Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bonasera

    tag

    válasz Belba #2223 üzenetére

    Szia Belba!

    Látom a fórumon a beírásodat, na épp ezért kell suliba járnia most nálam mindenkinek, hogy meglegyen a szakirányú képesítése, mert nem csak az az előírás egy üzletnél, hogy ott valaki eladjon valamit, hanem hogy szakirányú képesítése is legyen. ugyan ez a helyzet a webshopnál amiket leírtál /nálam épp most van folyamatban a minisztériumi engedélyeztetés kb. 45 napot mondtak a csomagküldő szolgáltatáshoz/, ha nem az is feltétele, hogy aki üzemelteti annak kereskedelmi végzettsége legyen! Én speciel 16 éve vagyok kereskedő vállalkozó,/az nem elég, ha a vállalkozóimon rajta van az internetes kereskedelem, plussz kellenek az engedélyeztetések,stb..na most ha nem én kezelem a webshoppot, hanem megbízok valakit és az nem kereskedő végzettségű akkor engem büntetnek meg! Ez ugyan olyan baromság mint a parkolóhely biztosítása...
    Nem tudom mit gondolt az aki ezeket az okos dolgokat kitalálta, talán azt hitte ebből pikk-pakk mindenki meggazdagodik és akkor bekeményítünk, majd jól beszabályozzuk és jól megbüntetünk mindenkit aki nem szabályosan nyit webáruházat??
    Vajon azok a cégek akik hirdetik, hogy ''Nyisson nálunk web-boltot percek alatt'' azok tisztában vannak ezekkel a jogszabályokkal és felhívják a kedves ''web-shop bérlő'' figyelmét erre? mert szerintem nem, sőt, nagyon kevés cégnél látom kiírva a csomagküldési engedélyszámot, amit kötelező feltüntetni a weblapon egy üzemelő webshopnál!

    Üdv mindenkinek!

    Bonasera

Új hozzászólás Aktív témák