Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz Tothgera30 #5850 üzenetére
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz kraftxld #5852 üzenetére
This video contains content from Sony Music Entertainment, who has blocked it in your country on copyright grounds.
Sorry about that.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
-
venember83
nagyúr
Mornin'. Munkára fel.
-
AMD Power
titán
válasz Tothgera30 #5850 üzenetére
Nektek is!
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #5848 üzenetére
Jóreggelt!
Te, setít, megtaláltam a számodra ideális várost :
[link]"Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb városa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb, külföldiek által nem látogatható panelvárosa."
Nagyon durva...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
Képzeljétek, tegnap reggel elmentem a Pólus-beli edigital üzletbe, előadtam a problémámat, mi szerint elköltöttem náluk egy valag pénzt, és most van egy tévém és egy médialejátszóm, amik mindenki mással jól működnek, csak egymással nem, kértem, hogy cseréljük ki a médialejátszót (persze már letelt a 3 nap), nem mentek bele, hívta az eladó az üzletvezető-helyettest, aki többször eltűnt hátra telefonálni, majd visszajött, rámnézett, és azt mondta, hogy nem tudja kicserélni a lejátszót, ha ott hagyom garanciában, az kb. 1 hónap, szerinte, ha a tévével még a netes vásárlás 8 napján belül vagyok, küldjem vissza azt, mert a tapasztalata szerint is általában, ha egy lejátszó máshol jó, a bemenettel van a baj.
Én ebben leginkább azt furcsállom, hogy van egy tízszeres árkülönbség a kettő között, nekik is egyszerűbb lett volna... jobb nekik visszavenni egy drága tévét, amin tényleg látszik, hogy már felbontottam, és használtam pár tíz órát?
áhh, nem értem én ezt a magyar kapitalizmust
nem tudom, hogy visszaküldjem-e.igaz, hogy zizeg, bár szerintem a többség zizeg... de szép képe van, és van rá 5 év garancia, már nem is lehet kapni ezt a típust, csak az utolsó darabok vannak, az új típus hamarosan jön, igaz, sokkal drágább lesz valószínűleg...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
válasz fokukac #5863 üzenetére
Velem az edigital elég korrekt volt.Nyertem egy TFT-t amit kinyitottam láttam,hogy 1db D-Sub van rajta.Másnap felhívtam az edigital-t elmondtam a problémám, azt monta az ember,hogy ha visszatudom szépen csomagolni akkor visszaveszik.Becsomagoltam leadtam ügyfészolgálaton.Hívott az ember,hogy ok a csere és van is olyan TFT amit szeretnék.Még aznap kiküldték futárral a monitort,csak a 8k különbözetett kellet kifizetnem, ami a 2 monitor között volt.
Ez kb 1hét volt de mondjuk én 3napon belűl leadtam a monitort náluk
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz FehérHolló #5866 üzenetére
Így van De nem edigitáltól nyertem,csak akitől nyertem tőlük rendelték a nyeremény cuccokat.
-
BlacKSouL
addikt
Ma megnéztem, a város útjain átlagban 1-3 cm vastagon, 40-60 cm szélességben van kiszórva a zúzott kő. Az a tippem, hogy eltakarítani senki nem fogja. Tök jó mikor valamelyik autónak lejjebb kell húzódnia, akkor méteres körzetben szórja szerteszéjjel, illetve veri fel a port, amit legfőképp a kézenfogva sétáltatott kisgyerekek porszívóznak be orral, szájjal, tüdőbe. Meg mindenki más is. Majd jön egy egy hónapig tartó felhőszakadás mint tavaly, és szépen lemossa a csatornákba. És ez így van jól. Lehetne másképp?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
De legalább hideg van, szélviharral, és még a telefonom is elbaszódott.
És a fejem is fáj 2 napja. Azt hiszem megyek fejbelőni magam.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bnss
veterán
Szép estét! Egy kis csípős szellő, mindjárt jobban szedi az ember a lábait...
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bnss
veterán
válasz venember83 #5877 üzenetére
Nem hátszél volt, sajnos. Dombnak felfelé jól jött volna.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
BlacKSouL
addikt
Az miért van, hogy 1-1 erősebb tüsszentés után kb 10-15 másodperc múlva a karomban, felsőtestemben, az izmokban hirtelen erős fájdalom jelentkezik, ami kb 1 perc után lassan ahogy jött el is múlik. ?
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tothgera30 #5883 üzenetére
De nemcsak olyankor van mikor beteg vagyok, sőt, olyankor annyira nem is jellemző. Sajna nem lehet behatárolni hogy mikor fordul elő, milyen körülmény miatt lehet.
Viszont olyan érzés, mintha az erek mentén az izmokba a hajszálerekbe hirtelen eljutna a nyomásnövekedés, és ott okozna túlnyomást. Tehát mintha deréktól felfelé minden egyes izmomban hirtelen izomfájdalom lenne, ritkán a lábamban is, de csak a combomig.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
pohár
félisten
válasz venember83 #5885 üzenetére
nő ÉS meleghiány
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz venember83 #5887 üzenetére
én vasárnap alkalmából dobtam fel
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
Egyszer láttam a YouTube-on egy olyan funkciót, hogy elsötétítette a hátteret, hogy ne legyen zavaró a fehér háttér, ha sötétben nézel egy videót, de sehol sem találom. Egy csak próbából volt ott vagy most is elérhető? Teljes képernyős nézet kilőve, nézhetetlen felbontású videóról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
rakotottem egy inn0 3d geforce mx 200ra egy 17" lcd monitort. se kep se hang a dvd folyamatosan olvas(meg akkor is ha nincs benne lemez). 2x inditasbol is ez lett. mondom vlm nem stimmel, kivettem az ossze kartyat belole meg lehuztam a vinyokat. vissza megy a vga, meg se moccan a cuc(tap venti se!) kiveszem a vgat elindul. megsutotte volna a monitor a vgat???
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
BlacKSouL
addikt
-8 fok
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
-
kételkedem
addikt
Márciusban ingyenes kiszállítás van pik pak pontokra néhány webboltban! pl Aqua, edigital.
1TB WD 3.5" 16790 Ft-ért rendeltem, szerintem baráti!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
Egy katolikus alapítvány kezdeményezte Schmitt Pál köztársasági elnöknél, hogy "a megújulás és a múlt lezárása jegyében" távolítsák el a budapesti Gellért-hegyről a Szabadság-szobrot, és a helyére Nagyboldogasszony szobrát állítsák - olvasható a Népszavában.
A lap hétfői számában azt írja, Bakk István, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnöke nem csak az államfőt, hanem a magyar püspöki kart is megkereste a javaslattal. Az alapítványi elnök a köztársasági elnöknek írt levelében a Népszava szerint úgy fogalmazott: "az új alkotmány elkészítésével párhuzamosan, amely a Szent Koronát helyezi a középpontba, helyre kell állítani Mária országa tekintélyét is", ezért kezdeményezi a szoborcserét.
[link]Lélegzet eláll, szó megakad!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
nagyúr
válasz kételkedem #5898 üzenetére
19000-ért vettem 1,5 terásat, azért 3k különbözetet megért...
Amúgy pedig úgy látom, nem érted Te a fülkeforradalom lényegét, mária országának felépítését, új, munkaalapú spekulációmentes gazdasággal...
tékitizi máj brádör csárli...Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest