Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz bobsys #29198 üzenetére
Ez arról szólhat (gondolom én), hogy legyőződ-e a honvágyadat. De szerintem elég olvasni egy kis portfoliot, meg hvg-t, aztán rájössz, hogy miért mentél ki, és miért nem itthon élsz. Lehet, hogy túlságosan leegyszerűsítem a dolgokat. Nem vagyok tisztában az ottani fizetésekkel és kiadásokkal, de egy jobb pozícióban nem hinném, hogy problémát okozna félretenni rep. jegyre.
"Elsore arrafele venni az iranyt sok embert probara tesz es nem is olyan egyszeru bevandorolni, sok ido mig eldontik az ottani hivatalok, hogy jovagy nekik es adnak megfelelo papirt."
Fokukac mondta usat, én meg mondtam másik 3 nehéz, ha legalább nem ugyanolyan "nehéz" országot, ami hozzám közelebb állna, ha lehetne választani.
-
válasz Kassadin #29201 üzenetére
$2500 alaphangon a repjegy Mo-ra, mondjuk egy 4 fős családnál ez már $10K, ha mondjuk 2 hónapra megy az ember közben fizetni kell az itteni lakbért is vagy hitelt, hogy megmaradjon a ház, az mondjuk még $3K, már 13 ezer dollárnál vagyunk és még útközben a Burj-Dubai tetejéről se köptünk le, és Bangkok-ban se vett az ember egy zacsi sült csótányt
Mondjuk én 2008 óta nem voltam Mo-on, kíváncsi vagyok, hogy mennyi minden változott mikor jövőre megyünk, de pontosan ahogy írod, bőven elég a portfolio.hu meg a hvg.hu heti 1x, hogy ilyen fejeket vágjak:
[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
bobsys
veterán
Nem birom megunni a bagel es cream cheese (Philadelphia) kombot reggelire
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
kételkedem
addikt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
-
venember83
nagyúr
Mennyire látszott már Freddien a betegség...
-
nike_
addikt
Kértek egy kis bubis vizet?
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #29198 üzenetére
Na ezert maradtunk Europaban. 3 havonta haza tudok ugrani szuleimhez, olcson. (apuhoz leginkabb)
Nomeg nekem nem is jon be az Usa igy kivulrol. Turistakent meg 1-2 even belul kiderul.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
Úgy van az, hogy néha tisztázatlan körülmények között rettenetesen összevernek egy-egy rabot. És van aki nem érdemli meg, de...
De ugye a törvény, a jog, adjanak neki huszonkilencedszer is esélyt a társadalomba való jogkövető beilleszkedéshez, hiszen ugye sose lehet tudni, lehet hogy 159 bűncselekmény után egyszercsak megjavul...Az a gyanúm, hogy hamarosan az állam kiadja az aze.. izé.., osztráki nemzetnek, és otthon állami kitüntetést fog kapni. Vagy hazaengedjük írorsz... ja nem.. ilyen nem fordulhat elő.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz neduddki #29221 üzenetére
Neeee! Másodperc napsütés nem volt.
Péntek nálunk munkanap, dógoztam. ... Na jó, ne hazudozzunk: munkában voltam Ssajnos Mashimo visszajött japánból, így már nem volt olyan szabad az élet.50k-s Bridgestone ER300 Turanza megfáradt. Bububu van kerék felől. Nem csapágy, gumi. Tavasszal csere. 50k nem futás, de mikrorepedések, öregedés jól látható. Laza százas ugrik. C EcoContact vagy Cinturato P7 a cél..
-
bobsys
veterán
Az a background checknel kiderul ha mar elkaptak vele. Drug teszt szerintem csak a sima cseszebe pisilos dolog.
Floridat telen tudom ajanlani, ahogy beszeltuk. Europai evszakok szerint Ausztraliaba nyaron menj, ide hozzank meg telen gyere akkor van a leghuvosebb. A nyarat itt nem birnad, 30-32 fok, 100% paratartalom, majd mindennap esik egy fel orat-orat a meleg eso es utanna szauna.Kedden lesz a harmadik interjum az IBMnel
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
neduddki
nagyúr
-
gaborbol
őstag
válasz bobsys #29223 üzenetére
Nalam eddig ketfele drugtest volt. Adnak egy sos nyalokat, par masodpercig van a szadban aztan beteszik egy tartoba es mar megy is a laborba.Vagy egy erre kijelolt helyen vizelet minta.
Nagyon szep! Gratulalok, de nem kell izgulni. Odatelefonaltam nekik, gyakorlatilag mar fel vagy veve
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Jazmin IC, Debrecen - Szolnok :
- van wifi
- pontos
- kenyelmes
- van konnektor is.
Azt hiszem ilyennel fogunk jarni.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #29235 üzenetére
mert a marketing ír valamit, az itteniek meg esetleg már tapasztaltak valamit... a kettő néha egyezik, néha nem..
Ja, és mert ha esetleg azóta leírtak volna valamit, azt már elolvasnám, míg rákeresni nem volt időm, mert kolléganőmnek segítek a jövőheti angliai újtjában vagy legalábbis meghallgatni, ha épp segíteni nem tudok is..
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Micsoda, rnedszeresen megjegyzem ha valami jo.
Tegnap amugy irtam debreceni elmenyeinkrol is egy par sort...
Debrecen
subway: tunder a csaj, mosolyog, segit , egy angyalno.1 bisztro: anno ittam itt kavet, ismet csak kavera szaladtunk be, jol keszitik meg mindig, a hely belul nyugati szinvonal , a pincerek korrektek, jo hely.
gara cukraszda: suti isteni, szemelyzet mogorva
-
tildy
nagyúr
Amugy csak azt huzom le, ami lehuzast erdemel.
Van jopar, ilyen peldaul, hogy a sajat szamlamhoz nem engednek hozzaferni , ha nem mutatok nekik lakcimkartyat. Lofutty.
Akkor a Forumban a telenornal a srac be akarta adni, rossz sim kartyat adtak el nekunk, total nem volt seigotkesz, bezzeg utana ott fogdosta a lumiankat meg magyar nyelv van benne, meg mennyi kinn, meg minden, de hihetetlen mod nem volt ugyfelkapcsolatra valo. Gaz volt na. Tudod , az a pofavagos.
De alapvetoen pozitiv tapasztalatokkal tavoztunk Debrecenbol... A telenoros csaj is abszolut segitokesz volt. Meg ugye altalaban mindenki.
-
Viszlát
addikt
válasz venember83 #29233 üzenetére
Elbizonytalanodtam, pedig eléggé tiszta emlékeim vannak róla, Debrecenből utaztam Pestre és míg rá nem kérdeztél, meg voltam róla győződve, hogy neteztem útközben, de most már úgy vagyok, hogy lehet csak gépeztem? Nem tudom...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Lortech
addikt
válasz Viszlát #29241 üzenetére
2011-től van WIFI az IC-ken. Én amíg vonatoztam, a felsoroltak egyikével sem találkoztam. Talán a kényelemre még hajlok, bár az egyterű régi kocsikban 2. osztályon kicsik, kemények a székek, rossz a szögük, kicsi a lábtér, a fejet nem támasztja a háttámla, főleg, hogy hátrafelé lelóg róla, valamint a légkondícionáló vagy nem működött, vagy fagyos levegőt fújt be és mindenki arra panaszkodott pár perc után, hogy fázik.
Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz zoltanz #29243 üzenetére
Szerintem is, de ezt a legegyszerűbb felmutatni. Nem igényel szemléletváltást, folyamatos, magas színvonalú munkát a dolgozók, vezetők részéről, és nem sokmilliárdos befektetés. Ki lehet tenni a kirakatba, hogy a MÁV halad a korral, már wifi is van. De mindettől függetlenül pozitív, hogy van wifi.
Thank you to god for making me an atheist
-
BlacKSouL
addikt
-
MODERÁTOR
válasz concret_hp #29245 üzenetére
Budapest - Debrecen és Budapest - Győr vonalon már találkoztam vele.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lortech
addikt
válasz concret_hp #29245 üzenetére
[link]
Nincs mindegyikben. Nem tudom, mennyire aktuális a link. De ezek szerint tényleg csak mutatóban van ilyen, azt gondoltam, jobb a helyzet. A kocsit viszont tetszenek.
PH!-s hír is volt: [link]Thank you to god for making me an atheist
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest