- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Tecsoban kapható egy Catsan nevezetű, 10l-es kiszerelésben - nem olcsó, de eddig a legjobb, amit csak próbáltam a szobatigriseknek. Magában tartja a bukét ( persze azért a kemény anyagot így is pucolni kell, de ez ilyen ).
Két macskával tesztelve - bevált
Pálinkás gyóreggelt
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
nike_
addikt
Azta...
Szép reggelt mindenkinek
-
nagyúr
válasz tiv61us #29736 üzenetére
Én írásban is teljesen normális vagyok, a hozzászólásaim mindig építő jellegűek, kellő mértékű szarkazmussal vegyítve, szóval neszójjá'be!
"szallas kaja pia no"
Hümm, akkor nő is lesz?
Ui. bájdövéj, megérkeztem lajosfalvára, ahol végre jóóó meleg van, nem úgy, mint a ködös kaliforniában! A vendéglátóim kedvesek, etetnek-itatnak, meg minden, szinte alig győzöm.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Racecam
nagyúr
-
Winner_hun
titán
Aki használ itt mail értesítőt: kaptok mailt ha van új hozzászólás? Mert nekem tegnap délután / este óta csak 2 mail jött jóóó sok késéssel
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #29763 üzenetére
Hogy fér bele egy egész Erős Pista egy rekeszbe?
Apróra metélve, vagy turmixolva?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #29768 üzenetére
Fázni is szokott
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #29768 üzenetére
Meg steaket zabál.
Véncsont:Ha feltünsz esetleg erre válaszolnál?[link][ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz bolondember #29772 üzenetére
Elrepült? Milyen anyagot adtál be neki?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #29775 üzenetére
where to?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz bolondember #29780 üzenetére
Az mit jelent? Olyan mint amikor fogkefével költözöl valakihez?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #29780 üzenetére
Egyeseknek mire futja, nekem meg rendes (ruha) vasalóm sincs.
u.i.: Mondjuk a mostani hajamat (már ami még megmaradt belőle) érdekes lenne kivasalni.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz BlacKSouL #29781 üzenetére
tudom, h nem találkoztunk még, de hidd el, férfi vagyok.
tehát nem értek hozzá. passz. a hajvasaló értelmét és létjogosultságát se fogom fel.
@Mityulátybátyi: nekem sincs vasalóm. Az a ruha, ami nem lógja ki magát rajtam munkába érés alatt, nem érdemli meg, h felhúzzam!
@Bubci: elmésztea
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #29783 üzenetére
Pedig bongyor, hosszú fürtjeid eladnának leányzónak is
Mod.: Az milyen tea
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz Winner_hun #29762 üzenetére
nekem be van allitva mind2.
a privi ertesito az mostanaban jon nagyjabol azonnal, regebben volt, amikor egyik-masik csak kesobb pottyant be. viszont a hsz-jelzo levelek kozul multkor egy eltunt, egy masik meg vagy 10 percet kesett.szoval annyira nem rossz a helyzet itt, mint nalad.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Racecam
nagyúr
Egyetértek.
Előre az önmagukat kivasaló ruhákért!!Bubka: Ice. Vagy Ica.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
mivel férfi vagy. ha nő lennél, mindjárt másképp tekintenél egy lézer-ionos kerámia hajvasalóra.
-
BlacKSouL
addikt
Na most pillanatra elbizonytalanodtam, mert nekem hirtelen a hajsütővas ugrott be, ami viszont nem egyenesít, hanem bodorít. vagy mittudomén. Anyámnak van otthon, de nekem sosem volt olyan hosszú, hogy akár egy kört is lehetett volna köré tekerni, pedig gyerekkoromban minden vackot kipróbáltam.
Kérdés hogy mennyi időre megy el valaki hogy hajvasalóra biztos lesz szükségeAláírás (nem kötelező megadni)
-
NoLF
veterán
válasz BlacKSouL #29789 üzenetére
a hajvasaló mindig kell annak, aki mondjuk szereti az egysenes hajat de egy kis lubickolás/hajmosás esetén begöndörödik és kezelhetetlen lesz. a hajvasaló ezt megoldja max 5 perc alatt (hajtípus és hajvasaló függő természetesen)
-
bolondember
MODERÁTOR
furák a nők.
de kurvára.
akinek egyenes haja van, az hullámosat akar.
Akinek hullámos, az egyeneset.Mindkét csoport tagja előszeretettel roncsolja a haját, h elérje amit szeretne.
A rövid hajú nők imádják birizgálni a hosszú hajú pasik haját.De egy tuti, minden fodrászcsaj (és sok nő) elolvad a hullámaimtól.
pfff.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #29797 üzenetére
Nekem jó ami van. Már ami a hajat illeti.
Killing bakker ne légy már ilyen mafla: A hajvasak melegítik a hajat, akár simítva van, akár nem. Elég magas hőfokra, ha nem hiszed kapd marokra a hajsütővasat.....[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Killing
addikt
Egy nő mindegyiket ki szokta próbálni.Vagy nem? Mondjuk a hajroncsolásban nem nagyon értek egyet.Síkításban annál inkább.
tildy:A arcképed alapján neked egyenes van.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Racecam
nagyúr
A hosszú hajú nők pedig imádják birizgálni a rövid hajú pasikat.
Tényleg furák...
Téma lezárva!
Hát
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest