Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
-
McCartman
őstag
Ma este 10től USA - Argentína kosármeccs , erősen ajánlott , félelmetes dolgokat tudnak művelni az amcsik a pályán , feltéve ha van kedvük játszani.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Motion_Blur
félisten
Mekkora WR lett a 4x100-as női váltó
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Fortissimus
őstag
válasz Motion_Blur #3753 üzenetére
szepen csinaltak
jo regi ndk-s rekordot dontottek meg''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
kiskaktusz
addikt
válasz McCartman #3752 üzenetére
Kötelező. Ugyan kicsit más, mint az NBA, mivel európai szabályok szerint nyomják az olimpián, de attól még atomzúzda lesz.
Nigéria ellen mit toltak Azt speciel azonnal
letöltöttemmegvásároltam utána. Az egy sporttörténelmi meccs... És meg is hagyom szerintem a winyóm 1080i-ben örökre[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Youri
veterán
NBC...
RTX ON
-
szab.tam
nagyúr
válasz kiskaktusz #3760 üzenetére
semi zavar nincs. csak jövőbelátók. amikor keves harcok dúlnak a kínai ír határon...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sixkiller6
őstag
és ugye-ugye, hogy a szerbek elfáradnak fejben a végére! az elején harapnak és pörögnek, aztán a végére lelohad a tűz. ki is kaptak az olaszoktól gyakorlatilag izgalom nélkül.
- no es importante -
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sixkiller6 #3762 üzenetére
olasztoknak nem kell több arany.
elég nekik ennyi. több ezüstjük van. a végén még beelőznek...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sixkiller6
őstag
na jó, elkezdtem szurkolni az argentinoknak.
ez a team usa mindenféle taktika nélkül simán felküldte a pályára a mezt meg a nadrágot. ez nem tetszik.
Vamos Gauchos!- no es importante -
-
MODERÁTOR
válasz Sixkiller6 #3764 üzenetére
Jók voltak az argentínok, de ez ellen a csapat ellen...kíváncsian várom a döntőt.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Sixkiller6
őstag
* * * 15. nap - augusztus 11. - szombat * * *
09:45 Kasza Róbert, öttusa, vívás
09:45 Marosi Ádám, öttusa, vívás
10:37 Dudás Miklós, kajak-kenu, K1 200m döntő
10:47 Vajda Attila, kajak-kenu, C1 200m B-döntő
11:21 Douchev-Janics Natasa, kajak-kenu, K1 200m döntő
13:30 Benkó Barbara, női hegyikerékpár
14:20 Kasza Róbert, öttusa, úszás
14:20 Marosi Ádám, öttusa, úszás
14:27 Ligeti Dániel - Aleksei Shemarov, birkózás, szabadfogás 120kg nyolcaddöntő
16:20 Kasza Róbert, öttusa, lovaglás
16:20 Marosi Ádám, öttusa, lovaglás
18:00 Madarász Viktória, atlétika, 20km gyaloglás
19:45 Kasza Róbert, öttusa, kombinált szám (lövés+futás)
19:45 Marosi Ádám, öttusa, kombinált szám (lövés+futás)22:00 atlétika, 4x100m férfi váltó
Esélylatolgatás
öttusa: tartom azt, amit 3 hete írtam: bármi lehet, a realitásba belefér a nullázás és az érem is. Kasza Robi, Marosi Ádám és Tóth Sarolta is elcsíphet egy érmet, de ha egy picit is messze vannak a csúcsformától vagy megbillen a szerencse, akkor csak középmezőny lesz belőle.
Dudás: meglehet a pontszerzés, 5. helyet várok
Vajda: B-döntőben 3-4. hely
Janics: legjobb idővel döntős, ha olyan lesz a rajtja, mint az előfutamban, akkor behúzhatja az aranyat. nagyon jót tenne, ha nagy vigyorral zárhatnánk az olimpiát
Ligeti: nincs könnyű meccs, Dani még csak 23 éves, de az első körben egyből egy szőröstökű profi, a fehérorosz Shemarov jön. szép lenne legalább egy meccset nyerni
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
Császár Gábor: külső bokaszalag-szakadás
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
london2012.com-nak is kezd elege lenni az olimpiából, picit össze van zavarodva az oldal
- no es importante -
-
Youri
veterán
-
callmeakos
veterán
Ezt olvastátok már? Nem gyenge eresztés.....
All→M8
-
Youri
veterán
nah, megkezdődött az 50km gyaloglás!!!
RTX ON
-
hunnylander
őstag
válasz Sixkiller6 #3775 üzenetére
Kasza Robi nagyon jól vív(ott). Marosi meg nagyon pocsékul.
www.HunnyF1.com
-
kiskaktusz
addikt
Mindjárt jön Janics. Hajráááá
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Sixkiller6
őstag
válasz hunnylander #3777 üzenetére
Kasza remek, Marosi pocsékul kezdett (1-4) de azóta feljött 6-7-re
- no es importante -
-
hunnylander
őstag
-
callmeakos
veterán
Phú gyerekek ezek a pólós srácok teljesen szét vannak esve. Szerintem ők már azért szurkolnak hogy legyen ennek vége
All→M8
-
Jojo5
őstag
válasz callmeakos #3781 üzenetére
hallgatni is rossz volt az interjút...
most nagyon kivannak a srácok lehet rajtuk éreznihttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
vitaro
senior tag
Knézy jó volt az evezés előtt: "Magyar idő szerint 4-5 perc múlva kezdődik a futam..."
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
callmeakos
veterán
Janics - bronz
de azért gratulaAll→M8
-
szab.tam
nagyúr
sajnos a rajtál elment.
de elég sokat hozott a végén.(#3783) v_tomy
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Youri
veterán
hát sajnálom, biztos rossz szájízzel fog hazamenni
RTX ON
-
kiskaktusz
addikt
No nem baj, a bronz is szép egy ilyen kurvarövid szakaszon szép volt Natasa
-
venember83
nagyúr
válasz callmeakos #3781 üzenetére
Rossz rájuk nézni, én még ilyen csalódottan nem is igen láttam még Kásást.
Natasa pedig hiába jutott be jó idővel a döntőbe, ott már nem ment úgy, ahogy kellett volna, 4,5 másodperccel volt lassabb a döntőben. De mindenki lassabb volt az A döntőben, a B döntő első és második helyezettje az A döntőben dobogós lett volna, ez jól jellemzi az A döntő időeredményeit.
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
válasz venember83 #3788 üzenetére
óriási ellenszél lett a döntőre, pláne a tegnapi futamok hátszeléhez képest
- no es importante -
-
szab.tam
nagyúr
na, még ez a gyaloglás.
múltkor a keleti mekiben egy ilyen mozgású pali(?) szolgálta ki nekem a jeges kávét. elég meleg volt a helyzet, majdnem elolvadt a jég, mire kiért a géptől a pultig.... (és még nyávogott is hozzá...)
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
Marosi gyönyörűen feljött vívásban!
- no es importante -
-
Youri
veterán
A kajak-kenu számok éremtáblázatán elsők lettünk!
RTX ON
-
Sixkiller6
őstag
Marosi lehagyta Kaszát vívásban
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
Janics:
„Nem éreztem magamban az erőt a rajt előtt, nem éreztem, hogy ekkora szél van. Alig tudtam befordulni, annyira fújt. Későn is reagáltam, hová kellett tenni a lapátot. De természetesen nemcsak ezen múlt, túl sokat versenyeztem a visszatérésem óta, öt versenyem volt, kifogytam. Nem volt meg bennem az a láz, a tűz, ami kellett volna. Nyugtathatnám magam, hogy a másik anyuka, a német Wagner csak egy ezüstöt szerzett, nekem meg az ezüst mellett van egy bronzom is, de ennél többet akartam. Vissza akartam a szurkolóknak adni azt a szeretetet, amit kaptam tőlük, fantasztikus volt a biztatásuk. És azoknak is vissza akartam adni egy győzelemmel valamit, akik folyamatosan mellettem álltak, és segítették, hogy egyáltalán most egy harmadik helyről beszélhetek” - nyilatkozott többször elcsukló hangon, a könnyeivel küszködő Janics.
„Egyre kevésbé bírtam elviselni, hogy nincs mellettem a kislányom. Igen, ezt nem bírtam elviselni. A két érmet nem kell megmagyarázni, de többet vártam magamtól, csak nem tudtam kihozni. A párost is sajnálom, ezt a kétszázat is. Sokszor gondolok arra is, hogy leteszem a lapátot, de nem tudok még a jövőről nyilatkozni. Most végig kell gondolnom, mit kell másként csinálnom. Kicsit elment a kedvem a kajakozástól . Csak az biztos: a kislányomat mostantól nem szeretném kiengedni a kezemből”Köszönjük Nati, Rióban duplázni fogsz!!
- no es importante -
-
akela91
addikt
válasz Sixkiller6 #3795 üzenetére
Csoda, hogy a szülése után egyáltalán tudott annyit edzeni, hogy döntős legyen. Nagyon nagy tisztelet a bronzért, mert ilyen körülmények között más már lehet meg sem próbálta volna.
-
hemaka
nagyúr
válasz callmeakos #3772 üzenetére
Ostoba amerikaiak...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
Jojo5
őstag
válasz callmeakos #3772 üzenetére
miért kell így viselkedni ? nyertek, ügyesek voltak, de a múltat hagyjuk már...
b@rom amcsik...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest