Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #13300 üzenetére

    Passz, valamikor még régebben írták, hogy a Flash után a PDF plugint is integrálják, mert az Adobe-ot nem tartják elég biztonságosnak. Ebből nekem az jött le, hogy az van benne.

    "Akkor ezek szerint szerinted én is egy "&@#˘^˘^##" vagyok, ahogy az összes többi?"

    Tudom mi a különbség a kettő között (egyébként van "collapse" állapota is).

    Attól függ, mire használod. Ha egy menüre, ami mouseoverre átváltozik valami mássá, akkor igen. Ha olyan dolgokra, amiket nem probléma, ha a böngésző akkor kezd el betölteni, amikor a display tulajdonság értéke megváltozik, akkor nem.

    Ettől függetlenül igen, hülyeségnek tartom, mert ha csak nem reklámbizniszből élsz, akkor csak hátrányod származik belőle. Most pedig az Opera is beállt a sorba, tehát lőttek a reklámblokkolásnak. Már csak URL alapján lehet, de úgy nem, hogy szabvány banner méretű bannereket blokkoljon a CSS és el sem kezdődik a betöltődése. Sajnos betöltődik, csak nem jelenik meg. Hát köszi, ki vagyok vele segítve. Pár főverzió múlva ugyanolyan hulladék lesz belőle, mint a Chrome-ból. :((( Már csak azt remélem, hogy addigra a Firefox fejlődik valamit sebesség (programműködés) terén. Ott legalább ilyen alap funkciót még nem tettek tönkre és van CSS selector API az ABP-ben.

Új hozzászólás Aktív témák