkerülte a figyelmemet a megoldás.
köszönöm -
ricco
csendes tag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne: A képen szereplő részbe hogyan lehet beleirni? Sok helyen láttam hogy több oldalon keresztül tart, tele van képpel stb. Én ezt hogy an tudnám megoldani?
Ne fuss! Ne fuss! Ez az itélet...
-
Belba
őstag
>>> shop/includes/languages/hungarian/index.php
Az én index.php fájlom első sorában ez van beírva :
define('TEXT_MAIN', '<BR><b><font size=4><font color=red>Tekintse meg kínálatunkat! </font><BR><font size=3>A vásárlásról, megrendelésről, fizetésről, szállításról mindent megtudhat az <font size=4> INFORMÁCIÓK </font> <font size=3> menüpontokban. <BR> Megrendelését gyorsan és diszkrét csomagolásban juttatjuk el Önhöz!</font><BR></b>');
31. sorában :
define('HEADING_TITLE', 'Üdvözöljük Internet Áruházunkban !');
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A shop/includes/languages/hungarian.php fájlban találod az oldal láblécét (FOOTER_TEXT_BODY) és a 304. sorban az üdvözlő szöveget :
define('TEXT_GREETING_GUEST', 'Üdvözöljük kedves <span class=''greetUser''>Vendégünk!</span> <br> <br> <a href=''%s''><u>Bejelentkezéshez kattintson ide</u></a>. Ha még nincs jelszava <a href=''%s''><u>itt regisztrálhatja magát.</u></a>');
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Szerkesztve]< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
DiabloCorsa
őstag
ricco!
Ahogy Belba írta ez a nyitó oldalon megoldható üdvözlő szöveg, melyben tetszés szerint kép is lehet.
DE ez csak a nyitó oldal. Általában többi oldalon a feltett termékek képei látszanak. Ha fekete a háttér, az biztos valakiknek tetszik, de a beillesztett képek nehezen láthatók
Ha pedig eladni szeretnél, a Vevők igényeihez kéne igazodni. A linket tartalamazó szöveg szinte láthatatlan stb..
Van még ott csinálni való....Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Bubukain
senior tag
válasz DiabloCorsa #2629 üzenetére
És azt hol tudom megtenni?
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2632 üzenetére
Igen, ez tényleg így van : Ricco-nál a Föoldal szövege fekete-hátterű (tényleg elég nehezen olvasható) de amennyi a boxokból látszik, én úgy látom, hogy a termékoldalainak háttere világos színű lehet.
=======================================================
Figyeljetek !
Most az az ötletem támadt, hogy mi lenne, ha több stylesheet.css-t csinálnék (egyikben pl. szürke a boxok fejléce, másikban kék, harmadikban piros, stb....) és egyszerűen csak cserélgetni kellene, mikor más skint szeretnék???
VAGY : lehetne egy kis programmal (amit persze én nem tudok megírni, de egy hozzáértőnek ez gyerekjáték lenne) akár gombnyomással vezérelni és cserélni a skineket!
Ez már jobb megoldás lenne, mert pl. a [Kék skin] gomb egyszerre aktiválná a kékszínt tartalmazó stylesheet.css-t és a kékszínű corner_xxxx.gif képfájlok cseréjét... (shop/images/infobox mappában)
A [Piros skin] gomb esetleg már a gombokat is lecserélhetné a skinhez illő piros gombokra...
Persze, ehhez előre be kellene rakni a piros (magyarfeliratos!) gomb-csomagot a megfelelő mappába.
Na, mit szóltok az ötletemhez???
Lehet, hogy erre van is valamilyen megoldás már az osCommerce oldalain, csak meg kellene keresni.< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
vakondka
őstag
Ez jó ötlet és biztosan nem is nehéz a programot megvalósítani...
...viszont elkészíteni a stíluslapokat, gombokat, grafikai elemeket...na az eltart egy darabig
Esetleg annyival lehet egyszerűsíteni, hogy nem grafikus gombokat használunk
(mint én a [link] oldalon), hanem css gombokat,
így a gombok színét css-ből lehet állítani viszonylag egyszerűen.https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Belba
őstag
válasz vakondka #2635 üzenetére
A megfelelő színekhez a hozzáillő grafikus-gombokat elkészíteni = csak egyszer kellene!
Lehetne néhány alapszínnel egészen változatos lehetőségeket létrehozni :
- világosszürke (ez az osCommerce alapszíne)
- sötétszürke
- kék (ez olyan középkék lenne)
- sötétkék
- zöld (szép mohazöldre gondolok)
- piros
- bordó
- rózsaszín
- narancssárga
- sötétsárga
- barna
- most több nem jut eszembe...
A corner_xxxx.gif sarkocskákra lehetne még apró arany csengőt vagy fenyőágat (karácsonyra) vagy kis hímestojást (húsvétra) illeszteni!
Ezt hozzárakva a piros vagy zöld vagy sárga skinekhez máris lehetne ünnepi oldalunk!!!!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
DiabloCorsa
őstag
Belba!
Megoldás elég(!) egyszerű. (Talán meg is csinálom hétfőre.)
Tehát: lehet nyelvet választani a vevő oldalon. A különböző nyelvekhez különböző gombok a nyelvi könyvtárból jönnek.
Klónozni lehet az alábbi módon: azonos tehát magyar nyelvű gombok készülnek különböző stilusban és a nyelv váltásnál tulajdonkép nem nyelvet váltunk, hanem az áruház stilusát.
Tehát minden könyvtárban magyar nyelvű php-k vannak, de különböző gombok és stilus.
Ehhez csupán a syles.css-t is a nyelvi mapába kell tenni és megadi a programnak, hogy ott van.
Aztán azért még van gond a háttérben.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
DiabloCorsa
őstag
válasz Bubukain #2633 üzenetére
Bubukain!
A general.php és funkcion könyvtár tartalmazza az áruház működést meghatározó függvényket. Ott lehet átírni úgy, hogy ne omoljon össze az áruház, mert annak átírása minden másra is hatással van. Demo (és gumis) árzházaimban már ilyen, igaz nem látszik, mert csak 1 vevő van a demoban. Feltöltöm a ''telefonkönyből'' vevőkkel, hogy majd lásd a különbséget.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
ricco
csendes tag
válasz DiabloCorsa #2632 üzenetére
Kösz a vállaszt Belba!!
Igen, van még mit csinálni rajta. Akkor kezdtem el vele foglalkozni komolyabban mikor a hsz-t irtam.
Sajnos ez a narancssárga fekete dizájn céges profil, igy kéne maradni. Mivel a kategóriák háttérszine fehér, ott tök jól látszik a szürke betü, de a css file egy csomó más helyen is megváltoztatja. (Több van egy kategória alá rendelve?)
A boxok háttérszinét hol tudnám megváltoztatni? most jelenleg fehér, ha mindnenhol átalakithatnám egy szürke árnyalatra, akkor az egész oldalon egységesen mehetne a narancssárga betüszin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igazából szerintem az is nagy segitség lenne ha Vakondka oldalán (ami nagyon jó )
leirni hogy a css file melyik beállitása mit módosit. Én pl csak hosszas kisérletezgetéssel tudom csak elérni hogy megváltozzon valaminek a szine, és rá kétórával jövök csak rá hogy máshol is változott aminek nem is kéne
[Szerkesztve]Ne fuss! Ne fuss! Ez az itélet...
-
vakondka
őstag
Van firefox-od?
Töltsd le hozzá a web developer toolbar-t
itt kiválasztod, hogy css, azután View Style information.
Ahová viszed az egeret, alul a státuszsorban kiírja, hogy melyik css rész tartozik hozzá
Egyszerű, de nagyszerű !
Ja, és a lényeget majdnem kifelejtettem !
Van benne egy olyan, hogy Edit CSS !
itt változtathatod a CSS-t és rögtön látod az eredményt, hogy ''mi lenne ha'' ezt erre írnám át... szuper !
[Szerkesztve]https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Belba
őstag
Ricco!
Nekem van egy tökegyszerű kis programom : ColorSpy v2.0 ingyenes!!!!
Innen letöltheted : [link]
Amire ráviszed az egeret, annak PONTOSAN kiírja a színét.
Én úgy csináltam a skin-módosítást, hogy :
- megkerestem azt a részt, amit változtatni akarok és megnéztem a kiírt színkódját...
- valahol kerestem olyan színt, AMIRE szeretnék változtatni és azt a színkódot is feljegyeztem...
- megnyitottam a stylesheet.css-fájlt és a keresőbe beírtam az eredeti színkódot (ahol ezt írta ki, ott mindenhol átírtam a cserélendő színre)
Ha a boxok fejlécén is akarsz színt változtatni, akkor uyanolyan színre kell átszínezned a corner_xxxxx.gif képfájlokat is (ezek a boxok kis sarkai).
Igaz, én csak a boxok fejlécét színeztem át, de olyan tökegyszerű volt, eddig nem is hittem volna.
Biztosan a háttereket is át lehet színezni ugyanilyen módszerrel.
(Az eredeti fájlokat előbb MENTSD EL!!!!)< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
DiabloCorsa
őstag
ricco!
Ez igazán egyszerű, az alapvető programozási ismeretek esetén.
Pl. ami úgy kezdődik, hogy
.TR az sorra vonatkozó stílus.
Ami
.TD a cellára vonatkozó stílus.
A html-ben mindig bele van írva a class= után, hogy melyik sílust hívja meg. Természetesen egy stílus sok helyen van, ha átírod mindenhol megváltozik.
Ha egyéni stílust készíted és azt hívod meg, akkor az csak ott lesz olyan, ahová beírtad.
Pl. itt egy sor
<td class=''pageHeading''><?php echo HEADING_TITLE; ?></td>
Ez a class után írt pegehading stílust hívja meg.
Abban a php-ben, ahol változtani szeretnél új sílust kell felvenni és azt beírni a class után.
A box stílus ezekben található a css fájlban:
.infoBox {
}
.infoBoxContents {
font-family: Verdana, Arial, sans-serif;
font-size: 10px;
}
.infoBoxNotice {
background: #FF8E90;
}
.infoBoxNoticeContents {
font-family: Verdana, Arial, sans-serif;
font-size: 10px;
}
Bonyolítja a kérdést, hogy a class szó nem szerepel a php-kben. De a stílus neve igen.
$info_box_contents = array();
$info_box_contents[] = array('text' => BOX_HEADING_ADVSEARCH);
new infoBoxHeading($info_box_contents, false, false);
Szóval, a programozás csodás tudomány és nagyon nagyon sok munka míg valami a monitoron kedvünk szerint átalakul..............Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2637 üzenetére
Úgy kellene, hogy minden nyelven azonos legyen a skin (pl.piros), csak pl. a német oldalon német gombok jelenjenek meg, a magyar oldalon meg magyar gombok...
A nyelvi könyvtárakban el lehet választani a különböző skinekhez tartozó gombokat (gondolom én) xxxxx1.gif vagy xxxxx6.gif megnevezéssel...< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
DiabloCorsa
őstag
Ezt alap állásban tudja az oscommrece, ehhez szinte nem kell csinálni semmit.
Nézd meg demo áruházam és válts angol nyelvre a vevő oldalon.
Meg van a contri, ami a nyelvi könyvtárból olvassa a stílust.
Ez én áruházam egyedi, azt nehéz átszinezni, de bizonyára sok helyen működne:
http://www.oscommerce.com/community/contributions,1464/category,all/search,stylesDiablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Bubukain
senior tag
válasz DiabloCorsa #2638 üzenetére
A general.php egy helyen tartalmazott ASC és DESC szöveget, de azt hiába cseréltem fel nem változott semmi.
title=''' . tep_output_string(TEXT_SORT_PRODUCTS . ($sortby == $colnum . 'd' || substr($sortby, 0, 1) != $colnum ? TEXT_ASCENDINGLY : TEXT_DESCENDINGLY
Az admin alatti general.php nem tartalmazott ilyen sort. -
DiabloCorsa
őstag
válasz Bubukain #2646 üzenetére
Bubukain!
Az első válaszomban írtam: az alapértelemezett ASC-t.
Ha nincs meghatározva, akkor ASC lesz. Ahol változtatni kívánsz, oda be kell írni DESC.
Az úgy túl egyszerű lenne, hogy az ASC-t DESC-re cseréljük.
Ezért nem olyan egyszerű.
Minden meghatározás nélküli lista ABC és szám szerint növekvő.
Ahol mást akarsz, oda be kell írni.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
csipkeSK
csendes tag
SZiasztok
Megint akadt egy problemam . A Vevőszolgalat reszben amikor irhat nekunk a oldalunk vendege, miutan megirta uzenetet a folytatas gombra kattintva ez a hibauzenet jelenik meg egy ures oldalon:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...............catalog/includes/languages/magyar/contact_us.php:33) in ...............catalog/includes/functions/general.php on line 33
Folytatas gombra kattintva gondolom vissza kellene lepnie a fooldalra, vagy valami uzenetnek kellene megjelennie arrol hogy hozzaszolasat tovabbitotta a rendszer.
Szerintem.
Mit kell tennem? Tud valaki segiteni
Koszonom -
Bubukain
senior tag
válasz DiabloCorsa #2647 üzenetére
Na erre szoktam én mondani hogy tudod mit nyuszika b@zd meg a létrádat.
Gondolom tetszik neked ez a segítek is meg nem is hozzáállás, ezért alkalmazod.
Nyilván ha tudnám hogy mit és hova kell beírni akkor nem kérdeztem volna meg a fórumon.
Úgy gondolom hogy amit kérdeztem azt elég világosan megfogalmaztam, de sajnos csak folyamatosan kitérő választ kaptam.
Kérlek hogy ha legközelebb nem akarsz válaszolni akkor inkább ne tedd, mint hogy mellébeszélsz.
Köszönöm az eddigi segítségedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest