- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sampe
aktív tag
nah, írtak fb-on!
"Electronic Arts Magyarország Szia János! Kérjük, hogy próbáld meg telefonon elérni az EA terméktámogatást: +36 1 50 595 50"
Győzelem!
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
Hunork
veterán
Mondtam, hogy telefon lesz belőle! És hétfőn majd segítenek is, legalábbis én biztos vagyok benne!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Winne
nagyúr
Szeretnék egy olyan contact mailt, ahol sos-ben válaszolnak. Lehet angol is. Ty
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mardel
őstag
Én a Halloween akció feltételeit linkeltem.
Magyarországra nem vonatkozik az akció, azért nem tudod megvenni fél áron.
*OFFER EXPIRES 4th NOVEMBER 2012 23.59 GMT. FOR RUSSIA, POLAND, UK, IRELAND, DENMARK, FINLAND, SWEDEN, NORWAY, SPAIN, BELGIUM, ITALY, THE NETHERLANDS, PORTUGAL, BRAZIL, MEXICO OFFER ENTITLES CUSTOMER TO A 50% DISCOUNT ON PURCHASES OF SELECTED TITLES.
Majd ha látsz benne Hungary-t akkor szólj.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
Hmm.
Most próbáltam és tudtam vásárolni fél áron.
Mivel eddig origin oldaláról nem vásároltam lehet a bankkártyás vásárlásnál lévő "Payment Nickname" opció zavart meg, mert azt én szokásos becenévként értelmeztem, közben oda a kártyatulajdonos neve kell.
Gondoltma ez is olyasmi, hogy akinek több kártyája is vna az el tudja menteni egy kitalált néven a kártyaadatokat, láttma már ilyet. Egy egyszerű Card Holder's Name célravezetőbb lenne Nickname helyett.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Winne
nagyúr
válasz csaba951 #2314 üzenetére
Ez egy vicc tényleg, már egy jó napja szarakodok azzal, hogy egy áruért fizethessek és megkapjam. Lassan olyan ez, mint 30 éve, amikor egy Trabantért meg egy Ladáért sorba kellett állni hónapokig...
3 accra próbáltam venni 3 különböző kártyával plusz paypallal is, nincs egy normális contact email, ahova tudnék írni, csak a sok hülye faq, meg gyik...
-
Winne
nagyúr
Veronica:
Thanks. Please give me a moment to check on your account.Veronica:
Thanks for patiently waiting. I saw three records of your order attempts. Two of them are on Risk status, the other one on Pending Payment.Veronica:
Your order is currently under review. For your protection as a customer, we review some orders to ensure accuracy and check for fraud. Once the status changes on your order, you will receive an email. You can also view your order status on Origin.comVeronica:
It means that your order is currently being reviewed.Veronica:
The other one is on Pending Payment. This status typically means that we are waiting on receiving funds from the customer's financial institution, although it is also used as a placeholder status for pre-orders and items on backorder.Veronica:
I'm sorry about this. I think you need to contact your bank first.Veronica:
I understand but since the system tells us that it needs to be reviewed then there is nothing we can do. I really suggest that you contact your bank first because they know more of your financial matters.Veronica:
I apologize but even if you give me your card number and I do the order for you, I will still get the same issue.Ebben benne van az egész szánalom...
-
Agyzuzo
addikt
Milyen bankkártyákkal próbáltad? Én ugyan nem BF3-at vettem, hanem mást, de nekem AXA-s kártyával elfogadta az akciós árat, igaz csak másodjára (először nekem is authorization failed-et írt).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Winne
nagyúr
válasz Agyzuzo #2318 üzenetére
CIB, OTP és haveromé, azt nem is tudom melyik, plusz kétféle paypallal is. Ha meg tudod esetleg venni nekem az adot accra utalom is a lóvét azonnal. Én speciel CIBes vagyok. Az én kártyámmal nyáron négy darab premium csomagot is vettem, haverom is folyamatosan vásárol, az övét sem fogadta el...
-
csaba951
veterán
1) Hm. Mégis lehet gift-elni Origin-en? Van rá külön faq is, de nem jelenik meg ez a funkció a fizetésnél sem a kliensben, sem a böngészőben.
2) Az Origin-es e-mail címed és a használni kívánt PayPal számla e-mail címe pontosan ugyanaz volt?
3) Steam is kényes arra, ha valaki majdnem minden vásárlásánál másik bankkártyát ad meg, még akkor is ha semmi baj nincs a kártyaadatokkal. Ekkor mindenképpen vizsgálatot rendelnek el.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz csaba951 #2320 üzenetére
A paypalos mailem természetesen nem az, mert nem magamnak akarom megvenni, giftben meg nem megy. Steamen ha akarok vásárolni, akkor tudok, nincs semmi extra hozzá, itt meg már egy napja vergődök rajta, hogy költsem a pénzem és nem tudom. Ha ezt tudnák feljebb EA-nál szerintem hullanának fejek.
Ha meg nem paypallal vásárlok, akkor a sima mastercard-nál nem kér semmi plusz infót, se mailcímet. Feladom.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, kaptam crysis 3 alpha kulcsot, amihez origin kell.Eddig még nem volt telepítve a gépemen, letöltöttem a hivatalos oldalról, telepítés elindít, végig megy, közben frissíti is magát, majd ha végzett ott van a parancsikon az asztalon.
Ha rákattintok, akkor azt kérdezi, hogy törlöm-e, mert a helye megváltozott, ha bemegyek az origin mappába ott csak az origintmp.exe van, ami nem indul el, ha újra elindítom a telepítőt, akkor azt mondja, hogy már telepítve van, ha uninstall és újra, akkor ugyanez.A rendszer win 7 sp1 64bit.Ennyire fos lenne ez a program, vagy mit csinálok rosszul?4. újratelepítés megoldotta.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
További remek élmény: ahányszor bmit is csinálok az origin kliensben, teljesen elmegy a net, és áramtalanítanom kell (jelenlegi összeállításom ezt még sosem csinálta).
Upc 25mbites net, 1043nd router, utp-vel kapcsolódik a gép.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
10 éves a Battlefield 1942 így ingyen letölthtő az Origin-ből, mindenki egyedi kulcsot kap, és a Battlefield Veteran programba is bevésődik, így látható a Battlelogban is. Nekem is megvan 2004 óta a játék eredetije lemez tokkal vonóval, de valami gyökér ugyanúgy mint haveromét anno kigeneráltatta, írni is akartam az EA-nak de így megoldva
-
Zirowe
nagyúr
válasz #41133696 #2324 üzenetére
Best buy topicban irtak, hogy ezzel elvileg csak a szinten ingyen letoltokkel lehet jatszani.
-
Agyzuzo
addikt
-
Anonymus X
tag
Edenykének igaza van. Az eredeti játékok topicban linkelték az ezzel kapcsolatos hivatalos oldalakat, ahol le van írva ez. Elvileg nem okoz gondot, mert bárki letöltheti Originen a megfelelő verziót (de gondolom biztos van olyan, aki nem szeretne Origint telepíteni, ha már rendelkezik az eredeti játékkal).
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Gyanítom, hogy az Origin integráció miatt újra kellett írni a netkódot (vagy egy részét), így vesztette el a kompatibilitását a korábbi verziókkal. Egyébként mivel mindenkinek ingyenes, ezért nem lehet nagy probléma.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Hunork
veterán
ááá. nem tudták beintegrálni a ME1-et az Originbe a srácok az ügyfélszolgálaton , mert nekem magyar nyelvű verzió van meg (cd projekt), így a kapható, és kellemes árú DLC sem jön le...pedig a trilógia megvan...de szép is lett volna...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Agyzuzo
addikt
Angol support betette nekem az inglis verzsönt. Kisírtam, mert nem voltam hajlandó magyarul nekiugrani.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Hunork
veterán
válasz Zoli133 #2335 üzenetére
Hát ez nem semmi. Köszönöm a tippet! Pedig azt hittem, hogy a magyar srácok mindent tudnak... legalábbis én elégedett vagyok velük még így is, ezt az apróságot elnézem nekik, végül is egy 2,5 eurós DLC-ről van szó...Agyzuzo: neked is köszönöm, de nálam van egy lurkó, marhára élvezi, hogy mindent ért a játékban, ez mégsem egy agyatlan Fps...(hiába jó angolból, azért itt hosszú szövegek is vannak...)
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Ha DLC-t akar akkor pedig muszáj lesz neki angolul nekiugrani.
A magyarhoz sajnos csak a Bring down the Sky kieg jött ki, az is egy patch-nek álcázva...Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
myke01
senior tag
-
Mardel
őstag
Ez miért baj?
Ehhez még meg kell adnod a 3 jegyű kártya biztonsági kódot, anélkül meg nem ér semmit, a kártyaszámból meg csak az utolsó 4 szám látszik.Ha nem egyedül használod az accod, akkor ezeket a kártyádról is le tudja olvasni ha hozzáfér, ha meg ellopják az accod, azért azt csak látják, hogy mondjuk másik országból vásárolsz, stb.
-
myke01
senior tag
Kösz, ez elég elszomorító , hogy nem törölhető egyedileg .
Írtam egy e-mailt a "privacy adminnak" ,talán rajta keresztül sikerül törölni... -
Mardel
őstag
Mivel ez only usa volt így nem nagyon hallottunk felőle.
-
asb88
tag
Valakinek esetleg van valami ötlete windows 8 alatt normális működésre?
-
Hunork
veterán
Nálam is normálisan működik. Nálam ez a verzió van fent: 9.0.15.65 - 198678. verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest