Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kételkedem #28400 üzenetére
én mondtam, hogy dugd be!
Ui. NEduddki, tudsítást kérünk, a vegyészkaron minden rendben?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lujó55
addikt
ennyi kihagyás után belépek és már megint a dugásról van szó
-
bandus
veterán
ez durva... nem az usától kéne ellesni minden szokást. remélem nem igaz. még szerencse, hogy ma nem mentem be suliba... bár amúgyse ott lett volna órám, de akkoris.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #28404 üzenetére
Hát meg a kisfaszomat. '99-ben a 2. Műszaki kémia órát azért nem fejezhette be Bajnóczy, mert a Seniorok bejöttek vagy 15-en alvilági meg vadnyugati figuráknak beöltözve, játékgéppisztolyokkal, vízipisztolyokkal, baseball ütőkkel, szivarozva, az asztalokat verve, játék riasztó pisztollyal lövöldözve, majd kihirdették a gólyabált, és "elrabolták" Bajnóczyt.
Mindenki vihogott, senkinek nem jutott eszébe semmi rossz.
Mondjuk kétségtelen, hogy azóta volt egynéhány mészárlás, na de úgy tűnik egyre képzettebb AVH ügynökök is jelen voltak ezen a dialízisszintézis ea-n.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
válasz fokukac #28405 üzenetére
vaze, lekapcsolták luke skywalkert!!
komolyan mondom, sírva röhögök, de most már tényleg...„Mint kiderült, a hallgató azért volt fürdőköpenyben, mert a gólyatáborra forgatták újra a Csillagok háborúja hatodik részét, a diák pedig Luke Skywalkert alakította. Az egyik egyetemista szerint néhány diákot leszámítva ez a teremben lévők számára egyértelmű volt.”
„Sok lájkot kérünk Hajdu Jánosnak és a Terrorelhárító Központ csapatának, amiért minden eszközzel megvédik a Galaktikus Birodalom békéjét!”
:-) :-) :-)[ Szerkesztve ]
-
lujó55
addikt
de most mit vagytok felháborodva!
lehet, hogy szegény TEKesek nem jártak egyetemre és nem tudják, hogy ezek csak mókák[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Faberakásos műszerfal kicsit másképp!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bandus
veterán
érdekességképpen: [link]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tothgera30
Ármester
Ma össz-vissz két órát aludtam . Kegyetlen .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
AMD Power
titán
Melyik a legjobb állás kereső oldal? Expressz?
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
NoLF
veterán
válasz Tothgera30 #28415 üzenetére
nem értél rá, vagy nem ment? én most hogy otthon voltam, megint sikeresen kifárasztottam magam, kétszer sikerült 8 órát aludni, a többi 3-4 körül mozgott, meg persze egy amikor egy percet sem sikerült... borzasztó érzés, főleg, hogy utána utaztam le ezt a csöpp távolságot (kmét-bp, bp-london, london-bristol)
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
gaborbol
őstag
válasz bobsys #28351 üzenetére
Az egyik legjobban lopott kocsi az usaban. Kulonben nekem is tetszenek, szeretem a nagy sedanokat. Vegyel valami takarekosabbat szerintem, mondjuk nekem most van 3 kocsim is
Van egy kicsi meg egy nagyobb, meg szokot melle lenni egy 7 szemellyes is ami most nincs.En carigslist-en vettem szinte minden kocsimat hasznaltan. A kereskedok szerintem nem tekergetnek orat, ki lehet fogni normalis darabokat itt is - ott is, de ok joval dragabban adjak a kocsikat mint a maganemberek az fix.
