Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    sziasztok,

    kissé unalmas már ez a "Hirtelen Opera Halál (HOH)" szindróma, ami az jelenti, hogy néhány hetente teljesen összeomlik: elfelejti a jelszavakat, a könyvjelzőket, nem nyitja meg többé a gmailt, a google térképet, nem játssza le a youtube videókat, a logout-ra nem tud belépni, mindig visszadob, a szmájlkat nem tudja kezelni (se megjeleníteni, se kattintani nem tudom őket most sem) stb. egyik napról a másikra produkálja ezen tünetek tetszőleges kombinációit, minden előjel nélkül.
    a operaprefs.ini kitörlése nem segít. ilyenkor fogni kell egy új telepítőt (USB) és beállítgatni az összes általam kedvelt tulajdonságot elölről. (régen erről volt egy listám, 3 oldalas word doksi, ha minden lépést meg akartam csinálni, 2-3 órát is elszöszöltem vele, de ilyen gyakoriság mellett ez már nem éri meg.)

    van ennek valami más gyógymódja, vagy ez a 3-6 hetes életciklus normális jelenség?

    van egy-két funkciója, amiket megszoktam, ezért használom még mindig, de a gmail-t már meg sem próbálom elindítani, azt avant browser alatt használom, másra meg ott a IE. (egyébként a gmail az avant browser alatt, IE 7 motorral olyan, mint amilyen régen volt, ahogy jó volt, a "szuper fejlődés" előtti, csak ilyenkor nincs benne helyesírás ellenőrzés... )

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák