- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz Pisztillus #13299 üzenetére
Nem egy nagy dolog, ha a cím megfelel, akkor a "Fáradt gőzben" megnyitod, írsz egy első hozzászólást, hogy mindenki tudja kb. miről van szó, ha a cím alapján esetleg nem lenne világos, ha szeretnéd, akkor a foglalkozásodról is megemlékezel, met ez ugye úgyis ki fog derülni és vannak intelmeid, hogy mikről nem beszélhetsz, azokat is beírod. Nagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
NoLF
veterán
hát ha szerzel nekem most azonnal 2 db FS-2000D-t meg hozzá 2db TK-310et...
sajnos kétlem hogy meg tudod oldani
és tévedés ne essék, tényleg nem ittam sört vasárnap óta... mást se...persze hogy meg tudom oldani, 2 hét múlva itt is vannak a nyomtatók. az egyetlen baj, hogy a megrendelő meg itt áll az ajtóban, és náz rám értetlenül, hogy miért nem tudja elvinni amit megrendelt 1 hónapja tőlünk, és akkor még volt 30 db...
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
blokad
senior tag
válasz Pisztillus #13304 üzenetére
Rendben. Én meg lassan megyek le a suliba ebédelni.
-
blokad
senior tag
válasz Pisztillus #13306 üzenetére
Hát hétfőn már mehetek suliba, úgyhogy elvileg meggyógyulok addigra. Mondjuk ennyit kibírok egy évbe egyszer szoktam beteg lenni.
-
rarri
senior tag
Akkor majd ma iszol.
Ez tényleg nagyon nehéz dolog lehet, hogy úgy old meg ezt a dolgot, hogy a vevő a végén elégedett legyen . Ha ezt megcsinálod, akkor számomra te leszel Az Év Üzletembere.
blokad : Valld be, még örülsz is neki, hogy nem kell menned suliba.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
BlacKSouL
addikt
-
NoLF
veterán
szerintem ma sem fogok inni sörtöt...
nagyon sokat kell még fordítanom.
végül megoldottam a dolgot, de csak a szerencsének köszönhetően, meg mert nem volt túl forrófejű vevő... (nettó 55ezerrel többért kapott egy nagyobb, jobb nyomtatót)The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Pisztillus
senior tag
Az alapján, amit itt leírt (eladások), szerintem már most is az. Főleg most, amikor mindenhonnan a válság folyik...
NoLF: Én megmondtam... Meg az az igazság, hogy ilyen nyomtatóknál valószínű, hogy én is a jobb nyomtatót választom, mert nem árt, ha van benne egy kis tartalék. (Bővül a felhasználók köre, többet kell nyomtatni, stb.) Én legalábbis mindig így tervezek, hogy legyen egy kis tartalék is a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
NoLF
veterán
válasz Pisztillus #13311 üzenetére
itt az egyetlen igazi probléma az volt, hogy viszonteladóról beszélünk. megrendelte nálunk a nyomtatót 1 hónapja, és most jött volna érte, és vitte volna a júzerhez, akinek eladta. na ilyenkor már kicsit más a tészta, hisz nem a felhasználót kell rábeszélnem a nagyobbra, hanem azt, aki elviekben már eladta azt amiért eredetileg jött, lehet hogy már ki is számlázta, x áron... most meg kapott egy nagyobbat jobbat, de lényegesen drágábbat. de valahogy azért belement, megoldotta. én meg fújhatok egyet, és intézhetem a többieket akik szintén ilyet rendeltek és hamarosan szeretnék elvinni, de nincs... :|
-
Pisztillus
senior tag
-
NoLF
veterán
válasz Pisztillus #13317 üzenetére
ez egy nagyon összetett dolog, még én sem látom át
főleg, hogy nem én rendelkezem a cég pénzügyeivel, és rendeléseivel, úgyhogy nem tudom mikor miért van ebből és ebből ennyi és ennyi...tope: ne kínozz
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Azt az egyet viszont nagyon remélem, hogy ezek után jobban megbecsülnek. Én legalábbis azt tenném. (Fene ebbe a német klaviba, mindig melléütök, aztán nem győzöm javítani... )
Rarri: Én is, de akkor nem árulom el...
Szia, Bon! Jó étvágyat neked is. Vagy egészségedre. (A nem kívánt rész törlendő... )
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
rarri
senior tag
Jó étvágyat !
Piszti : Én a magyar klaviatúrába is mindig melléütök.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
bnss
veterán
Sziasztok, jó étvágyat az ebédhez!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
blokad
senior tag
Na megjöttem. Suliban a menü: folyós pürékrumpli vmi rántottnak látszó hússal. Annyira nem volt rossz, de jó se.
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
blokad
senior tag
MSN-en beteg oszt.társammal: Ő (ezután dőltel): És mit csinálsz? Csinosítgatom az xp-m. mit csinálsz? (itt egy képküldés) Áztííí de széép.
Hát igen akik nem láttak vista style-t még, meg rocket dockot.
-
Pisztillus
senior tag
Szia!
Jó bulizást!
A képrejtvényhez:
-Mi a különbség az élvezet és a döbbenet között?
-???
-9 hónap...(É.K.E! )
Blokad: Akkor mit csinálna egy win2000-el... Én most éppen azon tolom, és meglepően gyors. Ezen a gépen marad is.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Pisztillus #13332 üzenetére
Pisztillus: Dehogy 9. A döbbenet már akkor megvan, mikor kiderül a nő terhes
Max 1.5-2.
Hát szégyellje magát az a férfi, aki nem bveszi észre időben, hogy az asszonykája babát vár. Olyan egyértelmű (néha félreérthető) jelei is vannak, hogy ihaj.
Ha más nem az, hogy elkezd a pocak nőni.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
blokad
senior tag
-
Pisztillus
senior tag
Na jó, de nem mindegy, kinek mikor derül ki...
Blokad: Ez szép, tényleg a megtévesztésig hasonlít. A win2000-el én meg minden tekintetben elégedett vagyok. Amikor utoljára használtam, akkor sokkal lassabb volt, ezen a notin (P4M 1,6 GHz, 1 GB RAM) meg nagyon szépen (és gyorsan) megy.
Win98 téma: Van egy ismerősöm, akinek 1995-ben én raktam össze a gépét. P1 233MMX, 64MB RAM, Tomato alaplap, 2,1GB HDD. Pár éve kapott egy upgrade-t: LG CD-író-DVD olvasó kombó, egy PCI-s USB kártya, 17" CRT monitor, usb külső 10GB HDD, usb Lexmark Z25 nyomtató. Valamelyik nap vett hozzá a bontóból egy AT-s billentyűzetet, mert a régi nem szerette a teát. (Ugyanis beleöntötte.) A gép win98-al a mai napig gyönyörűen megy. Az ismerősöm egyenlőre nem akar fejleszteni, mert még nem nőtte ki a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
blokad
senior tag
válasz Pisztillus #13335 üzenetére
Hát nemtudom, az új win bétája volt fennt, de formázni kellett és most xp van fennt. Nekem ez így tetszik. Win 2000-ret még nem használtam. Igazából 98-xp-vista-7 így jöttek nekem a winek.
-
pohár
félisten
Erről nekem is eszembe jutott egy vicc
-Mi az, amikor egy férfi kéjesen beszél egy nőhöz?
-Szexuális zaklatás.
-Mi az amikor egy nő beszél kéjesen egy férfihoz?
-240ft + ÁFA...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pisztillus
senior tag
válasz blokad #13336 üzenetére
Ennek a notinak a win7 már sok volt, mármint driverügyileg. Vista-s driver nincs hozzá, az XP-st meg nem ette meg a win7. Jó ez így 2000-el. (Egy kis retro nem árt néha.)
A melós gépemen win7 megy, tökéletes. Jó kis oprendszer lesz az.Elmoraan: Az első pillanat nálam is a döbbeneté lenne, de utána jönne a határtalan öröm.
[ Szerkesztve ]
-
blokad
senior tag
válasz Pisztillus #13339 üzenetére
Na feldobtam még egy yahoo widget engine-t keresek hozzá pár widgetet és jólesz.
-
addikt
válasz Pisztillus #13339 üzenetére
Vége lehetne már ennek a napnak, mármint munkaügyileg, mert voltam már jobban is.
-
<NewL>
addikt
...éss a megérdemelt pihenés... boldogítok mindenkit!
jászomale piTTbull ....?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Szép napot mindenkinek!
Szombat 14. az kemény lesz idén, mert Valentin nap esik eme "baljós" napra.
Mindenütt vörös rózsával szaladgáló emberek...
Mi a fenét jelképez az a rózsa, mint ha valami titkos társaság jelképe lenne... Elkötelezett hívei a szerelem nagy eszméjének.Szeretkezz, ne háborúzz!
Milyen jó, hogy nekem aztán nem kell tartanom a vörös rózsás emberektől. Senki rám nem nyitja az ajtót már évek óta. Se Húsvétkor, se Valentin-napkor. Nyugalomban telnek az ünnepek és az évek...
Sáliláb...
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
tildy
nagyúr
válasz Algieba #13344 üzenetére
Nekem a kedves azt mondta, nehogy valami szivecskés plüssgenyóval lepjen meg.
Pedig én ezt akartam
Valentin napot nem tartunk, max bulizunk helyette"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest