Új hozzászólás Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
Holnap, finoman és nőiesen szétcsapom az agyam. Full KO-ra fogom bulizni az agyam.
Ön és közveszélyes állapotban vagyok.nem bírok az agyammal, le kell vezetni...
ÁÁÁÁ menjünk mááár
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
-
pohár
félisten
válasz VoDaFoNe #29404 üzenetére
én utoljára augusztus végén csapattam a Unique-on a Budai Várban, de nem volt olyan mértékű, mint régen, főiskolás koromban... na azok, fú, azok a bulik a mércék
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NoLF
veterán
Gondolom nem álltok meg Pozsonyban mint a menetrendszerinti járatok általában, ugyhogy 7-8 óra alatt meg kell lennie, en tavaly mentem onnan haza busszal az 9 óta volt, pár megállóval.
A haza ebben az esetben Bp népligeti megálló
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #29407 üzenetére
Bizony, kb 8percig, aztán jött a fuvar es húztam Kecskemétre, szép kis túra volt... Főleg hogy elotte azt a pár napot Prágában persze lényegében csak sorozessel töltöttem
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
gyerekek, olyan jó kocsmát találtunk....
- van belga sör
- olcsó
- mindig jó rockzene szól (a múltkor Roger Waters, két napja Doors, ma Red Hot Chili)assz'em törzsvendég leszek!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
LOLler.
(a távirányítós trükk szerintem hasznos, de amúgy még én sem értem a végére)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #29413 üzenetére
szóljál be, kérlek.
egy újszülöttnek minden vicc új...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz lujó55 #29421 üzenetére
A WC tekercses kihangosítót amúgy továbbfejlesztették.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
lujó55
addikt
válasz Winner_hun #29423 üzenetére
Jómunkásember vagy. Látszik, hogy megdolgoztál a címért
UP a kitartásodnak -
nagyúr
b+, 21 fok van kint, de a panelban fűtenek.
mer' olcsó.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pohár
félisten
-
tildy
nagyúr
-
pohár
félisten
-
tildy
nagyúr
Nyari. Ez nekem nyari ido. Meleg van, de pont annyira hogy ne hoseg legyen. Tokeletes. Picit eget a nap, de ennyi
Mondjuk nekunk alapbol ilyenek a nyarak Szerencsere
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #29432 üzenetére
Valoban Gondolj csak bele, Hyundaiok , htc-k, csak informatikusok, magic!
Valoban. Jo ez igy. Igaz, en a siras ( ala sotetlelek) helyett inkabb mentem oda , ami megfelel nekem. Legalabbis idojarasilag. Legalabbis tobbnyire Ha mar a vilagot megvaltoztatni nem tudom
Amugy mondtam en , hogy nyaralni jovunk Koszi mindenkinek
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
nem tud valaki egy fodrászt PEsten, ami mondjuk holnap délelőtt is nyitva van?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
VoDaFoNe
aktív tag
Még 25 perc és jön a hévem...
A pulcsimat ellopták, legalább kabátom van..
Nem fagyok meg hazáig...Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ahh... Még sosem örültem ennyire a hévnek.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
lujó55
addikt
válasz Tothgera30 #29439 üzenetére
te, te topikgyilkos
hát hogy lehet ilyeneket kérdezni?[ Szerkesztve ]
-
lujó55
addikt
válasz Tothgera30 #29441 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
"Mátyás király Hatvanba' ..."
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
AMD Power
titán
Auchan ma nyitva van?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest