- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2148 üzenetére
BINGÓ!!!!!!
Tökéletes!
Kinn is látszik, benn is tudom szerkeszteni... Isteni!
Ekkora komfortról nem is mertem álmodni!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2150 üzenetére
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2148 üzenetére
customers1.php letöltve... kicsomagolva... feltöltve hozzám...
... ÉS TÖKÉLETES!!!!!!!
Szuperpasi vagy!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2150 üzenetére
Eljárom neked hálából a HULA-HULA táncot!
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz vakondka #2144 üzenetére
Szia Vakondka!
Bocs, az előbb nem volt időm válaszolni, de láttam a beírásod.
Olyan aranyos ez a Kis Vakond!
Egy csomó képét begyűjtöttem, de ez a legjobb.
Hű, erre a magyar telepítőre nagy szükség lenne, mert én még mindig (1,5 év után is) naponta bukkanok valami barom szövegre, ami tök érthetetlen a mostani fordításban.
Sokan fogják áldani a neved, ha kész lesz!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2155 üzenetére
Valami mégsem egészen jó, mert ha a Vásárlók idő szerint listában egy névre kattintok, akkor átugrik a customers.php-ra az egész!...
(Nem az átnevezés hiányzik belőle?)
Nézd meg!
=========================================================
OK! Csinálom az orders.php-t...
[Szerkesztve]< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2155 üzenetére
A telefonszám alatt van egy Megjegyzés rovat, de akinél van beírás a megjegyzésbe, az itt (még) nem jelenik meg.
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2158 üzenetére
Szép álmokat!
Tényleg jó sokáig feltartottalak...
Biztosan már fáradt is vagy.
Nagyon köszönöm a segítségedet, írtó rendes vagy!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
DiabloCorsa
őstag
Ezt az orders.php-t hagyd fenn, mert már benne van az alján szerkesztés.
Csak a filenamest és hungarian..php-t kell megcsináldod,az orders.php módosítást nem, a rendelés szerkesztéshez!!!
Gyorsan töltsd le az orderedit.zip-et, mert törlöm onnan a mai termést!
[Szerkesztve]Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2158 üzenetére
OK!
customer1.php = TÖKÉLETES!!!!!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2161 üzenetére
Rendben!
Az orders.php marad.
Letöltöttem az orderedit.zip-et.
Elleszek itt az éjszaka...< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2164 üzenetére
Rendben, letöltöttem és máris cserélem.
Szép álmokat!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz vakondka #2166 üzenetére
Az is jó nagy meló és sokaknak lenne szüksége rá!
Azért ebben olyan szakszavak vannak, ami egyszerű angol tudással nem mindig érthető.
Ráadásul te pontosan tudod, miről van szó, így érthetően le tudod írni.
Elküldhetnéd az osCommerce-hez!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #2164 üzenetére
Hello Diabló !
Küldtem privit, léci olvasd el, addig nem csinálok semmit!
Sokmindent meg tudtam csinálni, de a leglényegesebbet sajnos nem (admin/orders.php módosítás és csere)...
A Megrendelő-szerkesztése = SZUPER!!!!
El sem hiszem, milyen könnyű dolgom lesz ezután!
Még új terméket is tudok beszúrni és milyen könnyedén!
=======================================================
Most jöttem rá, hogy a Vásárlói oldalon működő (és szerkeszthető!) Megjegyzés oszlopban tudom vezetni a Vevők bónuszpontjait is!!!!!
- Akinek bónuszpontja van, annak az aktuális számát ITT fogom vezetni (pl.: +75 pont)
- Akinek tartozása van (visszapostázás miatt) annak itt vezetem majd (pl.: -500Ft)
- Akinek tartozása van felénk, annak nem vezetjük amúgy sem a jutalom-pontjait!
Ezzel megoldva a bónuszpontos problémám is!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
vakondka
őstag
Elkészült a magyar telepítő a webáruházhoz, ki vállalkozik a tesztelésére ?
Éles rendszeren NE próbálja ki egyelőre senki !
A háttérben készül egy telepítési útmutató is, egyelőre nem teszem ki menüpontként,
de bele lehet nézni, ha valaki elakad, vagy bizonytalan a kezdeti lépéseket illetően.
Link: [link]https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
meszi9
csendes tag
A problémám a következő: Nem jeleniti meg a termékek képeit az oldal... admin oldalon mikor csinálom a terméket és feltöltöm hozzá a képet akkor se jelenik meg... és ki irja azt is h warning_no_file_uploaded. Hogy lehet ezt a problémát orvosolni ?
-
meszi9
csendes tag
válasz DiabloCorsa #2171 üzenetére
webeditor.hu/webaruhaz nézd meg
-
meszi9
csendes tag
Megnézted az oldalt ?
-
DiabloCorsa
őstag
meszi9!
Ott a telepítés teljesen rossz, vagy félig van készen.
Több ilyen jön be:
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-6, 6' at line 1
Amíg csak 1 ilyen van az áruzház nem működik. Lépj kapcsolatba a szolgáltatóval, mert verzió összeférési (MySQL server version ) probléma van.
Mikori verzió az oscommrce csomag?Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
meszi9
csendes tag
válasz DiabloCorsa #2175 üzenetére
nemtudom hogy mien verzio én csak a designt csináltam
-
meszi9
csendes tag
E hogy tudok egy másik verziot felrakni hogy ez a design megmaradjon ?
-
DiabloCorsa
őstag
Nem tudom honnan van ez a design. Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy az admin oldal nem működik, ha jó a design.
Pl. a kép feltöltést nem a design rontja el. A tmp könyvtár helyét már kijavítottam, /tmp/ volt, ami rossz. A jó /tmp .
Pesze meg kéne nézni meg van-e és hol.
Adsz ftp hozzáférést? Mert ahol kéne lenni, ott nincsen tmp könyvtár.
A nélkül pl. semmi nem müködik.
Mint látod.
Az admin könyvtárban és kéne lennie tmp könyvtárnak, ott sincs.
Mivel az a verzió rosszul van felrakva, először meg kéne javítani ezt.
-
vakondka
őstag
válasz DiabloCorsa #2173 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy e-mailben küldöm el a vállalkozó szelleműeknek a telepítőt.
Akkor kellene letölthetővé tenni ha másoknak is OK, mert nem szeretnék hibákat hagyni benne
A kérdés, hogy egy komplett csomagot tegyek majd fel (vagy küldjek most el), vagy csak azokat a fájlokat, amiket felül kell írni ?
Én freeweb-en teszteltem és működik.
A teszt során felmerülő problémákat és a megoldásukat beleírtam az útmutatóba (ami félbe volt hagyva), ez alapján már teljesen végig lehet csinálni a telepítést, persze a beállítások nincsenek benne.
Egyébként nincsenek változtatások a programban, csak le van fordítva a telepítési folyamat szövege...kivéve a bemutatkozó szöveget az elején, mert az nem igen volt fontos...
[Szerkesztve]https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
meszi9
csendes tag
Azt ugy megtudom csinálni hogy felrakok egy másik verziot ha igen akkor a jelenlegi designt hogy tudom oda átrakni, amugy csináltam egy tmp könyvtárat az admin mappába... az úgy jó ?
-
meszi9
csendes tag
elküldtem a dolgokat privátba...
-
DiabloCorsa
őstag
Megcsináltam a 2 tmp könyvtárat, de az átribútum beállításához ftp kell. Az images könyvtárba nem lehet semmit feltölteni, mert írásvédett.
Ha valaki áruház telepítésbe kezd:
1 Nagyon figyelmesen olvassa végig a telepítési útmutatót.
2. Legyen középfokú számítástechnikai ismerete.
Vagy bizza meg a szolgáltatót. Kb. 100 ezerért teljesen jól beállítják, a választott designel.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
meszi9
csendes tag
válasz DiabloCorsa #2182 üzenetére
én fel tudtam tölteni az images könyvtárba dolgokat
-
meszi9
csendes tag
válasz DiabloCorsa #2183 üzenetére
köszi
-
meszi9
csendes tag
Sikerült valamit csinálni rajta ?
-
vakondka
őstag
Fent van a HoST-on a módosított telepítő, aki akarja kipróbálhatja. [link]
Ha valaki működési (vagy fordítási) hibát talál, szóljon bátran, megköszönöm.
én is hibázhatok és nem vagyok egy ''native speaker english''
A főoldalon van egy telepítési útmutató és az első telepítés menüpontban pedig a letölthető magyar telepítő csomag (ez csak az install fordítása, nem egy teljes csomag !)
-
DiabloCorsa
őstag
meszi9!
A rendszer tökéletes, a szolgáltatonál van a baj, ahogy már írtam. Feltelepítettem ide: [link] http://www.pasztoy.hu/webaruhaz/ tökéletesen működik. Szerkeszteni és képet feltölteni is lehet.
DE csomó dolgot meg kéne tanulnod az árzház működéséről.
1. Nem létezhet termék Termék modell/cikkszám nélkül
-
meszi9
csendes tag
válasz DiabloCorsa #2190 üzenetére
Látom, és ha egy másik verziót szeretnék felrakni akkor ezt a designt hogy tudom átrakni ?
-
Bonasera
tag
Sziasztok!
Nagyon hálás vagyok ennek a fórumnak, mert a ti segítő hozzászólásaitokkal feltettem a webáruházat /pár éjjelem ráment.../ és most próbálom feltölteni áruval. Nekem is nagyon tetszik DiabloCorsa féle módosítások, bár már ott tartanék, hogy áttudjam írni, remélem ha elakadok akkor segítetek
Most, hogy töltögetem fel az árukat /kb lesz majd több ezer.../ akkor vettem észre, hogy hiába írom növekvő sorrenbe pl: sablon 20db, sablon 50db, sablon 300db, össze-vissza helyezi el, így:
[moderálva]
biztos van erre valami megoldás, csak én még nem jöttem rá az éjjel....
Bárminemű segítséget szívesen veszek, ha van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám egyszerűsíteni a feltöltést, mert nagyon sok féle termék van és sajna általában csak éjjel van időm csinálni... [moderálva]
Üdv mindenkinek:
Bonasera
/hogy kell ide képet beszúrni? juj de gáz....., hogy nem tudom, mert látom nem jelenik meg/
[Szerkesztve] -
Grandpenge
csendes tag
sziasztok!
Árulja el valaki aki tudja, hogy hogyan lehet a terméknevek karakterszámát nagyobbra állítani, mert sajna nálam néhol kevés az a kb. 40 amennyit alapból be tudok úgy írni, hogy nem veszik el a vége.
Köszi -
vakondka
őstag
válasz Grandpenge #2193 üzenetére
Ha a termék megnevezésére gondolsz, akkor a phpmyadminban tudod módosítani a products_description táblában.
Itt válaszd ki a products_name mezőt és a gyári (varchar64) értékről változtasd meg, mondjuk varchar (128)-ra így 128 karakter fog benne elférni....
...kérdés, hogy az admin felület korlátozza-e a bevitt szöveg hosszát, mert akkor máshol is módosítanod kell, de elvileg így is jó lesz.
Ilyen hosszú egy terméked megnevezése ? Nem lenne érdemes egy rövid elnevezést kitalálni, a többit pedig beírni a termék leírásához ?https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
DiabloCorsa
őstag
válasz Grandpenge #2193 üzenetére
Grandpenge!
Bírd ki holnapig.
Bonasera!
Hívj fel telefonon, vagy holnap este hatra legyél nálam. Grandpenge is jön.
messzi9!
Kipróbálom én neked holnapra.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Belba
őstag
válasz Bonasera #2192 üzenetére
Szia Bonasera!
KÉP :
Úgy tudsz ide képet elhelyezni, hogy először is a weben kell legyen a kép (én a Képtár-oldalon tárolom a sajátjaimat)...
Ha felraktad a netre a publikus, mindenki által látható képeidet, akkor ott kimásolod a linkjét és itt bemásolod a ''Kép'' ablakba...
Vigyázz, hogy nehogy 2x szerepeljen az ablakban a http:/ beírás (mert alapból ott is van, meg te is odamásolod a te linkeddel együtt).
========================================================
ÁRUK SORRENDJE :
Na, nekem ez volt a legfőbb gondom, mikor keresni kezdtem hozzáértő embereket és végül itt kötöttem ki!
Én sem tudtam, hogyan tegyem a Főoldalon olyan sorrendbe a cuccaimat, ahogy én szeretném, és ne a feltöltés sorrendjében legyen....
Aztán itt a fiúk segítettek : az adatbázisban (products táblázat) kell megváltoztatni a feltöltési dátumokat!!!!!
Én is elájultam, MENNYIRE egyszerű - így utólag...
Szóval amit október 12-én töltöttél fel, azt egyszerűen dátumozd át ott a táblázatban és így tudsz variálni a sorrenddel, hogyan jelenjen meg a főoldaladon a sok cucc!
(Nem enyém az érdem, én csak tovább adom, amit én is itt tanultam!)
Ja, és a FELTÖLTÉS : a fiúk biztosan az FTP-n való feltöltést fogják javasolni, ha sok a terméked...
(Nekem elég kevés, én darabonként és Admin-oldalon szoktam.)
============================================================
Klassz a webshopod, már meglestem!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz Bonasera #2195 üzenetére
Képzeld : mióta felraktad az első képet (vagy csak próbáltad) azóta, mikor megnyitom ezt az oldalt ezt látom :
Valahova oda tetted az ide feltöltött képet, ami nem publikus, ezért kéri a rendszer a hozzáférés jelszavát... EZÉRT nem jelenik meg itt a kép!
(Te ezt nem látod, mert te biztosan be vagy lépve a webshopod admin-oldalára.)< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
vakondka
őstag
válasz Bonasera #2192 üzenetére
Szia,
Azt hiszem hibás a css fájlod, (/shop/stylesheet.css) mármint gondolom nem szándékosan írsz fehér háttérre fehér betűkkel ?
Ugyanis most emiatt nem látszik az egész felső navigációs sáv.
(jelöld ki egérrel és meglátod...)
Szóval a css fájlodban van egy ilyen sor:
TR.headerNavigation {
BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%
}
Szerintem ez az egész úgy ahogy van nem jó, de ha így akarod hagyni, akkor legalább írd be a sor végére, hogy pl: background-color:#ffcc00; (persze más színt is használhatsz...)
Tehát így fog kinézni:
TR.headerNavigation {
BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%;background-color:#ffcc00
}
ui:keress egy moderátort a fórumban és szedesd ki azt a sort ahol a képre hivatkozol, mert így tényleg gáz...köszönöm mindenki nevében...
-
Bonasera
tag
Köszi Belba!
A képfeltöltősdire közben rájöttem, mindjárt kipróbálom a sorrendberakást is.Az árufeltöltéssel kapcsolatban most beszéltem diabolocorsaval. Az alapanyagokból, még nincs is annyi féle, de például rengeteg díszítőanyag van,/csillámporok, stb.../ különböző színekben, ezeket még lekéne fotóznom... szóval elfogtartani egy ideig.
Én is megnéztem a te lapod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest