Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz lujó55 #27149 üzenetére
én pár napra kivehető albérleteket keresgéltem, a fene se gondolná, hogy mik vannak már 5k/napért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz lujó55 #27152 üzenetére
nem, csak megyünk ide, aztán olyan pesti ismerősöm/ismerősünk nincs, akinél 3-4 ember ottaludhatna kb 3-4 napig, így marad az ilyen alkalmi bérlés
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz concret_hp #27154 üzenetére
ahogy látom, felettébb korrektek a lakások, modernek, jól felszereltek, és még jól is néznek ki, szóval pozitív csalódás volt ez számomra
-
lujó55
addikt
kukurikú jó reggelt!
kidobott az ágy.
megyek meglocsolom a gazokat a kertben... -
tildy
nagyúr
Na , ki melyik adon nezi az olimpiat?
Nolf : jo utat elore is"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
válasz lujó55 #27161 üzenetére
kedden jön a zeső, utána 30 fok körül lesz elvileg... bőven jó még az is
-
-
pohár
félisten
válasz Winner_hun #27165 üzenetére
hm, nekem valami esős, zivataros idő rémlik ide keletre... no majd meglátjuk mi lesz ebből
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #27158 üzenetére
Az mar nagyon sok, kérem kaccsojja ki a hosugarzot. Vihar jöhet bátran, akkor az igazi összebújni
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
FehérHolló
veterán
Hogy lehet valakit annyira magamra haragítani, hogy így végezzen velem: [link]?
Skynet is real. It's called Google.
-
nike_
addikt
válasz FehérHolló #27169 üzenetére
Vallás.
-
lujó55
addikt
válasz FehérHolló #27169 üzenetére
ez nem a haragról szól. mindkét fél megerősítette, hogy az ellenállás tagjait likvidálták. vagyis taktikai művelet volt. ott meg nincs harag, parancsteljesítés van.
-
NoLF
veterán
-
venember83
nagyúr
Hogy lehet veszteséges egy Sziget méretű és hagyományú rendezvény? Minek és miből rendezik meg évről évre, ha veszteséges? Miből fedezik a veszteséget? Nagyot tévedek, ha szerintem ez sima könyvelői kérdés, hogy most akkor mit is szeretne a kedves megbízó, legyen nyereség vagy nem?
-
ToBeY
nagyúr
Szigeten már beindult a buli,mert hallom a dübörgést.Remélem nem ez lesz egész éjszaka.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz venember83 #27173 üzenetére
A Sziget sohasem veszteséges, máskülönben már rég nem lenne .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
venember83
nagyúr
válasz Tothgera30 #27175 üzenetére
Úgy érzem én is, hogy pl. a nyereségadót akarják elkerülni.
-
Tothgera30
Ármester
-
pohár
félisten
válasz venember83 #27176 üzenetére
én is ezt tenném, fizetnek azok elég adót meg szarságot, nehogy már azért is megsarcolják őket, csak mert nyereségesek
-
bandus
veterán
holnap kellemes lesz szépen kiöltözve, öltönyben 40 fokban interjúzni menni :/
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz Tothgera30 #27180 üzenetére
bárcska ilyen egyszerű lenne
egyelőre annyit találtam ki, hogy taxival megyek, akkor nem kell izzadnom a rohadt bkv-n..
-
Dylen
senior tag
-
ladybug
őstag
Mi is otthon voltunk egy hétig, aztán pont mielőtt visszajöttünk volna, jött az a félelmetes vihar és jégeső. Amúgy elviselhetetlen meleg és pára volt és van.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
bobsys
veterán
válasz lujó55 #27133 üzenetére
Fotok itt a GBR folderben.
Egy gond volt, hogy amig tavol voltunk (4 nap) betortek a lakasba es elvittek a feleseg eljegyzesi gyurujet. Meg ugye a macska kiszokott az ablakon.
Urom az uromben, macsek meglett es nem tortek ossze semmit a kis kocsogok.
Rendorseg 15 percen belul kint volt (este 10kor telefonaltam), ma reggel 9re pedig jott az ujlenyomatos emberke, sajnos nem talalt semmit, kesztyut viselt(ek).Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
lujó55
addikt
válasz Tothgera30 #27180 üzenetére
ugye nem mondod, hogy ő is csaj?
-
lujó55
addikt
válasz venember83 #27176 üzenetére
pontosan erről van szó. amit elköltesz (akármire) és elszámolod, azt már nem kell nyereségként könyvelned, pláne nem adóznod.
na ez lenne az egyik dolog amit megszüntetnék, a másik meg a korlátolt felelősségi forma. aztán lehet vállalkozni tisztességgel, becsülettel. -
FehérHolló
veterán
Ez az idézet összefoglaló most kivételesen jóra sikeredett: [link]
(Nem az orbáni kövezés miatt természetesen.)
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Bandusnak most akár aktuális is lehet, de nem ezért kérdezem.
Állásinterjú után tényleg szokás egy köszönőlevelet/-emailt írni az interjúztató(k)nak? Soha nem hallottam még ilyen magyar gyakorlatról, de tőlünk nyugaton mintha elvárás lenne. (Most olvasgatok külföldi állásokról.)
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #27191 üzenetére
Soha nem hallottam ilyenről, túlzott udvariasságnak tartom, minek megköszönni, hogy meghallgattak? Ez volt mindenkinek az érdeke.
-
bandus
veterán
igen, ez tényleg jó kérdés. az angol könyvben, amiből készültem a follow-up letternek van egy külön fejezete, de szerintem ez itthon még nem szokás.
egyébként túl vagyok az interjún, asszem eléggé jól ment, most az angol részét sem izgultam el. viszont mire visszaértem a koliba, szakadt rólam a víz, zakóban meg nyakkendőben
szerintem ha külföldi állásra jelentkezel akkor írj egy ilyen follow-up lettert, magyarországon ez még nem hinném, hogy elterjedt.
-
Tothgera30
Ármester
-
bandus
veterán
válasz Tothgera30 #27194 üzenetére
nem, ez a kör még nem jelent semmit az eredménytől függetlenül a lényeg, hogy most már tudom milyen egy igazi állásinterjú, és tudom miben kell erősödnöm. ha összejön a következő kör, annak nagyon örülök, ha nem, akkor is jó tapasztalat volt
-
bandus
veterán
sikerült levetkőzni úgy, hogy ledobtam a zakómat, rádobáltam egy csomó ruhát, sőt még egy táskát is, és csak most két óra múlva jutott ez eszembe viszont ezek után sem találtam rajta egy darab gyűrődést sem. úgy látszik megéri költeni a jobb minőségű anyagra
-
kételkedem
addikt
Itthoni viszonylatban nem hallottam még róla, de én is most olvastam egy felmérést, ahol a munkaadók 15%-a csak azt veszi fel, aki írt egy egysoros köszönő levelet. 30% pedig előnyben részesítette azt, aki az állásinterjú után megköszönte, hogy meghallgatták! A felmérés nem nálunk készült! szerintem mindenképpen megfontolandó! Ha küld a jelentkező egy egysoros emilt, az nem kerül semmibe, de segíthet az elhelyezkedésnél. Ma amikor a 15-24 éves fiatalok csaknem harmada munkanélküli, minden eszközt meg kell ragadni a sikeres elhelyezkedésért!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
FehérHolló
veterán
válasz kételkedem #27198 üzenetére
Az azért itthon is valamennyire alap szerintem, hogy az interjú után megköszönöd a lehetőséget és hogy behívtak+foglalkoztak veled.
-
pohár
félisten
válasz FehérHolló #27199 üzenetére
na de nem levélben... én ott helyben megköszöntem a srácoknak a lehetőséget, aztán ennyi... de ez lehet csak a neveltetésemből fakad, nálam ez alap dolog, de hogy még írjak egy levelet is nekik, hogy köszipuszi, azért az már sok
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest