- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
válasz Gergosz2 #2699 üzenetére
hmm, úgy néz ki én tudtam rosszul.
kicsit utánakerestem, csak a frissen sérült fülnél lehet megakadályozni a karfiolosodást, ami szervülés vagy porcosodás után viszont már nem fordítható vissza, csak komolyabb plasztikai műtéttel.
ellenben nem a porc törik újra és újra el, hanem a porc és a porchártya közé áramlik vér, és az hegesedik, porcosodik be.orvosi rovatunkat hallottátok
[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
spammer
veterán
Huhh, ez nem sokon múlt.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Youri
veterán
-
po1son
addikt
Az tényleg nagyon jó lenne.
Mondjuk a szerbek most nagyon erősek, de ha sikerül úgy játszanunk, mint az elmúlt két meccsen, akkor simán meglehet.
Női vízilabdába nem tudom mik az erőviszonyok, de szerintem a spanyolokat meg kell verni 1-2 góllal.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
lvnt
őstag
válasz Sixkiller6 #2678 üzenetére
Tegnap Mezei említette, de sok tegnapi, a csapattal kapcsolatos cikkbe (például) is bekerült. A hivatalos oldalon még én sem találom.
-
spammer
veterán
Kovács-Janics másodikként a döntőben. Ajjaj, remélem a németeket meg tudják verni a döntőben
-
lvnt
őstag
Bolt megint szépet kocogott.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shadowfax #2711 üzenetére
a női 4-esnél sokat számít, van-e a háttérben valami rivalizálás vagy hiszti. ha nincs, akkor csak abban kell reménykedni, egyiknek sem kopik le a friss körömlakkja, és akkor minden ok.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lvnt
őstag
Végre valami látványos birkózás.
-
Vladi
nagyúr
Az evezős számokban nagyon jól állunk, eddig szinte minden induló éremesélyes.
il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
válasz Motion_Blur #2717 üzenetére
Hát nézd meg. Mind ilyen 1-3 helyen jutott döntőbe, elődöntőt se kell evezniük. Vagyis több erőtartalékuk lesz a döntőre.
Lesz még itt érem, meglátod.
Egyébként női vizilabdában már elődöntő, ha ma nyerünk az már nemesfém.
il sole non sorge più ad Est!
-
po1son
addikt
válasz Sixkiller6 #2718 üzenetére
Legyen úgy.
Remélem vízilabdába a férfiak és a nők is érmesek lesznek. Kézilabdába, ha bele adnak mindent a srácok és fortuna is velünk van, akkor össze jöhet még ott is egy 3. hely talán.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Sixkiller6
őstag
nagyon csalódott lennék, ha a vízis fiúk nem csapnák meg a taljánokat, a 4 között meg már csak egy győzelem kell az éremhez
lányoknak itt a lehetőség visszavágni a spanyoloknak a csoportban elszenvedett vereségért, és akkor az ugye már döntő
de a kézis fiúknak, valljuk be, nincs sok esélye Izland ellen. mondjuk ha úgy játszunk mint a szerbek ellen a 2. félidőben, akkor igen. de olyan félidőben talán 2-t tudtunk játszani az egész olimpián.- no es importante -
-
Traxx
őstag
Lőrincz Tamás a legjobb 4 között van
akela91: nem tudom, csak azt, hogy grúz vagy egyiptomi ellenfele lesz.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
akela91
addikt
Mikor lesz Lőrincz következő meccse?
-
Sixkiller6
őstag
a grúzról annyit lehet tudni, hogy 27 éves, 165 cm, 2009-ben EB 3. VB 2., 2010-ben VB 23.
Tamás 26 éves, 170 cm, 2006-ban Európa-bajnok és VB 3., 2007. VB 5., 2008. olimpiai 8., 2009. VB 5., 2010. EB 3. és VB 5.
elődöntő 15:48, bronzmeccs 18:45, döntő 20:03[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
ViiiiktorOC
senior tag
Gyerünk Japán!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Shadowfax
addikt
Kezdődik Tamás meccse!!! (m1) hajrá!
Szép akció, már 3 ponttal vezet!! Az első menet megvan!! Gyönyörű eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Hajrá Tamás!! Eddig 3 pont, jóvan El kell kenni a száját a grúznak, és ahogy a kolléga mondta, megvan a nemesfém
Sőt, a menet is megvan
Második menet, újabb 3 pont...nagyon jó ez a fiú, csak kár, hogy melóban nem láthatom...
Döntőőőő
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Sixkiller6
őstag
úristen Lőrincz de erős!!!! fejben és izomban is
ott a döntő!- no es importante -
-
spammer
veterán
Döntő! Újabb biztos érem
-
mephi666
nagyúr
kis show: edzőt letette rendesen szép volt nagyon a meccs
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
JSaN
addikt
Igeeen Tamas!! Szep volt.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Sdi
addikt
sima volt
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
lvnt
őstag
Nagyon szép volt, 20:03-tól döntő!
-
Shadowfax
addikt
MEGVAN!!! Gyönyörű birkózás, tanítani kellene!! Döntőbe került ezzel, ha így folytatja ARANYÉREM!
-
Jojo5
őstag
EZAAAZ!!! BENT VAN A DÖNTŐBEN!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Tom5
addikt
Ez nagyon szép volt....áh...
-
Sixkiller6
őstag
örülök, hogy a koreai jön a döntőben és nem a francia
- no es importante -
-
Shadowfax
addikt
válasz Sixkiller6 #2741 üzenetére
+1 Pont ezt akartam írni.
-
mephi666
nagyúr
válasz Sixkiller6 #2741 üzenetére
szintén... "trükkösen" tudott csak nyerni, de a francia jóval komolyabb ellenfélnek tűnt
ui: mellesleg a koreai több meccset is játszott, hátha a fáradtság is nekünk hoz szerencsét
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Gergosz2
veterán
online hol közvetítik a olimpiát?
Konkrátan az súlyemelő versenyt akaRom megnézni de nem tudom közvetíti-e az M1.
Elvileg 16-30kor kezdődik idehaza.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
szab.tam
nagyúr
m2-n megy a ff súlyemelés. a tegnapi flash-ek után azért a szakállasnál is megvártam, hogy kiírják a nevét. (hogy biztos nem egy női verseny megy-e megint...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
spammer
veterán
Ez a kis "sárga" (nem figyeltem, milyen nemzetiségű) mester mekkora volt már? A srác derekáig sem ért
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
hihetetlenül szimpatikus, hogy a tökutolsó arubai meg guatemalai (kommentátor szerint guantanamói) emelő is mekkora ovációt kap, le a kalappal a közönség előtt
Lőrincz Tamásnak pozitív a mérlege a koreai ellen. ez jó jel
- no es importante -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs