- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz lorcsi #29549 üzenetére
Buszközelekedésben nem vagyok ismeretes pesten.
A jó szándék megvolt.Vagy nem? Esetleg ha van ott valami rokonotok és elvinne kocsival?De fogadok hogy vonattal mentél.
NoLF:Yes,it is.Unfortunately.[link] tiv jó'megaszonta.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tim82
félisten
válasz lorcsi #29549 üzenetére
200E busszal a Felsőcsatári közig, ott átszállsz a 36-os buszra, az lerak a pesterzsébeti Tesco-nál. Jobbat most én sem találtam.
Szerintem van más járat is a 200E helyett, ami kivisz Kőbánya-Kispestről a Felsőcsatári közig, de nem tudom a számát.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Pedig jobb Vagy, mint egy GPS - én sem sokat kóvályogtam, amikor benéztem a letérőt Feléd menet
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #29555 üzenetére
Na ja, de az nem miattam volt.
Különben meg akkor, amikor ez volt, a térkép fölött ültem és úgy ment a kommunikáció.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Szépen vagyunk - tősgyökeres pösti nép oszt nem megy fejbül a navigálás térkép nélkül
Persze, hogy nem Miattad volt - én szerettem volna várost nézni
Killing: Benzin legyen, a többi nem számít - előbb-utóbb átkeveredek a budai oldalra, onnan pedig már minden út a 6-os út felé vezet
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Killing
addikt
válasz Bubu79 #29557 üzenetére
Ez van.Mi is tévedtünk már el úgy Pesten hogy alig találtunk haza (GPS persze nem volt.).Még jó hogy van pesti ismerősünk. Én szegedi vagyok,de tudom fejből hogy hova melyik busz/troli/villamos megy.A menetrend az meg már más kérdés.
mod:Budapestiek:Tényleg olyan nagy az a város hogy ne ismerjétek ki magatokat?[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #29557 üzenetére
Nem, mivel nem vagyok autós.
Elég jól ismerem Budapestet, talán a nagyon peremkerületeket (Csepel, Rákoscsaba, Budafok, Békásmegyer) leszámítva, szóval nem tévedek el általában. De ha fennáll a veszély, általában pakolok térképet.
-
Bubu79
addikt
Rá se bojszints - röpke 30 év kevés volt, hogy szerény kisvárosunk utcáinak nevét elmémbe véssem, úgyhogy ha olyan utcanevet hallok, ami nem ismerős, én is térképről tájékozódom, pedig ez csak egy 60000-es porfészek
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #29560 üzenetére
Petőfi Sándor és Kossuth Lajos utca van pár Budapesten, tehát a megjegyezhető utcanevek száma itt is véges szerencsére.
-
-
Bubu79
addikt
válasz Killing #29562 üzenetére
Az már régen volt - mit keresnék én Rómában? Nem lehet egy jó pizzát kapni náluk
-
Killing
addikt
válasz Bubu79 #29563 üzenetére
Az Olaszoknbál kétlem hogy szar pizzát adnak.Habár ettem már borzalmas Marhapörköltet itt is.
Pálinkába meg verhetetlenek vagyunk.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tim82
félisten
válasz Killing #29564 üzenetére
Na, ezért kell kannásbort inni, abban legalább még van kihívás, kaland, játék, kockázat!
-
-
dragonfx
veterán
Na csak rávettem magam:
kipucoltama gépet.szétszedtem alaplapig.2.5 órás melo.mindent kiszprézni.
jó melo.de megérte mert elég szép kis porgombolyagok vetették meg lábukat szinte mindenhol.
Nem is tom a Giga G-power mitől mükődőtt még....vagy 20 fülpiszkáló elment...20 deka por.eredmény>>csendesebb gép jóval, -5 fok minden hőfokon, tisztább hang, stabilabb fesz.
megérte.de egyet nem értek....tft 17" no signal, már kipróbáltma másikmoncsikábelt,másik vga.t másik konnektort, vga.t igazgattam semmi..mondom feladom....utolso utáni remény átdugom a 7600GT.t másik ágra a tápon és egyből repül a masina
egy 420as chieftec anno sztár táp nem visz el 1 ágon egy dvd-írót egy 80as samu satás rendszerwinyot...és egy 7600Gt.t nem lát el plusz kakóval.ez gáz nem???ennyit enne ez a3 cucc??
vagy lehet törött a kábel..mondjuk nem lenne csoda.
de mosmá elég a designból minden világító xart kiszedtem és minden lyukat beraktam nem kella kosza gépbe."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
tildy
nagyúr
Szabadságon.
Irigykedni nem kell , egy hét tömény tanulás
35 tétel, Teljesítményelektronika , és Épületautomatizálás.
Van rá 1 teljes hetem, hogy bevágjam.
(Szerencsére anno T.elektroból 3-4es voltam....)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Muton
addikt
unicumot viszont ott kell inni. egy étteremben láttam, h van, mondom kérek egy kicsit (2-3 cl), erre az ürge kitölt vagy másfél decit. a számlán likőr szerepelt valami 1 euró vagy mennyi. csak pislogtam sajnos nem tudtam kérni még egyet, de megérte volna
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Badman 4ever
őstag
Azért a szabadság és tanulás az csak jobb, mint robotolni egész nap?
Amúgy 35 tétel tényleg soknak tűnik.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
tildy
nagyúr
válasz Badman 4ever #29577 üzenetére
Mivel a munkámat szeretem (kivéve mikor az ügyfelekkel kell kapcsolatot tartanom) , alapvetően nem. Nem jobb. Nem érzem robotnak a munkámat. Imádok programozni, az a munkám, amit szeretek.
Viszont ha ezt meg tudom tanulni, akkor sikerélményem lesz, ha sikerélményem lesz, akkor pedig jól érzem majd magam.
2 tárgy van, egyikből 12-13 tétel, másikból 22. Napi 5 tételt kell betéve tudnom, és akkor végzek vele egy hét alatt.Csak a fejem ne fájna."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Killing
addikt
válasz bolondember #29574 üzenetére
És mi lehet a New York/Londiniakkal?
-
Killing
addikt
válasz bolondember #29580 üzenetére
1-2 azért tud.Elég kicsi az átlag.
-
Badman 4ever
őstag
Programozói munka tényleg jó lehet, régebben én is gondolkodtam rajta, de mostani helyzet szerint ez marad hobbiszinten ha nekikezdek (én még nagyon tanuló stádiumban vagyok).
Az ügyfelek gondolom megrendelni jönnek és elsírják, hogy nekik most épp mire van szükségük és ez az igazán zavaró...
Ezenkívül jobbulást a fejfájáshoz...Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
tiv83us
veterán
Ezennl a temat lezarom.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
BlacKSouL
addikt
válasz bolondember #29536 üzenetére
szóval úgy fél órája kb effélét írtam volna:
csak sommáztam az esti visszaolvasásom. például hogy Dylen igen szemrevaló teremtés, aztán hogy kitevődött valaki akiről azt hittem hogy régen már ki lett téve, aztán mégsem, mert most mégis igen. szóval na..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Badman 4ever
őstag
válasz kételkedem #29590 üzenetére
Épp játékos kedvében van biztos.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
kételkedem
addikt
válasz BlacKSouL #29591 üzenetére
Azt vettem észre, hogy a nagyon régen regisztrált, rengeteg hsz-t megírt tagok egyszercsak bekattannak. Addig feszegetik a határokat, míg valamelyik modi kénytelen pihenőre küldeni őket. Ez persze csak olaj a tűzre és mikor visszajönnek, tovább durvul a helyzet, ezért rövid időn belül kirakják a szűrüket immár végleg.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #29595 üzenetére
akkor lassan el kell kezdenem vigyázni
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #29597 üzenetére
Mer'? Mosmérmiva?
-
BITBOYS
addikt
válasz kételkedem #29595 üzenetére
Hjujj, ebben lenni valami.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest