Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz F34R #13019 üzenetére

    "FF- formázott stílust is ki tud másolni ha olyan az adott környezet , itt nem lehet látni de Vbulletin-on a képet is egyből beszúrja nem csak az url-jét , vagy pl benyomod a félkövér betűtípust és nem ez lesz belőle"

    Én már találkoztam olyan fórummotorral, ahol Operával(!) is WYSIWYG hozzászólás-szerkesztőbe kapcsolt. Nem tudom IPB volt-e, vagy Bulletin.

    Viszont kapcsoltam is ki azonnal.

    Nekem már az pozitívum, ha beszúrok egy URL-t, vagy szmájlit, akkor azt a hozzászólásban a kurzor pozíciójába teszi és nem a hozzászólás végére, illetve a kijelölt szövegnek az elejére és a végére tesz BBCode-ot, nem pedig a kijelölést törli és kapok egy nyitó és bezáró BBCode-ot.

    Ez utóbbi szerencsére már egyre ritkább, de még azért előfordul. Az SG-n például nem rég javították, hogy Operával is oda szúrja be a beszúrt dolgokat, ahol a kurzor van.

    (#13022) Sk8erPeter: "Konkrétan hol jeleníti meg színesítve?"
    Nehogy azt mondd, hogy nem vetted észre, hogy Opera 11-től eltűnt a http://, https://, ftp:// file:// és társai és színes bizbaszok (angolul Badge) vették át a helyüket. http-nél és mixed contentnél Web-et ír, https-nél EV certificate nélkül Secure, EV certificate-tel pedig Trusted-et.

    Ilyesmi... Szerencsére kikapcsolható. :)

    (#13024) hunfatal: "Az autocompletet senki sem érti, ahogy azt sem értem, hogy miért nem jegyzi meg a textareak tartalmát, de szerencsére mindkettőre van kiegészítő, korábban meg volt userjs, ha jól emlékszem."

    Autocomplete lehetne, de van rá kiegészítő, szóval ne ez legyen már a legnagyobb probléma. Mondok több olyan dolgot, amire nincs kiegészítő, sem userJS, mégsincs.

    Textarea backup azért nincs meg bugos, bonyolult és A.I. kéne, hogy normálisan működjön. Próbáld ki a kiegészítőt például a blog.hu-n. Nem fog működni, mert JavaScriptes textarea van. Azért nem jelenik meg néha a szövegdoboz, mikor szarakszik a szerver.

    Nálam mivel nyitva van az oldalsáv ott van a jegyzetek panel, ott mindent meg tudok szerkeszteni, amit végül el tudod küldeni egy Ctrl+C Ctrl+V mozdulattal.

    Lehet, hogy nem elegáns, de kényelmes és biztonságos.

    A crash kezelés pedig még mindig Operánál a legjobb.

    FF-nél hol visszaállítja, hol nem (bár mióta a pipálgatós megoldás van azóta úgy ahogy stabilnak tűnik, meg már elvileg azt a bugot is javították, hogy ha kikapcsoltam a history-t, akkor nem működött a session restore és még csak nem is szólt erről).

    Chrome-nál is volt pár kellemetlen tapasztalatom, mikor a sárga "Restore" beúszóra kattintva végtelen ciklust kaptam a sárga "Restore" beúszókból, mert ahányszor rákattintottam homokóra 2 másodpercig, majd újabb crash egészen addig, amíg új sessiont nem kezdtem.

Új hozzászólás Aktív témák