- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
NoLF
veterán
ezahevi
megez
gyerekihabosanjó?
csak háttal
és háttaljó, hogy vannak emlékek
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
válasz bolondember #29797 üzenetére
akinek kicsi a melle, az nagyot akar. akinek nagy az kicsit..
aki tökéletes nőies alakú, az fogyni akar. aki vékony, az még vékonyabb akar lenni. aki jó husos, az fogyni akar.én se értem őket..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #29804 üzenetére
láttál már hajvasalót használat közben? a legkevésbé sem erőszakos
ugyanakkor károsít, ez tény. de nem úgy, mint a régiek. ez a hepinessz forrása
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #29804 üzenetére
a nullásgép az nem károsítja a hajvégeket, az biztos. pláne gyakori hagynálat esetén. esélyük nincs károsodniuk. monnyuk utána érdekesen néznének ki a csajok, az tény
-
bolondember
MODERÁTOR
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #29814 üzenetére
Jóféle...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
tiv61us
őstag
kitort a vihar igy a temat lezarom
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
NoLF
veterán
2000
-
pohár
félisten
848
Szebb szám, olyan szimmetrikus
BE... szerdán este 8-kor TF2 bemutató a debreceni CinemaCity-ben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tiv61us
őstag
válasz bolondember #29821 üzenetére
en en vagyok es mindent megtehetek mert tudom a fiam jelszavat
tenyleg nagy vihar volttema megnyitva
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Dylen
senior tag
na hali Mindenkinek!
megérkeztem Angliába! Londonig repültem, (rohadt kényelmetlen volt ez a wizzair gép alig fért el a lábam, pedig elég kicsi vagyok... ) aztán átautóztunk Westonba.
Ma szétnéztünk itt, de kurvára fúj a szél, nem ehhez vagyok én szokva. Voltunk a tengerparton, láttam óriáskereket, és ettem egy cseresznyés shake-et, ami jó volt. A fordítva közlekedés pedig félelmetes.Holnap irány Barcelona, még nemtudom, hogy lesz a dolog, ugyanis online checkingünk van és nem vihetek csak kézipoggyászt De a hajvasaló tuti jön velem!
Mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs bolondember!!!!
Ezért hálás köszönet neki, jóvoltából rettentő hamar kiértem a reptérre, és rettentő hamar letudtam a rettentő hosszú sort.na ennyi
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
pohár
félisten
válasz bolondember #29826 üzenetére
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Nunder
őstag
Ez de beteg
Ha már minden ON akkor kérdeznék valamit. Július 13-20 környékén lesz valami nagyobb esemény a Balatonon? Olyan amit 10-12 jóbarátnak értelmes meglátogatni? Ugyanis kellene valami hasznos és jó program mert már nem az első ottlétünk, és biza kezdünk kifogyni az ötletekből
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
NoLF
veterán
akkor képzelj el egy magamfajtát egy wizzair gépen...
most mentem olyannal barcelonába, katasztrófa. de angliába is olyan géppel mentem, csak az ryanair volt, de egy kutya...jó mulatást mindkét helyen!
bolond: ajaj, Röyksopp powa... meg sok más
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
és akkor képzelj el ENGEM egy vizzer gépen.
otthonról akár azt is belinkelhetem, amiről kukaccal dumálgattunk - icurka luftenhanzen gépen utazni. Aminek a bejáratában állva átláttam a teteje felet..
mod: Kraftwerk akiket nagyon-de-nagyon várok!!!!! Meg szinte mindenki mást is. De őket a legjobban!
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Nunder
őstag
válasz bolondember #29833 üzenetére
Ááá, az nekünk nem pálya. Fogalmazzunk úgy, hogy nem vagyunk olyan beállítottságú emberkék. Ellenben a party mellett lehet majd találni jó kis helyeket ahova betérnek az emberek. Tavaly találtuk meg a szvsz legjobb Karaokee pub-ot egész siófokon. Nem sokat, csak 3-4 órát töltöttünk ott. Benne fájt nem kevés magyar forintba de megérte. Még most is felemlegetjük
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
AMD Power
titán
Nasonex nevű orr spray-t használta már valaki?
-
AMD Power
titán
válasz kételkedem #29839 üzenetére
Lehet ,hogy orr polipom van és azért írták fel.. CT-re is kell majd mennem.
-
tiv61us
őstag
válasz bolondember #29828 üzenetére
en mindent tudok
ha akarod bannollak
csak bizonyitas keppen"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Killing
addikt
válasz bolondember #29835 üzenetére
Nem csak te szereted őket:[link]
tiv61us:Akkor bannolj engem.De NE VÉGLEGESEN!,max csak egy órára.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Str8 sk8r
őstag
válasz bolondember #29838 üzenetére
...nekem se kell hozzájuk semmi egyéb szer, elég, ha otthon beröffentem a 2X1600W-os diszkóerölködőt két kontroll ládával... ...na azért egy-két sőr nem árt ilyen melegben mellé... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Szép napot!
Palacsintát sütök perceken belül.
Csak beugrottam elcsivitelni, hogy vendégeskedik nálam egy "csinos gondolkodó", SE G900. Annyira szép. És komótos.
Sáliláb.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Killing
addikt
válasz bolondember #29843 üzenetére
Pedig már 4 db-on vagyok túl.
Aszonták a következő végleges lesz.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
AMD Power
titán
válasz kételkedem #29839 üzenetére
Neked használt??
-
kételkedem
addikt
válasz AMD Power #29840 üzenetére
Nekünk a családban az allergia tüneteinek csökkentésére szokták írni.
Az orrpolip nem hangzik valami jól. Viszont ha az van, azt legalább műtéttel meg lehet szüntetni.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest