Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
-
pohár
félisten
figyelj... aki tud az tud
köszi előre is
én nyáron 22 leszek, László napon
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
bobsys
veterán
Rosszul. Annal tobbet. 24K a megelhetesre + az elso eves tuition fee.
Vicces ez a 10 ora idozona elteres.Holnap (illetve magyar ido szerint ma este 10-tol ) szeretnek mindenkit megkerni, hogy szurkoljon felhivom az elso ceget munkaugyben. Azt aki varja a hivasomat. En a legjobbakat remelem.
Ma mar lattam az elso igazoltatast. Mogotted radvillognak, te szepen tovabbmesz es nem a fouton allsz meg egybol, hanem lekanyarodsz egy kis utcaba es ott. Autobol nem szallsz ki, rendor a rendszamot beuti a gepbe majd utanna kiszall es odamegy az autohoz. Akkor szallsz ki ha megker.
Ma ekezdunk valami autot keresni, elmegyunk az auto dealer keruletbe es Szilvia kiprobalja az itteni vezetest.[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
adyz.
aktív tag
Reggelt
Mára kérnék egy kis távoli támogatást derék tájon -ugyan is vesszük ki a motort- és nincs a toppon a derekam
-
nike_
addikt
ma vagyok 4 éves a PH!-n.
gyóreggeltet
-
zoltanz
nagyúr
NEm is tudtam a Facebbok alapító Mark Zuckerberg egy hacker.
-
zoltanz
nagyúr
válasz Tothgera30 #5062 üzenetére
Azt nem láttam, valahol hallottam, hogy úgy kezdte és még ma is annak vallja magát.
-
föccer
nagyúr
-
koshmar
addikt
Reggelt!
Hát igen, nekem is kéne egy 601-es Trabb gyakorolni a jogsi előtt.
De olyan drágák.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
zoltanz
nagyúr
válasz Tothgera30 #5066 üzenetére
Életrajzi dolgok ritán sikerűlnek jól (szinészek stb), inkább dokumentumfilmre szavazok, vagy könyv
-
bobsys
veterán
válasz Tothgera30 #5057 üzenetére
Fenkju
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
McKane
senior tag
most hogy olvasom az origo.hu-t , átkozottul dühös lettem..
"Ha a munkáltói nyugdíj elterjed és jól működik, akkor ez az egyik legfontosabb munkaerő-megtartó eleme lehet a juttatási csomagoknak a cégeknél. Azt azonban látni kell, hogy nem elsősorban az átlagos dolgozó lesz a célcsoport, sokkal inkább a közép- és felsővezetői réteg"
heh, a kétkezi munkából,bérből és fizetésből élők, meg dögöljenek meg,nemigaz? az ő sorsukat nem érdekel senkit sem..
szerk1.: a link lemaradt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
bandus
veterán
most rendeltem egy új töltőt a notimhoz, Kínából. remélem a héten megjön és lehet tesztelni bár igazából nem parázok tőle, amennyire topon vannak már szinten minden téren, nem hiszem, hogy borzalmasan gagyi lenne. ráadásul harmadannyi, mint amibe itthon kerül.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
NoLF
veterán
bál kipipálva
visszafekszem
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bandus
veterán
válasz koshmar #5074 üzenetére
ebben van valami. de amúgy egy laptop töltő nem olyan bonyolult szerkezet,amin sok mindent el tudnának cseszni. jó értékeléseket kapott az eladó ebayen, ráadásul eredetinek is tnik a cucc (nem utángyártott). így volt 4k zusammen, míg itthon 12k körül vannak az utángyárottak. nevetséges
-
tildy
nagyúr
Jesszus, akkor sokat tettetek fel arra, hogy bejöjjön. PEdig mi is hoztunk ki azért kezdőtőkét, de ...
Drukkolok amugy.
Ott ennyire nehéz meglenni autó nélkül, hogy már most nézelődtök?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
koshmar
addikt
Viszont egy laptopon már annál inkább.
Az eladó értékelései sokat számítanak, én sem veszek a Vateráról semmit egy 87%-os eladótól.
De látod, ezért éri meg külföldről venni. Postaköltséggel együtt is feleannyiért kijössz...
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
tildy
nagyúr
válasz koshmar #5078 üzenetére
Keresztfiamnak most küldök haza egy fejhallgatót és egy webkamerát. Nem volt használva, új, ebayről. Szállítással együtt 7 font.
Bobsys: értem. Errefelé szerencsére nagyon jó a tfl, egyelőre nem is hiányzik saját kocsi.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Mawyx
őstag
Én is ebayről rendeltem, vagyis Winner rendelte amikor megdöglött a laptoptöltőm, az itthoni töltő árakat nem lehet kifizetni. Sík ideg voltam laptop nélkül, pedig itt az asztali pc- m.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Talán ide mehet a kérdésem:
Van nektek valami ötletetek a panel lakás szobályának a porosodása ellen? Gép ugye itt van szobában, de mindig porosodik mind állat. De nem csak a gép hanem a bútorok is, meg úgy összeségében minden. Takarítva van rendesen, de kezd már idegesíteni a sok por. Valami ötlet esetleg?
Live-Die-Respawn
-
föccer
nagyúr
Nálunk nincs s ilyen szabály, és az gazat megvalva nem is nagyon látom értelmét. Ha van ilyen igényed akkor be lehet szerezni különböző féle légtisztító berendezéseket. Így kapásból a Nikken és a Lux jut eszembe, ami ilyneket forgalmaz.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
-
adyz.
aktív tag
-
NoLF
veterán
esetleg nyílászáró csere, vagy tömítések átnézése, hogy hol húzhat be a sok por a lakásba. a számítógépet nagyban tudod védeni, ha a befelé fújó ventire ráhúzol egy harisnyát, csodásan megszűri. csak hetente tisztítsd ki.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Tothgera30
Ármester
Eh, ki vagyok bukva . Még a Genius-tól se tudom megrendelni a 1255A-t, pedig utolsó darab lenne .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bandus
veterán
hát igen. nekem már volt vele gondom, akkor véggijártam vagy 6-8 pc voltot, mire találtam egyet, ahol 2k-ért megcsinálják. de eddig tartott a forrasztás, nagyon rendetlenkedik... egy hetet remélem kibír még, addigra talán itt lesz a cuccos
-
pohár
félisten
de figyelj már, egy reaktormérnök vagy mi a jóisten nem tud forrasztani, vagy mi?
-
föccer
nagyúr
Ehh, asszonyság itt toporzékolt a hátam mögött, hogy mikor indulunk már anyósékhoz, és csak átfutottam a hszt. Úgy néz ki, hogy még gyakorolnom kell a gyorsolvasást ^^
A lényeg, hogy a lényege átment
üdv, föccer
-
Mawyx
őstag
Én magam akartam megforrasztani, de kapásból szétszedni se lehetett a töltőt, valahogy mintha egybe lett volna. Minden mindegy alapon szétbarmoltam, szétvágtam, de nem láttam égésnyomot meg semmit, főleg, hogy még belül is tele volt nyomva valami "ragaccsal", szóval ebbe belebuktam, pedig én ott tartottam max egy kondit kicserélek benne és annyi. Egy új töltő lett belőle.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
pohár
félisten
hát valami elektro gyakorlat az első félévekben, de akkor túlbecsültem a BME-t
-
bandus
veterán
-
McKane
senior tag
na, holnap megyek valami állás-interjú féleségre..
1 hónap után talán összejön valami..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest