- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Def26
félisten
Volt már ilyenem. Minden tökéletesen lezajlott, írta is, hogy sikerült a tranzakció. (zavvi.com) Pár nap múlva jött az email a webshoptól, hogy nem tudta levonni az összeget a számlámról tehát törlik a rendelésem. Ez ráadásul egy külföldi vásárlás volt. PS3 -at vettem volna.
Gondolom, ha a pénzügyre ér a megrendelésed akkor majd az orgines Juliska látja, hogy nem volt fedezeted és törli a profilodból a játékot. Pár nap alatt lezajlik ez. Próbáld ki, hogy egy tök nullás bankszámlával is tudsz 1-2 webshopról "vásárolni" aztán amikor a rendszer odaér, hogy az összeget kell foglalni visszadobja a rendelésed hibával.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Sonja
nagyúr
Gondoltam letöltöm megint a ME3 demóját. Nem semmi, milyen gyorsan töltöget ez az Origin. Steam-en ezt el nem tudom képzelni.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
törölt tag
De nem az a lényeg, hogy kap e játékot, hanem hogy a pénz mag befolyik e vagy sem... Ha most meglehet fogni a dellát, miért várnának vele félévet? Arról nem is beszélve, hogy általában amit kifizetsz a digitális disztribútorknak, azt pénzben sohasem látod viszont az esetek 99%-ban... Kivételes eseteket leszámítva.
cskamacska : A pre-order az erről szól...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi a helyzet az Origin kliens felhőjével? Még mindig javasolt kikapcsolva tartani?
-
AtHoS
nagyúr
Nálam is elég intenzíven jövögetett lefelé, szóval nem kellett sokat várni rá.
Viszont vannak érdekes dolgok a Demóban.
Eléggé filmesített a történetvezetés, ami tök jó csak éppen el kellett volna mennem itthonról és szerettem volna kilépni a játékból, amire nincs ilyenkor lehetőség. Szépen meg kell várni míg végigmegy a történeti szál. Néha át lehet ugrani a mondókákat, de a nagyobb részét végig kell nézni ha tetszik, ha nem.
Na persze alt+f4 simán jó volt hozzá, de azért hogy ilyenre nem gondoltak a készítők.
Mondjuk szerencsére shift+f1-el lehet pause-olni a játékot ilyenkor is, szóval ha éppen ilyen történeti rész közben kell rókát kergetni, jól jöhet, hogy ne maradjon le az ember róla.Elsőre nekiugrottam akciós kivitelben, ami egész tűrhető is volt, bár kicsit szokni kellett a kezelést, így 0 perces ME tapasztalattal a hátam mögött.
Másodjára már story módot választottam, ahol lehetett pár dolgot állítgatni a karakterünkön. Igazából itt csak gyorsan belenéztem a játékba, hogy mi is változik, de nem igen vettem észre különösebb dolgot. Bármit választottam az "interaktív" két lehetőségből, ugyanaz történt, mint az akciós végigjátszásnál. Mondjuk a sok duma átugrálása közben pár ilyen "interaktív" választást sikerült úgy abszolválnom, hogy nem is tudtam mi lett kiválasztva, mert mire beadta a választást space-el szépen be is lőttem az alapértelmezett választ. Miért space-re tették a döntést nem értem?
Mindegy. Grafikára nem panaszkodom, egész szépen néz ki a játék. Esetleg néhol túl sok a csillogás, de ezt el lehet viselni.
Az akció benne jól összeáll, a csapattársak megfelelően küzdenek, nem kell őket folyton megmentegetni.
Összességében jó kis pörgős a játék, az átvezető történet, legalábbis amit a demóban lehet látni jó, az aláfestő zene pedig nagyon tetszett.
A karakterek arcjátéka is nagyon jól megvalósított
Spoiler ON
Mikor felugrik Shepard a hajóra és lelövik a másik két járművet, na akkor nagyon szépen eltalált aláfestő zene szól és Shepard arcról minden elkeseredettsége leolvasható.
Spoiler OFFread-only mode on the forum
-
viktor82
őstag
Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha elszeretném adni vagy ajándékozni az egyik játékomat ami az originben van konkrétan a Fifa12-t, tudom törölni a listából és az illető tudja aktiválni a saját origin profiljával?
[ Szerkesztve ]
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
-
Sn[4k3]
senior tag
Egy supportért kijáró különdíjat az EA Hungary-nek, már két hónapja nem sikerült a leveleimre válaszolniuk
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sn[4k3] #1275 üzenetére
A weboldalon írtál nekik? Ha igen akkor most röhögni fogsz de csináld ezt:
Jelentkezz be. Utána oldalt lesz egy olyan hogy:
My cases. Na ott katt az ügyedre, és görgess lefele. Valszeg már válaszoltak, csak mailt nem kaptál. A legutóbbi ügyemnél én is véletlenül láttam meg hogy már válaszoltak a weboldalon, de mailt a mai napig nem kaptam.
Live-Die-Respawn
-
Sn[4k3]
senior tag
És tényleg... Kicsit úgy érzem magam, mint itt 0:50-nél a zöldbörű, vagy 2:18-nál a harcospap. Örök kedvenc videó. Be kéne már fizetni egy WAR gamecardot.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
Szerinted nem vettem volna észre, hogyha bekerül az Origin fiókomba a Battlefield 2 Complete Collection? Elvileg valami kontakthiba van a klasszikus EA profilom és az Origin profilom közöt... átnavigáltak a pogo.com-ra és most trükközgetnem kell egy keveset.
-
Sn[4k3]
senior tag
Ajánlom nekik, hogy működjön... ma már nem idegelem magam ezzel.
-
törölt tag
Azért minden elismerésem az EA-é, hogy abból a dzsuvából (pongó, EA Classic Screen, stb) sikerült egy egységes rendszert kalapálni.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #41133696 #1282 üzenetére
Egységes?! Ha valóban az lenne akkor nem kéne a fogamat szívnom...
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Ez is olyan, mint a steam?
Tehát ahol van a kliens, oda települ a játék?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Sonja
nagyúr
Megvan a SimCity 4 és a kiegészítője, de sajnos egyiket se engedi regelni Origin-be. Viszont ugye a SimCity 4 Deluxe pedig ott van a kínálatban, így megpróbálnám a Support-tal betetetni. Magyarul vagy angolul kell velük levelezni? Hova kell írnom? Köszi!
-
Sonja
nagyúr
Ez a legfrissebb, mert tegnap új Win 7-et tettem fel, így az Origin is új telepítés. Ráadásul, mikor feltettem a klienst, az első indításnál frissítéssel kezdte. Egyébként tényleg van ilyen pont, de jobb gombbal kell kattintani a játékon. Köszi!
Ja, egyébként kaptam egy -15%-os kupont, amit 1 hónapon belül fel kellene használni! Ha kell valakinek, és oda is lehet adni, akkor jelentkezzen érte privibe! Idézem:
"A kupon EA játékokra (azon belül digitális letöltésekre) váltható be és 1 hónapon keresztül érvényes. A kedvezmény a számla végösszegéből kerül levonásra. A kupon előrendelésekre és 1 hónapnál újabb játékokra (illetve az alábbi játékok: Battlefield 3, Sims 3 Házikedvenc és FIFA 2012) nem érvényes."
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz KubanitoS #1293 üzenetére
Fejlődik, és hogyan? Ezt komolyan kérdezem, mert már az EA Downloader is frissítette magát indításkor, a játékokat viszont továbbra sem frissíti automatikusan.
más: Egyébként ha ingyen játékot osztogatnának, akkor ez lenne a világ legjobb onlány játék szolgáltatása? Speaking of which, ezt megtették Angliában(Burnout Paradise-t osztogattak), de a régiós politikájuknak köszönhetően nekünk már nem jutott a jóságukból..
De hogy valami értelmes is kisüljön a hozzászólásomból, ezt akkor meg hogy: So, is Origin "a spyware" or not?
Akkor az Origin tényleg rondom kutatgat a gépünkön, vagy ez valami félresikerült hiba a gépezetben?[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Youri
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz cskamacska #1294 üzenetére
Ha elolvastad volna a hozzászólást, amire válaszoltam, akkor kiderülne miben fejlődött. Ha szerinted az Origin egy spyware, vagy vírus, akkor nem kell használni. Ennyire egyszerű. Magam részéről én nem tulajdonítok ennek nagy jelentőséget.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
válasz cskamacska #1294 üzenetére
Nagyon túl van dimenzionálva ez az "Origin kutakodik a gépen" dolog.
Nagyon egyszerűen meg lehet oldani, hogy megtalálja, ha már van egy bizonyos EA játék telepítve a gépre. Megnézi a registryben, hogy van-e bejegyzése.
És még arról sincs szó, hogy végignézi a registryt, mert elég, ha el van tárolva az Originben az a pár tucat játék, amit magától hozzáad az accounthoz, és akkor gyakorlatilag csak lekérdezi azt a néhány registry kulcsot.
Nem kutakodik a registryben, hanem szó szerint azokat a kulcsokat nézi, melyeket EA játékok hoznak létre. Ha nincsenek meg ezek a kulcsot, akkor nincsenek meg ezek a játékok.
Ennyi. Pont.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
Oh, csak ennyi? Szóval ha bejelentkezek barátom gépéről, ahol fel van telepítve 3 EA játék, akkor azokat simán beregeli az én fiókomba, úgy hogy nem is tudok róla?
Ez gondolom egy kényelmi szolgáltatás akart valamikor lenni, de nem EA lenne a megvalósítója, ha nem qrták volna el. Bezzeg rendes kód aktiválás továbbra sem egyszerű, helyette van hit-n-miss indiai support, meg sötétben bújkáló automata aktiválás.KubanitoS: Öröm és bódottá, vannak végre kategóriák. Saját nincs, de az Steamnek is nyögvenyelősen ment.
Én _nem állítottam_, hogy az Origin kutakodna a gépen(szóval a fanboy közösség most le is szállhat rólam ), nem is tartok ettől, de akkor is problémás ez az automata keresgélés, és aktiválgatás csak úgy a kliens saját szakállára, ezt el kell ismerni.
Amúgy az Origin legnagyobb újítása mostanában pont az, hogy muszály használni bizonyos játékaikhoz.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz cskamacska #1299 üzenetére
Én ilyen esetben csak Steamről tudok nyilatkozni: nekem megvolt a CS:S, HL2, a barátomnak meg még sok minden. Mikor nála bejelentkeztem akkor kijelezte, hogy az a sokminden fel van telepítve, de nekem előbb meg is kéne vennem. ValveCafé-s gépeken detto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest