Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz kalasz #5851 üzenetére

    A GMail hasonlo level szervezesi megoldast hasznal, mint az Opera. Azaz 1 helyen tarolja majd szurokkel/cimkekkel szimulaja a konyvtar strukturat. Mivel nem ugy mukodik, mint a tobbi levelezo rendszer, ezert a hagyomannyos kezelesi megoldasok sajnos nem mukodnek. A tamogatasi oldalon van is rola leiras.
    Minden level [Gmail]/All Mail "mappaban" talalhato, a sima torles csak a cimkeket szedi le rola, de nem torli a szerverrol.
    Ha torolni akarod levelezo kliensbol akkor IMAP modot kell hasznalnod, majd athelyezni a levelet a [Gmail]/Trash mapaba, es onnet torolve ha minden igaz fizikalisan is torlodik a rendszerbol.
    Illetve nem vagyok biztos benne, de mintha legutobb mukodott volna akkor is ha direktbe a [Gmail]/All Mail mapabol toroltem oket.

    Ha nem akarod torlni oket, de nem akarod, hogy allandoan leszedje az archivaltakat is akkor szinten IMAP-ban iratkoz le a [Gmail]/All Mail "mapparol". Ez esetben a torles funkcio, az archivalas opcionak fog megfelelni. Ez mellesleg a level duplazodasi problemat is megoldja.

Új hozzászólás Aktív témák