[ Szerkesztve ]
-
-
bobsys
veterán
válasz gaborbol #28419 üzenetére
Holnap megyek az elso interjumra fejvadaszhoz. Csak most ismerosoknel lakunk egy laza 94 merfoldre az interju helyszinetol ezert jo, hogy Sydneyben szereztem tapasztalatot arrol, hogy milyen 2 orat az autban ulni.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Tothgera30
Ármester
Az egyik csajnak szülinapja volt, arra léptünk el, ott voltunk vagy hajnal 1-2 óráig . Azután kiderült hogy az egyik srác elment a városban egy buliba, és nem tudott hazajönni, ugye a magas vér-alkohol szintre fogható mindez . Így végül 4-re értünk vissza, akkor tudtam lefeküdni, reggel meg 6-kor kelés és indulás melóba . Persze bennem is volt már, és nem is úgy bírom mint fiatalabb koromban, de attól még álltam, csak ha letettem a fejem, forgott a világ . De most már jó, csak egy kis testmozgás kellett, persze anno nekem is voltak alvással gondok, főleg a stressz és vizsgák összessége miatt .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
neduddki
nagyúr
válasz fokukac #28404 üzenetére
HI!
aszem emit a tek kapnigo iden a Qpan ha jol sejtem:- )
udv
neduddki
p.s. idesapam a kertet felne assa odarejtettuk a rabolt pizt...
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bobsys
veterán
válasz gaborbol #28419 üzenetére
Private seller hirdetes. Ford taurus. Nem is nez ki rosszul asszondja, hogy clean title stb..
Telefonszamra keresve kiderul, hogy autokereskedes, hoppa. VIN check, az auto rendorsegi auto volt.
Es ez nem az elso ilyen.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
neduddki
nagyúr
HI!
MOtkany,Bugzilla skalpolas!!!
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bobsys
veterán
válasz gaborbol #28425 üzenetére
Elmentunk megnezni egy masik Taurust masik kereskedonel. Kibaszott gusztustalan volt eloben, de sebaj van mas autojuk a masik telepen 2 sarokra. Nosza be a Taurusba amit neztunk aztan atkocsikaztatott minket. Autok ott is szarok voltak ugyhogy kertuk vigyen vissza minket. Beultunk a kocsiba amit el akart nekunk ugye adni az elejen es bazzeg full nem indul, nagyon ugyhangzott lehalt az onindito.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
BlacKSouL
addikt
A MEK miért nem ad egyetlen Rejtő találatot sem?
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #28432 üzenetére
HI!
tolem meheet ejszka2kor is:- )
udv
neduddki
-
nagyúr
válasz parandroid #28432 üzenetére
"odalegyezem"
LOOOL )
-
BlacKSouL
addikt
Ilyet rajtam kívül evett már valaki?
-
lujó55
addikt
válasz venember83 #28436 üzenetére
megragadtad a lényeget...
-
nagyúr
-
kételkedem
addikt
-
FehérHolló
veterán
válasz kételkedem #28439 üzenetére
Egyikőtök sem látott még szivárványt?
lujó55: Egy kajarendelő oldalon azért nem mindegy, hogy meddig engedi leadni a rendelésed.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #28440 üzenetére
Láttam szivárványt, sőt tudok a szivárványos ökle (Rhodeus sericeus) létezéséről is, de 20 °C eltérés ilyen pici országban mégiscsak jól néz ki grafikusan ábrázolva!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
lujó55
addikt
válasz FehérHolló #28440 üzenetére
ja, tényleg.
ez igaz
látszik, hogy még soha nem rendeltem neten kaját. még pizzát se. túl jó dolgom van -
venember83
nagyúr
Nem is tudom, hogy vicces vagy szomorú: [link]
-
tbs
addikt
válasz venember83 #28447 üzenetére
Nagyon pontosan ennyi az Apple. Az intel ugrás óta 0 innováció... De ha nem szálltak volna le a PPC vonatról, akkor tán még most is kedvelném őket, nem csak elfogadnám - fanyalogva... Mondjuk ez valszeg rajtam kívül senkit nem érdekel, az árképzés miatt nem voltam/vagyok igazán célcsoport...
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #28447 üzenetére
Intelligens ember vagy, rájöttél valamire, csinálj belőle rohadtmocskossokpénzt egyetlen ötlettel.
(Ez most nem az ájfónról szólt, hanem az emberi magatartásról.)Skynet is real. It's called Google.
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #28449 üzenetére
Á, inkább nem. Unalmas lenne az élet a mindennapi és a hónap végi gondok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest