-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
Sikerüüüüüüült
A legfrissebb flashtool volt jó hozzá
Nem tetszett neki az előző rom, így leszedtem egy másikat (valamelyik fórumtárs linkelte anno, drive-os) és azzal az 5. flesselés után beindult
Köszönöm a segítségeteket"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak! Lehet hogy buta kérdés de... Lehetséges a telefon gyári belső tárhelyét rom csere nélkül módosítani?
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
-
petya220
senior tag
válasz debianos #6515 üzenetére
Jelentem sikerült
A recovery folyton írogatja, hogy "ÚRISTEN nem lehet mountolni az internal storage-t", de aztán rájöttem.... Hogy nincs is (a 6gigásat raktam fel)Melyik rom készíti a legjobb képeket? kk,lp,mm?
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
debianos
aktív tag
válasz petya220 #6516 üzenetére
Az Android 6.0.1-re épülő CM13-alapú Resurrection Remix ROM-ban van a legjobb kamera app, mert az a Cyanogen által fejlesztett SNAP(nem a playes SnapCamera). Kipróbáltam. Baromi jó. Viszont még maga a rom instabil, sok hiba van benne. Kell még neki egy kis idő. Azután pedig a MIUI kamerája is nagyon jó. ROM-függetlenül pedig a playes Snap Camera HDR Pro. Én is ezt használom.
FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
debianos
aktív tag
Amúgy megjelent a MIUI8 is a HighScreenre. Este lehet megnézem, ha nagyon unatkozom, majd meglátom.
Ha valaki próbálja, akkor írjon róla. LETÖLTÉS
-
petya220
senior tag
válasz debianos #6517 üzenetére
Cm13-at és a remixet is próbáltam, hát igen... Instabil a kamerát nem is próbáltam ._. Android One-n a cm13 kamerája nagyon jó, ez igaz
Én open camera-t szoktam használni, de majd ránézek a snap-ra
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
petya220
senior tag
válasz petya220 #6520 üzenetére
Leszedtem, felraktam és elég érdekes ._. Olyan mintha visszafogná a telefont, olyan lassúcska, de szép ._. Nagyon tetszik ez a kinézet
Szép képeket készít, bár olyan szemcsésnek tűnik, de lehet hogy ez a lencse karcossága miatt van, nem tudom.
Kipróbálok egy cm11-et, azt ha az sem tetszik akkor megy vissza a cm12 vagy valamelyik 6.0"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
jjohn
aktív tag
-
debianos
aktív tag
Igen, én is így gondolom. Viszont várom, hogy a hatost stabilizálják, mert abban eszméletlen a kamera. Nálam nagyon jó képeket csinált. Csináltam egy panorámát, nem akartam elhinni, hogy ez a telefon készítette. Szerkesztés nélkül olyanok voltak a színek, hogy megszólalt szinte.
-
Tusky
csendes tag
Nem látja a Flashtool, a kapott inf filet nem tudom feltelepíteni. Vissza kell küldenem a szervízbe, ezért vissza kéne állítanom a gyári állapotot. Már rég meg kellett volna ezt tennem, mert ez a telefon sok bosszúságot okozott az elmúlt 1 évben. Sokkal több rossz percet szerzett, mint kellemeset az állandó újraindulásaival. Mikor megy, akkor nagyon jó de egyszer csak újraindul. Ilyenkor van, hogy 1-2 órán keresztül csak a folyamatos restart van. Ki tudja már hány fontos dologról maradtam le miatta...
-
petya220
senior tag
Skacok, honnan tudnék a telefonhoz felső hangszórót(nem is tudom hogy hogy hívják... talán beszéd hangszórónak? amit a fülünkhöz teszünk na ) szerezni?
vagy hangszóró nélkül egy hibátlan készüléket mennyiért tudnék elpasszolni? ._. (kell egy Yi )"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hű, eléggé sok nem odaillő cucc van abban a menüben... Gondolom nem túl friss telepítés.
Mindegy, azt nézd meg, hogy mi van a fájlban. Ennek kell lennie: [link] de akár le is mentheted ezt a szöveget egy új akármi.inf fájlba, működnie kell. Az .inf fájlas drivereket a létező összes Windows alatt így lehet feltenni.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Tusky
csendes tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Tusky
csendes tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megpróbálnám egy másik gépen.
Vagy még azt csináld, hogy abban a pillanatban kattints az eszközkezelőben a megjelenő új eszközre miután rádugtad a telót és ott csináld meg a telepítését a drivernek, nem érdekes a közben eltűnő eszköz. Lesz rá kb. 1-2 másodperced miután bedugod a telót a gépre.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
mekkGyver
aktív tag
válasz -ZeeZee- #6493 üzenetére
Egyszer próbáld meg szétszedni, és akkor már látni fogod miről is van szó. Mivel az érintőd halott, veszítenivalód nem nagyon van. Garantálom, hogy utána nem lesz kérdés, hogy mit vegyél!
Nem egy ikejjabútor kategória. Jutub videón a rubikkocka kirakás is egyszerűnek tűnik (van, akinek csak pár másodperc), de aki még nem próbálta, annak elsőre biztos nem sikerül...Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
Tusky
csendes tag
válasz CPT.Pirk #6535 üzenetére
Ezt én már nem hiszem el, úgy látszik sosem fog ez nekem sikerülni...
Rádugom, semmi. USB-t átállítom médiaeszközre, akkor látja (ld. csatolt kép). Rámegyek a frissítésre, kiválasztom a mappát, amiben van az inf file de kiírja, hogy a jelenlegi az friss. Lehúzom, kikapcsolom, elindítom a flashtool-t, be van töltve a scatter fájl és az image is. Rámegyek a Download gombra, leokézom a hibaüzit, rádugom a telót. Pár mp-ig semmi majd elkezd tölteni...
Pedig már nagyon-nagyon szervizbe küldeném, mert nem tudok együtt élni ezzel a folyamatos újraindulással...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akkor kell elkapni az eszközt, amikor áramtalanítás után rádugod a gépre, akkor van pár másodperced kiválasztani az eszközt.
De megpróbálhatnád egy másik gépen is...
-
Tusky
csendes tag
Az a baj, hogy menet közben hallom azt a hangot, amit akkor ad ki a Windows, amikor egy eszközt eltávolítunk. Pedig ez már másik gép...Az eszközkezelőben akkor látszik a teló a "hordozható eszközök" között Zera S néven, ha a telefon beállításában a számítógépes USB-kapcsolat Médiaeszköz(MTP)-re van állítva.
-
petya220
senior tag
MIUI 8 alatt hogy tudom engedélyezni a root jogot?
vagy az aroma installer-ben kellett volna kiválasztani az opciót? ÉS ha ptt, akkor melyik opció? sajnos nem tudok oroszul :c"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
fejesg2
aktív tag
Hát én kiléptem (félig) a dottosok klubjából. Egy Doogee X5 lett az utód, egyenlőre. A dottot megörökölte a nagyobbik kölök, nagy örömére. Azért látogatom még a fórumot, hátha később linkeltek majd egy jól működő 6-os androidot, hiszen jó kis alap ez a telefon. Kár, hogy a fejlesztő magára hagyta...
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
debianos
aktív tag
válasz fejesg2 #6545 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, mert fejlesztője sosem volt a Dottnak. Támogatás meg más téma, mert még a telefon gigászok(Samu,Sony,LG,stb.) sem nagyon támogat két éves telefonokat. Ráadásul a legtöbbre custom rom sincs. Erre meg körülbelül 300. Nehéz felmutatni olyan 2 éves nem ismert telefont, melyre van 6-os android.
Néztem én is a Doogee-t, de élőben a Dott után nekem csúnyácska, nagyon nem tetszik a megjelenése. Ráadásul még megfogni sem lehet rendesen. Ha majd cserélve lesz a Dott, akkor hozok a Telekomtól valamit inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Tusky
csendes tag
Igazából az a legnagyobb gond, hogy nem ismeri fel az eszközt szerintem rendesen a számítógép. 3 különböző gépen próbáltam ki és egyiken sem jártam sikerrel. Amikor elindítom a flashtool progit pár mp múlva átkapcsol töltési üzemmódba. Kész, én ezt itt feladom, nem tudom megcsinálni...
Nincs vki Miskolc vagy Eger környékén aki megnézné? Így nem tudom visszaküldeni szervizbe pedig még 1 évig garis. Ha nem járok sikerrel eladó lesz alkatrésznek...
-
debianos
aktív tag
válasz petya220 #6548 üzenetére
Hát 4pda-n van 100 felett, s ebbe nem számoltam bele a MIUI-t, amiből hetente jön új, sem a CM12.1 frissítéseit. De a MT6582-es procira írt romokat egy kattintás átportolni erre a telóra, szóval igazából jócskán keveset mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest